''Мислим да је љубав игра, ал' ту не можеш да победиш

coveku je u sustini najteze da bude iskren prema sebi samom..cini se da covek ima neogranicen kapacitet za samoobmanu\\

posmatrati drugu stranu kao osobu koja je nesto uzela otela ukrala podjednako je samoobmana kao i posmatrati tu osobu kao nekog koje dao poklonio obogatio..ta druga osoba uradila je obe stvari..negde nesto uzela negde nesto dala

i tu dolazimo do bezuslovne ljubavi koja ne postoji :)

coveku je u sustini najteze da bude iskren prema sebi samom..cini se da covek ima neogranicen kapacitet za samoobmanu\\

posmatrati drugu stranu kao osobu koja je nesto uzela otela ukrala podjednako je samoobmana kao i posmatrati tu osobu kao nekog koje dao poklonio obogatio..ta druga osoba uradila je obe stvari..negde nesto uzela negde nesto dala

Pa to sam i rekla...:) slozila sam se s tobom da se neki deo izgubi...samo sam dodala i to da se nesto i dobije...a da malo njih dozivljava sve to kompletno i svesno...

Msm ok vi ste stare ne treba vam kita al ne moramo mi ostali mladi patiti ovde zbog vas i forsiranje bracnih tema :mrgreen:

Zar ne primecujete da smarate i dosadne ste s vasom pricom i filozofijom nekih intelektualaca ? m ? Procitali ste 5 knjige i sad solite pamet svima jel ? m ? :mrgreen:

Mi sve to znamo sto vi kennjate svaki dan al zelimo SEX_a !!! jel vam jasno a ? nije m ? :manikir:

ma treba nam ali je toliko beznadezno da smo resile da se smirujemo forumom

čitam 4 puta, i dalje ne shvatam :neutral:

Ma kako ne shvataš Mirko?
Nisi li izašao iz svake valjane veze povređen?

Ja jesam.
Čak i iz one iz koje sam jedva čekala da odem.
Zato i jesam jedva čekala da odem - jer mi nije bilo dobro u njoj.

sad cu jos poverovati u onu Djoletovu 'sve prave ljubavi su tuzne ' :)

Heh, pa ne.
Zašto tužne?
Moja nijedna nije bila tužna.
Bile su lepe i lepršave i poletne i teške i mračne i užasne.
Ali nijedna nije bila tužna.
Samo završena.

Јер ил' ћеш бити повређен, или ћеш да повредиш.''

Ово је једна од реалнијих ствари које сам чуо у последње време.. Знам да ће доста људи сада рећи ''па није све црно бело'' , па ово јесте, мсм на крају сваке везе једно је изашло сје*ано, никад се обе стране нису охладиле истовремено итд итд..

И сада мене занима једна ствар, ко то нормалан жели да буде повређен? И да ли је реално стављати срце испред главе?
Значи немој да ширите тему на фазон ''ако се не препустиш не можеш да уживаш бла бла'' пустите ту причу, ја питам једноставно питање...
Nije problem biti povredjen. Zivi se i nakon toga. Ako ne volis mnogo neces biti mnogo povredjen.
Problem je odabrati pravu osobu i investirati sebe u to. Promasene investicije nisu dobre.

Back