smoki 2004
Zainteresovan član
- Poruka
- 199
cure ?
dal ste ikada kraj sebe (mislim na decka ) imale osobu koja je uvek samo mislila na sebe?
recimo ovako:
treba da se vecra
on:uzme samo za sebe ,ne pita da li i tebi da nesto spremi?
pa recimo ovo :
u frizideru je josh jedna cokolada on:uzme i pojede je ne pita da li ocemo da delimo ?
pa recimo ovo :
rasprava je bila u pocetku dana ,kompromis se nije nashao jer on mor uvek biti u pravu ,pa ostavi ostatak dana sa cutanjem ne izgivara jednu jedinu rec a pritom i sam zna da nije upravu?
misli te li i vi kao i ja ,da sam ja trenutno u vezi sa EGOISTOM?
kako se vi postavljata u takvim trenucima ?
biva te hladne ? pustate da bude onako kako njemu odgovara ?
ili pak trazi te razlog i reshenje za kompromisom da se to promeni ?
ja vishe ne znam kako da se postavljam ...bojim se da bi me hladan odnos koji bi mu u putila ne ohladi oliko da ga zamrzim a to ne zelim naprotiv!!!!
da cujem ???
P.S nadam se da sam bila jasna !!!! i da nisam udavila
dal ste ikada kraj sebe (mislim na decka ) imale osobu koja je uvek samo mislila na sebe?
recimo ovako:
treba da se vecra
on:uzme samo za sebe ,ne pita da li i tebi da nesto spremi?
pa recimo ovo :
u frizideru je josh jedna cokolada on:uzme i pojede je ne pita da li ocemo da delimo ?
pa recimo ovo :
rasprava je bila u pocetku dana ,kompromis se nije nashao jer on mor uvek biti u pravu ,pa ostavi ostatak dana sa cutanjem ne izgivara jednu jedinu rec a pritom i sam zna da nije upravu?
misli te li i vi kao i ja ,da sam ja trenutno u vezi sa EGOISTOM?
kako se vi postavljata u takvim trenucima ?
biva te hladne ? pustate da bude onako kako njemu odgovara ?
ili pak trazi te razlog i reshenje za kompromisom da se to promeni ?
ja vishe ne znam kako da se postavljam ...bojim se da bi me hladan odnos koji bi mu u putila ne ohladi oliko da ga zamrzim a to ne zelim naprotiv!!!!
da cujem ???
P.S nadam se da sam bila jasna !!!! i da nisam udavila