''Мислим да је љубав игра, ал' ту не можеш да победиш

gost 267708

Veoma poznat
Poruka
12.785
Јер ил' ћеш бити повређен, или ћеш да повредиш.''

Ово је једна од реалнијих ствари које сам чуо у последње време.. Знам да ће доста људи сада рећи ''па није све црно бело'' , па ово јесте, мсм на крају сваке везе једно је изашло сје*ано, никад се обе стране нису охладиле истовремено итд итд..

И сада мене занима једна ствар, ко то нормалан жели да буде повређен? И да ли је реално стављати срце испред главе?
Значи немој да ширите тему на фазон ''ако се не препустиш не можеш да уживаш бла бла'' пустите ту причу, ја питам једноставно питање...

Ово је једна од реалнијих ствари које сам чуо у последње време.. Знам да ће доста људи сада рећи ''па није све црно бело'' , па ово јесте, мсм на крају сваке везе једно је изашло сје*ано, никад се обе стране нису охладиле истовремено итд итд..

И сада мене занима једна ствар, ко то нормалан жели да буде повређен? И да ли је реално стављати срце испред главе?
Значи немој да ширите тему на фазон ''ако се не препустиш не можеш да уживаш бла бла'' пустите ту причу, ја питам једноставно питање...

J b g, ne mozes znati unaprijed da ces se raspati veza, dobro za neke znas, ali to su samo semice i za njima ne patis...E sada neko iako zna da ce se raspasti veza, a voli tu osobu i patice, ulazi u vezu jer joj je draze to ljubavi koje ce dobiti nego sto joj je mrskije to sto ce ispatiti...Ista stvar kao sa alkoholom, ja se nekako uvijek bzze osjecam, posto se sjecam kakve sam stvari radio, a trijezan nikad ne bih...

....zašto toliko strahuješ da budeš povređen? to je prirodan čin,život nije idealan i nije bajka ali je jedan jedini i pusti da te nosi,ako želiš...

To ti je isto kao da pitas ,zasto zivimo kad cemo svi jednom umrijeti .

ti kao da se bojis da nebudes povredjen...

ne zeli niko da bude povredjen, ali cak i ako se svesno odrices neceg lepog sto se moze desiti da ne bi bio povredjen, ne vredi ti, jer kad te strefi nema odupiranja razumom kako ti to zamisljas
mozda kasnije kad dobro prodjes taj put patnje ako do toga dodje, kad prebolis, i odbolis. tesko je stvoriti od toga zastitu
morao bi sebe da istreniras da budes pravi robot, jebesh takav zivot.

imo sam normalnu devojku i niko nikog nije povredio jer smo se dovoljno ohladili

Џорџи па ни ти не верујеш у то што си рекао.. : )))

....zašto toliko strahuješ da budeš povređen? to je prirodan čin,život nije idealan i nije bajka ali je jedan jedini i pusti da te nosi,ako želiš...

Не страхујем ја ни од чега, само није ми хитно..

Не пуштам ништа да ме носи... Мсм глуп пример али то је исто као да уђеш у воду и кажеш ''пустићу да видим где ће струја да ме однесе'' , ма за*еби причу, ја увек пливам.

ne zeli niko da bude povredjen, ali cak i ako se svesno odrices neceg lepog sto se moze desiti da ne bi bio povredjen, ne vredi ti, jer kad te strefi nema odupiranja razumom kako ti to zamisljas
mozda kasnije kad dobro prodjes taj put patnje ako do toga dodje, kad prebolis, i odbolis. tesko je stvoriti od toga zastitu
morao bi sebe da istreniras da budes pravi robot, jebesh takav zivot.

Малопре сам прочитао твој пост и нисам веровао шта написа девојка, тако да овај не могу да читам, мсм шокови..

nije realno da zelimo da budemo povredjeni, ali ljudi imaju prirodnu potrebu da budu voljeni, na ovaj ili onaj nacin...zapisanu takoreci. a i emocije kod vecine preovladjuju u odnosu razum ili ga boje. koliko god ih kontrolisali, sputavali bla bla truc... dakle, jasno je da mi u momentu kada se zaljubimo i kada hormoni otpocnu svoju igru malo sta mozemo...jasno je ko tu pobedjuje.

90 posto stavi u životu su rizik da budeš povređen
ili da se mnogo dobro provedeš
aj sad da živimo u vakuumu

Џорџи па ни ти не верујеш у то што си рекао.. : )))

Не страхујем ја ни од чега, само није ми хитно..

Не пуштам ништа да ме носи... Мсм глуп пример али то је исто као да уђеш у воду и кажеш ''пустићу да видим где ће струја да ме однесе'' , ма за*еби причу, ја увек пливам.
..znam znam,razumem šta želiš reći,ti želiš kontrolu nad tvojim emocionalnim životom i trenutno nisi spreman da ulaziš u takve veze nego želiš samo light veze,ali postoji zvrčka,ženski mozak je tako koncipiran da i podsvesno u nekom momentu želi vezivanje(ne računajući profice)...
...tako da mi nije jasno kako ćeš izdržati pod tim pritiskom...

..znam znam,razumem šta želiš reći,ti želiš kontrolu nad tvojim emocionalnim životom i trenutno nisi spreman da ulaziš u takve veze nego želiš samo light veze,ali postoji zvrčka,ženski mozak je tako koncipiran da i podsvesno u nekom momentu želi vezivanje(ne računajući profice)...
...tako da mi nije jasno kako ćeš izdržati pod tim pritiskom...

Имам контролу над сваким сегментом мог живота, што је и нормално... И спреман сам ја за све.. Али да не пребацујемо тему у лично, поставио сам да се прича конкретно о томе.. :)

Back