gost 304860
Buduća legenda
- Poruka
- 44.400
Ko rano rani, dve šišarke grabi.
moze i tri ako je bilingvista...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko rano rani, dve šišarke grabi.
Dok drugi objašnjavaju život,
ti mahni rukom i odživi ga...
Miroslav Antić
Na kojeg si Sv. rodjena, bas lepo sveta dusa! A sta ti je doneo deda mraz......jesu li ovo besmislice aaaaaaaaaaa......kazi?! Sve najbolje ti zelim!!!!´´ Nema smisla remetiti besmislenost u svom toku...´´ >>> DIS
Hexy![]()
1) Na kojeg si Sv. rodjena, bas lepo sveta dusa!
2) A sta ti je doneo deda mraz......
3) jesu li ovo besmislice aaaaaaaaaaa......kazi?!
4) Sve najbolje ti zelim!!!!![]()
![]()
1) Da, rođena sam na Sveca - Svetog Nikolu 19.Decembra...
2) I ako čekam još uvek nisam dobila poklon od Deda Mraza (što ne znači da ga neću dobiti)...
3) E ovo ne znam Kako da protumačim (ironija, cinizam, sarkazam,.... ili nešto treće)
4) I ja tebi > alexandra8 želim svako dobro !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Hexy......
Ako sam pominjala Boga i ljubav, odgovorila sam ti zasto bi to bilo besmisleno i da remetimo tok diskusije ove teme, eto zato je bilo malo ironije, ako si mislila na moj citat.....nisam jedina koja.....ako nisi, izvini od srca, prastaj!!!!!Sve me to zacudilo kada sam posla u tvoj profil......na koga si mislila.....ili uopsteno?! Poz.
Sreca nam prodaje ono sto mislimo da nam daje...... ( La Fonten )
bobana
postoje samo dve stvari koje su beskonačne: svemir i ljudska glupost. s tim što za svemir nisam baš siguran (a. ajnštajn)
"Mozda to i jeste prava i velika ljudska nesreca kada je covek nem, ukocen od bola zbog onoga sto drugi sa njim cine, tako da ne moze, ne ume da brani svoje pravo, nego pored toga sto je zrtva, mora da uzme na sebe izgled krivca."
Ivo Andric
"Mudar covek ce biti gospodar svog uma, budala ce biti njegov sluga."
Publilijus Sirus..
Sta ce mi sreca ako mi se ne dopushta da se njome sluzim? (Horacije)
život je ko bombonjera, nikada ne znate šta ćete dobiti.... (forest gump)