MISLI

• Začetnik teme Začetnik teme CURSE
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Od snova rastemo. Svi su veliki ljudi sanjari. Oni vide stvari u mekoj sumaglici prolecnog dana ili u crvenoj vatri dugih zimskih večeri. Neki od nas dopuštaju da takvi snovi umru, ali drugi se brinu o njima i štite ih, neguju u lošim danima, sve dok ih ne dovedu na sunce i svetlo koje uvek dolazi onima koji se iskreno nadaju da će se njihovi snovi ostvariti.

tjAqGgN.jpg

NJUZ ŽENA: Kako bezbolno da raskinete

Da veze imaju i teške trenutke vidimo onda kada dođe vreme raskidu. Izazov je nekoga ostaviti, a ne povrediti ga. Mi vas savetujemo kako da raskinete na što bezbolniji način:
1. Promenite status veze na Fejsbuku
Vrlo efikasan način jer, i da vaš partner u tom trenutku nije za računarom, sigurno će mu neko od brojnih prijatelja javiti za raskid ili početi da se raspituje šta se desilo. Ključno je da ne izbrišete samo da ste u vezi sa njim, nego i da ponosno stavite da ste „solo“.
2. Pojavite se sa novim dečkom
Kod ove metode važno je da je vaš novi momak krupniji od starog ili da bar ima brojnije drugare. Ukoliko je pak vaš novi momak znatno sitniji od bivšeg, nije na odmet da spomenete da je nedavno izašao iz zatvora.
3. Pošaljite mu poruku
Ako ste „osoba od sms-a“ ovo je metod za vas. Nemojte previše okolišati, pošaljete mu što kraću poruku. Ona može biti i odgovor na neku njegovu poruku, npr. on: „Dušo, kad ćemo u bioskop“, vi:“Ne znam, ja bih da raskinemo“.
4. Okačite mu na Fejsbuk pesmu o raskidu
Srećom, ovde imate širok izbor pesama, a vi se potrudite pa nađite neku koja je po njegovom ukus. Mi vam predlažemo „Babe I’m Gonna Leave You – Led Zeppelin“, a ako ne razume najbolje engleski “Rastajemo se mi” – Muharema Šerbezovskog.
5. Pravite se da ga ne poznajete
Više ga nemojte pozdravljati kada ga sretnete. Vi i vaši prijatelji se pravite kao da ga ne poznajete. Ovo uključuje i nejevljanje na telefon i neodgovaranje na poruke. Pravite se kao da je on u svojoj glavi izmislio da je bio u vezi sa vama i sve će vam biti lakše.
6. Recite da ste u opštini rezervisali datum venčanja
Kod ovog slučaja, vi zapravo čekate da on ostavi vas. Ovo je može biti rizičano, jer ima žena koje tvrde da neki muškarci jedva čekaju da se ožene. Nadamo da se vi niste toliki baksuz da ste naleteli na baš takvog, a ako jeste, uvek možete da na dan venčanja iskoristite neki od prethodnih pet predloga.

Susreo sam na ulici vrlo siromašna, zaljubljena mladića.
Šešir mu star, kaput otrcan, ogrtač progledao na laktovima,
cipele mu vodu propuštale – ali duša mu beše posuta zvezdama.

Viktor Igo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back