S_K_V_O
Iskusan
- Poruka
- 6.181
Aman Bog zene sta ste zapele za tu cokoladu
...pomenu devojka cokoladu, a vi samo o njoj...ja sam skapirala da tu postoji jos manifestacija sebicnosti sem te cokolade...
Mene takodje boli uvo ako neko uzme cokoladu i pojede je.Nek jede sam ako mu se jede a ja nisam tu.Ne znaci da svaku bogovetnu stvar moramo da delimo po pola.
Ali da sprema klopu samo za sebe, a ja tu, ili da mi ne ostavi parce hleba da imam sta da veceram kada dodjem kuci uvece,nego pojede sav...princip "ovo je moje a ovo tvoje" u (van)bracnoj zajednici, neobaziranje na potrebe i navike partnera....na takve pojave vec pizdim...i na takve ljude...i raskinula sam najozbiljniju vezu na prvom mestu zbog sebicnosti...
Smatram da je tvrdickuluk pokazatelj svake druge vrste sebicnosti.
...pomenu devojka cokoladu, a vi samo o njoj...ja sam skapirala da tu postoji jos manifestacija sebicnosti sem te cokolade...Mene takodje boli uvo ako neko uzme cokoladu i pojede je.Nek jede sam ako mu se jede a ja nisam tu.Ne znaci da svaku bogovetnu stvar moramo da delimo po pola.
Ali da sprema klopu samo za sebe, a ja tu, ili da mi ne ostavi parce hleba da imam sta da veceram kada dodjem kuci uvece,nego pojede sav...princip "ovo je moje a ovo tvoje" u (van)bracnoj zajednici, neobaziranje na potrebe i navike partnera....na takve pojave vec pizdim...i na takve ljude...i raskinula sam najozbiljniju vezu na prvom mestu zbog sebicnosti...
Smatram da je tvrdickuluk pokazatelj svake druge vrste sebicnosti.