Nego da vi meni nesto kazete: da li da veceras izadjem u grad i gledam ono sto ne mogu da hebem ili ostanem kuci i hebem ono sto ne mogu da gledam?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako mislis na psa ili na macku,samo da ti javim da je to zabranjeno i mozes da fasujes prijavuNego da vi meni nesto kazete: da li da veceras izadjem u grad i gledam ono sto ne mogu da hebem ili ostanem kuci i hebem ono sto ne mogu da gledam?
a sta kazes na ove dve hrvatice na euro2012 prvenstvo u fudbalu? jedna je cak zaposlena u ministarstvu kulture u zgrebu!Ne znam, meni bi bilo neprijatno da odem u grad sa djevojkom u dopicnjaku. Taj komad odjece mi je bas vulgaran i nekako djevojke koje ga nose uvijek ispadaju pomalo jadno, bar meni...
Meni svakako dopičnjak nije dopadljiv.
Ja ne kontam kako žensko to može da obuče osim ako joj nije za posao što reče neko pre mene.
Meni se najviše sviDŽa minić do pola butki. Pola se vidi, a drugu polovinu da zamišljaš.![]()
a sta kazes na ove dve hrvatice na euro2012 prvenstvo u fudbalu? jedna je cak zaposlena u ministarstvu kulture u zgrebu!
http://forum.krstarica.com/showthre...ВА-КУЛТУРЕ?p=21957810&viewfull=1#post21957810
Nego da vi meni nesto kazete: da li da veceras izadjem u grad i gledam ono sto ne mogu da hebem ili ostanem kuci i hebem ono sto ne mogu da gledam?
Bem ti lebarnik, kakav batak!
ako mislis na psa ili na macku,samo da ti javim da je to zabranjeno i mozes da fasujes prijavu
ako mislis na neko ljudsko bice umesto da ispadnes duhovit ispao si slepac![]()
Doklidžon.Допичњак је вулгарно.
Доминџон?!?
![]()