MIODRAG MAJIĆ

Mišljenje o Miodragu Majiću na političkoj sceni, uklj. i potencijalnu predsedničku kandidaturu?

• POZITIVNO

glasova: 9 64,3%
  • NEGATIVNO

glasova: 5 35,7%

• Ukupno glasova
    14
  • Anketa je zatvorena .
vucic pada brze nego sto iko misli zbog ove krize. Kamate moraju gore, a drzava Srbija se finansira zaduzivanjem. On svoju podrsku kupuje iskljucivo sa parama. Za slobu su ljudi bili spremni ici u rat, dok za ovog mucak. Nema para nema ni drugara.

Da, u pravu si.

To se vidi i kroz ovo deljenje 100, 60, 30 jura.

Ali ekonomija se ne preslikava prosto sama od sebe na izbore. Ako nastavi sa kontroliše javnost i medije, a opozicija bude nespremna, može od Srbije napraviti i Vučićistan koji pripada munjevitom brzinom i ostati na vlasti i dalje.

Da, u pravu si.

To se vidi i kroz ovo deljenje 100, 60, 30 jura.

Ali ekonomija se ne preslikava prosto sama od sebe na izbore. Ako nastavi sa kontroliše javnost i medije, a opozicija bude nespremna, može od Srbije napraviti i Vučićistan koji pripada munjevitom brzinom i ostati na vlasti i dalje.
Da, setimo se da su plate bile 1 evro godine 1994, a idioti su i dalje glasali za SNS.

Domaća politička scena mi je tada bila strašno dosadna; nisam navikao ni za jednu stranu. Imao sam vrlo krupne argumente protiv Tadića, ali dakako i Tome Diplome.
Suviše si "neutralan" oko tog izbora 2012, s obzirom koliko nam je svima uništio živote i planetu.

Oni koji su pasionirano navijali za poraz Vučićevog kandidata, ispostavilo se da su geniji i vizionari

Suviše si "neutralan" oko tog izbora 2012, s obzirom koliko nam je svima uništio živote i planetu.

Oni koji su pasionirano navijali za poraz Vučićevog kandidata, ispostavilo se da su geniji i vizionari

Mene domaća politička scena generalno nije interesovala. Može se videti i po mojim objavama na forumu; do 2017. godine bile su skoro isključivo dominantne na potforumu Istorija. Na Politici sam pisao efemerno, pred izbore sa nekim procenama rezultata i primarno na temu nacionalne politike; tuzbe za genocid, Kosovo, politika u Crnoj Gori, Republika Srpska i druge međunarodne teme. To je ono što mi je bilo interesantno, a ove domaće teme zanimljive koliko i rezultati u američkom fudbalu.

Mene domaća politička scena generalno nije interesovala.
Dobro, ti si crni Zauz.

Дакле ти предлажеш Тадића ево ја се слажем само да окајем грехе из прошлости... :mrgreen:
Još je nejasno kakva nas ponuda čeka 15. meseca ove godine, kada slede predsednički izbori

Možda će ponovo biti bojkot ako Dačić bude kupovao vreme

U bojkot fazonu je sad još samo Džeremaja. I PSS. I niko više.
Nisam bas siguran oko toga. Jeremić traži jednog pregovarača što dosta pojednostavljuje pregovore oko uslova i dovodi do mogućnosti dogovora. Djilas sa druge strane želi mnogo ljudi u prostoriji i verovatno ima mnogo više zahteva što komplikuje pregovore i sasvim moguće dovodi do bojkota 2.

Nisam bas siguran oko toga. Jeremić traži jednog pregovarača što dosta pojednostavljuje pregovore oko uslova i dovodi do mogućnosti dogovora. Djilas sa druge strane želi mnogo ljudi u prostoriji i verovatno ima mnogo više zahteva što komplikuje pregovore i sasvim moguće dovodi do bojkota 2.
Izbori su za 10 meseci, a prošle godine je Jeremić rekao da mu je zahtev "9 meseci slobodnih medija."

Znači bližimo se novoj političkoj krizi za SRS

Back