Miroljub Petrovic, psihoanaliza.

Razumem ja sta hoces da kazes, informacije koje si naveo su uglavnom sa tabloida, novina i zute stampe, ne branim ja Miroljuba cinjenica je da je zasro i da je mnogo olako shvatio celu situaciju.
Takodje se i slazem da je svestan uticaja i on to koristi kao neki svoj oslonac, ali kad bolje razmislis u svim sektorima zivota na 1000 ljudi 20 su u stanju da odlucuju i donose odluke, ostali samo prate i slepo veruju autoritetima, tuzno ali je tako.
Cak i na ovom forumu, ko zna koliko ljudi je zamrzelo i napljuvalo Miroljuba samo zato sto je neko izlupetao neproverene informacije koje je pokupio sa nekih novina.
Alo,on i jeste za pljuvanje.Lik je odvratan.Em je prevarant,em je tolko mizogin da bi se u emiratima osećao kao kod kuće,em je kreacionista,em propagira kako je obrazovanje nešto loše(jer naravno da jeste loše po negovu popularnost ako ljudi imaju više od srednje neke,zanatske škole da mogu da provale koliko gluposti lupa),em seje nepoverenje u medicinu tako što iznosli lažne činjenice,od toga kako su vakcine(generalno sve) štetene i opasne (jer zna da prosečni njegov pratilac se razume u vakcine ko marica u kantar i da će da mu poveruju na reč),kako su karcionomi mnogo smrtonosiji nego što stvarno jesu uz adekvatno lečenje,kako su psihološke tegobe i bolesti zavisnosti delo demona...al ne ono figurativni demoni nego bukvalni,ono mitološka bića.

I daa,upravu si za to da mnogi ljudi nisu osvešćeni i ne umeju da prepoznaju nekog ko je na prvom mestu attencion hore,a posle toga i pravi pravcati prevarant.

I da ljudi su umrli od posledica bolesti za koje im je garantovao da će ih izlečiti šarenim lažama bolje nego lekari koji su mogli da im ozbiljnije pomognu.To je dovoljno da neko dobije etiketu prevaranta...a u ozbiljnijim zemljama i zatvor.

Alo,on i jeste za pljuvanje.Lik je odvratan.Em je prevarant,em je tolko mizogin da bi se u emiratima osećao kao kod kuće,em je kreacionista,em propagira kako je obrazovanje nešto loše(jer naravno da jeste loše po negovu popularnost ako ljudi imaju više od srednje neke,zanatske škole da mogu da provale koliko gluposti lupa),em seje nepoverenje u medicinu tako što iznosli lažne činjenice,od toga kako su vakcine(generalno sve) štetene i opasne (jer zna da prosečni njegov pratilac se razume u vakcine ko marica u kantar i da će da mu poveruju na reč),kako su karcionomi mnogo smrtonosiji nego što stvarno jesu uz adekvatno lečenje,kako su psihološke tegobe i bolesti zavisnosti delo demona...al ne ono figurativni demoni nego bukvalni,ono mitološka bića.

I daa,upravu si za to da mnogi ljudi nisu osvešćeni i ne umeju da prepoznaju nekog ko je na prvom mestu attencion hore,a posle toga i pravi pravcati prevarant.

I da ljudi su umrli od posledica bolesti za koje im je garantovao da će ih izlečiti šarenim lažama bolje nego lekari koji su mogli da im ozbiljnije pomognu.To je dovoljno da neko dobije etiketu prevaranta...a u ozbiljnijim zemljama i zatvor.
Miroljub Petrović je jedan jako opasan čovek negativnog uticaja na društvo. On zaluđuje mlad i neobrazovane ljude koji nemaju pojma o životu niti o religiji i fanatizuje ih. Miroljubovi fanovi su opasni fanatici koji su u stanju da povrede osobu koja se ne slaže sa Miroljjubom. Preko interneta prete i psuju svakoga ko nešto kaže protiv Miroljuba ili nekih njegovih stavova.

