alexandra 8
Zainteresovan član
- Poruka
- 328
Vrlina zakona jeste: zapovedati, zabranjivati dopustati, kaznjavati.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zakona se boji krivac, a sudbine nevin.
Prijatelje sreca stvara, a nesreca proverava. (Seneka)
Zlo je opravdano samo ako se njime sprečava veće zlo - Lajbnic
Da se oseti i prepozna veliko dobro,treba najpre poznavati malo zla.Zao covek zlu coveku skodi.![]()
Samo plemeniti ljudi mogu se naci u takvoj zabuni i tako blizu ocajanju. Ivo Andric
Ko ima i umije, taj ne samo da duze i ljepse zivi nego i lakse boluje i umire.
Posteno su se obogatili.
Sad im se ispituje porijeklo postenja.
Dusan Lekic (Spiro)
Hexy......
Ako sam pominjala Boga i ljubav, odgovorila sam ti zasto bi to bilo besmisleno i da remetimo tok diskusije ove teme, eto zato je bilo malo ironije, ako si mislila na moj citat.....nisam jedina koja.....ako nisi, izvini od srca, prastaj!!!!!Sve me to zacudilo kada sam posla u tvoj profil......na koga si mislila.....ili uopsteno?! Poz.
Zar Zivot nije tamnicar koji je svakog od nas zarazio...Zaraziti nekog čekanjem, to je najsigurniji način vladanja nad njim, to znači učiniti ga nepokretnim i bezopasnim potpuno i zauvek, i ta obmana čekanja tvrđa je od svakog zatvora i jača...
Zar Zivot nije tamnicar koji je svakog od nas zarazio
obmanama nasih sopstvenih cekanja ?
Ili je S.Becket jedini koji to cekanje ne prepoznaje kao obmanu?
Cekanje kraja nije obmana vec stvarnost,
i samo je prolaznost ono sto nas sputava
i cini bezopasnima potpuno i zauvek.
Da nije prolaznosti ....ko zna,.mozda.
...Zaraziti nekog čekanjem, to je najsigurniji način vladanja nad njim, to znači učiniti ga nepokretnim i bezopasnim potpuno i zauvek, i ta obmana čekanja tvrđa je od svakog zatvora i jača...
A cekanje pocetka...da li je obmana ili stvarnost...
Cekati ne znaci pocetak a isto tako ne znaci ni kraj....Rekla bih da si pocetkom cekanja pocetka,vec na pocetku.Na pocetku smo uvek,u pitanju je uvek samo cekanje kraja.Jer svaki pocetak necega,pa bilo to i cekanje - je vec pocetak
...Zaraziti nekog čekanjem, to je najsigurniji način vladanja nad njim, to znači učiniti ga nepokretnim i bezopasnim potpuno i zauvek, i ta obmana čekanja tvrđa je od svakog zatvora i jača...