LazaB
Poznat
- Poruka
- 7.013
Ako postoji moze da pomogne a bira da ne pomogne.Postojao ili ne...šta je kriv kada se ne meša?...vidiš da radimo šta hoćemo.
A i ovi tvoji vernici iznad se ne slazu da se ne mesa

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako postoji moze da pomogne a bira da ne pomogne.Postojao ili ne...šta je kriv kada se ne meša?...vidiš da radimo šta hoćemo.

Može da se meša samo pojedincu koji svim srcem veruje i traži...ali je čoveku ostavio i dao mu dovoljno vremena da sami pokažemo šta možemo i umemo...mislim da nismo položili ispit.Ako postoji moze da pomogne a bira da ne pomogne.
A i ovi tvoji vernici iznad se ne slazu da se ne mesa![]()
Opet ce cunami da se desi , ako ti je drzava dovoljno bogata mozda ce moci da se spasi od tog cunamija , ako nije nece.
Ваљда је само теби јасна поента, врлудаш час тамо час овамо.Znaci podizu zidove da sprece talase , ne sprecavaju nastanak cunamija ,opet ponavljam to je tehnologija koja je bila nedostupna 99.9% nase istorije , i i dalje je nedostupna vecini.
Nakon sto ljudi naprave grijehVolim sto po tebi posalje bolest
Volim sto je po tebi za svako dibro zasluzan covjek a ne bog jer je dopustio, a za svako lose je kriv bog jer ga je dozvoliomogucnost da naprave lek ,
Nikakav plot twist , jos nemamo tehnologiju da sprecimo cunamije , nemamo cak ni da sprecimo posledice , u tekstu je napisana teoretska odbrana koja jos nije implementirana. Za ostale prirodne nepogode i da ne pricam.Ваљда је само теби јасна поента, врлудаш час тамо час овамо.
Прво си рекао да у тексту не пише да се може спречити цунами, сад долазимо до plot twista - цунами се не може спречити али његове последице да.
То ти је као када би могао да се умањи земљотрес, па уместо рушења имаш мало љуљушкање.
Технички га не можеш спречити али од последица нема ништа.
Божија катастрофа не функционише тако како ти мислиш.
Бог може да спали све као Содому и Гомору што је спалио.
Ti sam pises da je bog poslao kugu , znaci on je odgovoran za kugu , ljudi su nasli lek za nju , znaci ljudi su odgovorni za resenje.Nakon sto ljudi naprave grijeh
Isto kao kad su se prilikom izlaska iz egipta vrata s krvlju zaobilazila-Biblija,knjiga izlaska
Volim sto je po tebi za svako dibro zasluzan covjek a ne bog jer je dopustio, a za svako lose je kriv bog jer ga je dozvolio
Bog im je to dozvolioljudi su nasli lek za nju
U tvojim očimasve izgleda bas onako kao da ga nema.
Pa kad posaljes toliko bolestina mogao bi da dozvolis da ljudi i izlece po koju.Bog im je to dozvolio
Kad stvoris toliko zivota, mozes dozvolit koju smrt akk cemo takoPa kad posaljes toliko bolestina mogao bi da dozvolis da ljudi i izlece po koju.
A gde je junje to Bog stvorio?Odgovorio sam ti , 50 000 ljudi je izginulo zbog toga sto je par ljudi bilo pohlepno i nisu se spremili za prirodnu katastrofu koju je bog stvorio.
Realno , i ja bih voleo da mogu da stvorim zivot , i onda da im saljem bolestine i zemljotrese , dopustim im da izlece po neku bolest i sta me briga , ja ih stvorio ja mogu da ih unistimKad stvoris toliko zivota, mozes dozvolit koju smrt akk cemo tako

Gde to Big salje bolestine?Pa kad posaljes toliko bolestina mogao bi da dozvolis da ljudi i izlece po koju.
Nigde , jer nema dokaza da postoji , ali ako si vernik onda mora da verujes da je sve deo njegovog plana i da je svemoguc , tako da u najmanju ruku dopusta da se desavaju bolestine i zemljotresi u prirodi ( jer je sve stvorio on ).Gde to Big salje bolestine?
A kad ti je mater govorila "ja sam to odhranila, ja cu te potrst iz kuce" to je drustveni prihvaceniRealno , i ja bih voleo da mogu da stvorim zivot , i onda da im saljem bolestine i zemljotrese , dopustim im da izlece po neku bolest i sta me briga , ja ih stvorio ja mogu da ih unistim![]()
Drustveno je prihvatljivo da kaze ,nelegalno je da to uradiA kad ti je mater govorila "ja sam to odhranila, ja cu te potrst iz kuce" to je drustveni prihvaceni

A sta je poznatima koji su se kajali pred smrt?Drustveno je prihvatljivo da kaze ,nelegalno je da to uradi![]()
Ja gledam celu situaciju ,kad avion padne u skoro svakoj situaciji skoro svi poginu , nema dokaza da vise prezivljavaju ovi sto se mole , ili hriscani , muslimani ili bilo koja druga posebna grupa , ali eto gde je mogao da bude dokaz za neku religiju , i tu ga nema na zalost.A sta je poznatima koji su se kajali pred smrt?
Sto je s ljudima koji su se molili u avionu?
Sta je s ljudima koji su prezivili te tragedije?
Ocemo se zahvalit bogu ili cekat negativu?
Freud slucajno umro zbog raka jezika?Kajanje pred smrt je posledica uplasene osobe , kakav je to argument za bilo sta ?
Rak vilice , koji se dobija od pusenja , a Frojd je tukao paklu dnevno decenijama , al ti nastavi da verujes da je tvoj dobri bog poslao frojdu rak dok je Mao koji je umro u starosti ubio desetine miliona ljudiFreud slucajno umro zbog raka jezika?

Samo sto se morao zeniti cetiri puta i sta se skrivao 20 g od cang kaj seka da bi na kraju povratia svaki put na susretu sa sssr-omdok je Mao koji je umro u starosti ubio desetine miliona ljudi![]()
A rak pluca?Rak vilice , koji se dobija od pusenja
Lik je umro kao slobodan covek i apsolutno vladar Kine ( najveci masovni ubica u istoriji )Samo sto se morao zeniti cetiri puta i sta se skrivao 20 g od cang kaj seka da bi na kraju povratia svaki put na susretu sa sssr-om
Da li si procitao deo o cigarama ? Svi ostali koje si nabrojao isto daleko nadziveli bolesnu decu koja umiru svakog minuta.A rak pluca?
Liku se vracao jezik u grlo dok mu se nije osusio
Nietche i lenjin su umrli ludi. Napoleon i voltaire su vristali. Staljin je zapomagao. Jezhov je ubijen,yagoda isto, berija takoder....
A sta je s paklom?Da li si procitao deo o cigarama ? Svi ostali koje si nabrojao isto daleko nadziveli bolesnu decu koja umiru svakog minuta.