Pri tome ne znaju ko je Miroljub Petrović. To je prerušeni Šiptar, Pravi je vuk u jagnjećoj koži. Više puta se izlajao da je za Veliku Albaniju i uspeo je da proda priču naivnoj srpskoj deci laž kako je Albanska zastava u stvari srpska zastava. Laže srpski narod o jevrejskom poreklu Srba i ako mi Srbi nemamo nikakve veze sa Jevrejima, osim naravno onih koji su se mešali sa njima, a to je na nivou statističke greške.

Meni je čudno kako to da Mirolju Petrović i dalje ima YouTube knal pored svega onoga što zagovara.Mislim kako to da ga nisu ukinuli do sada?
Onog Iliju Benjaka su ugasili zamnogo blaže reči.
Miroljubove pamflete su prodavali po manastirima :P
Negde oko 2000. Uvukao se medju vernike prodajuci kreacionizam :P
Od tada je kolikovidim postao strucan za sve :P

Ovo je, po rečima bivših saradnika Miroljuba iz Instituta za izučavanje religije, i po rečima Nixe Zizua, Miroljubova nova žena. Miroljub je inače krije i laže, u svom klasično-pilićarskom podmuklom fazonu za idiote, i negirao je, iako je izgleda opšte poznato. Prvo se sprdao da mu je to tetka, pa obrisao poruku i sad negira na svom forumu jer mu ne odgovara da se zna za nju iz više razloga.

Tema - Mač i carstvo Miroljuba Petrovića:

https://pavlescg.bosnianforum.com/t193p175-mac-i-carstvo-miroljuba-petrovica#10957

Pesma nove žene, obrada pesme Lazarica u Miroljubovoj produkciji:

Ovo zen
Ovo je, po rečima bivših saradnika Miroljuba iz Instituta za izučavanje religije, i po rečima Nixe Zizua, Miroljubova nova žena. Miroljub je inače krije i laže, u svom klasično-pilićarskom podmuklom fazonu za idiote, i negirao je, iako je izgleda opšte poznato. Prvo se sprdao da mu je to tetka, pa obrisao poruku i sad negira na svom forumu jer mu ne odgovara da se zna za nju iz više razloga.

Tema - Mač i carstvo Miroljuba Petrovića:

https://pavlescg.bosnianforum.com/t193p175-mac-i-carstvo-miroljuba-petrovica#10957

Pesma nove žene, obrada pesme Lazarica u Miroljubovoj produkciji:

Ova zena Miroljubu Petrovicu?

Ovo zen
Ova zena Miroljubu Petrovicu?

Da, po svemu sudeći. Njemu ne odgovara da javno prizna jer je jako mlada a i privlačno izgleda što ubacuje perverznu komponentu u priču, a i pričalo se ranije da je ona neko siroče koje je on uzeo pod svoje i smuvao. Prvo se sprdao da mu je tetka, pa obrisao iz straha da ne bude očigledno. Onda kad mu je neko rekao da Nixa Zizu na svom insta priča da mu je to žena, on je onako maglovito negirao. Simović i ovi sa Insituta znaju, znali su i pre, a i najavljivao je da sprema muzičku karijeru sa ovom pesmom pre tipa pet meseci. Vodio je tu novu ženu na planinu neku, iako nije pokazao lice, bio romantičan, pričao kako treba da se kupuju pokloni, kupio joj šator pa na kraju klipa implicirao ulazak u šator i seksualne odnose.

Ja lično inače ne verujem da je Miroljub neki seksualni čistunac, ne znam zašto. Čak je pominjao upotrebu seksualnih pomagala i vibratora na svom forumu kao pozitivnu jednom, ukoliko bračnom paru dosadi seksualni život. Pričalo se čak po internetu od nekih ljudi što ga znaju da je varao bivšu ženu sa frizerkom svojom, udatom ženom, komšinicom, mada za to ne znam da li je istina, ali puno ljudi je pričalo.

A ova je mlada, a obzirom da svi znamo kakve su mlade žene, ne bi me čudilo da je vojvoda duboko u bludu i razvratu. A svojim učenicima preporučuje albanke i seljanke.

Ima on dobar ukus za zene, ili bio kod menadzera.

Ova bivša žena mu nije ni bila nevina kad su se uzeli. A i šta će njemu menadžer i provodadžija da ispita poreklo familije, kad je našao siroče :D Mada ga ne krivim, nek radi šta hoće, samo mi glupo što zavlači ljude.

Back