minitj dopicnjak sve do pupka

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dive

Legenda
Poruka
61.212
prvo sam htela da otvorim temu na muskarcima jer sam htela njihovo misljenje, ali posto svi za ovaj forum vazni muskarci :flert: borave na ovom pf-u..onda bolje na zenama ;)

potakli su me komentari nekih iskusnih i vremesnih forumasa koji su mladu, neiskusnu forumasicu navlacili na tanak led :per:ubedjujuci je da mlade devojke treba da nose minitje dopicnjake - do pupka!

ona je pokusala argumentom da udje u intelektualnu polemiku, al je ZD sve to pocistila metlom jer se sve to desavalo na dvvd2..

e sad..pitanje..

''ako tvoj dopicnjak pomogne nekome da mu se aktivira alarm u gacama u poznim godinama, kakve veze ima sto po spustanju kopljanika postajes samo objekat komentara - vidi onu k.uravu..
zivo se pitam da li i svojim cerkama pre nego im izadju iz kuce krate suknje odozdo do pupka'' je bilo moje pitanje upuceno tom forumasu, a koje on verovatno nije imao prilike da procita jer je ZD bas bila brza..
a mozda je i imao, al nije hajao..

da vas cujem muskarci?
a pitanje za zensku populaciju - ako nosite ili ste nosile minizj dopicnjak pupcanik da li su vas bodrili oni stariji takoreci roditelji i staratelji sa - uuuuuuuuuu kako ti dobro stoji, ajde, ajde samo ti idi..kakav stav vasi momci i muzevi imaju prema takvim dopicnjacima kada ste vi u pitanju..jel vas nagovaraju..a sta rade i da li bodre vase cerke da u takvim izdanjima predstave sebe svetu?
ili su malo konzervativniji, pa dopicnjak navlace ne ka pupku, nego ka stopalima :)

PS ovde ne pricamo o normalnim minicima..

Poslednja izmena:
pa sto bre neces?
ako tebe usrecuju, moglo bi i tvoje dete srecu da deli naokolo drugima :D

ćerka je hipotetička za sada, da se razumemo.

a to što idioti puštaju svoju decu da druge usrećuju ne mora da znači da ću i ja svoju. a sem toga, te devojke niko ne tera da se objektiviziraju u seksualnom smislu na taj način, same donose odluku šta će obući.

svako zna kad negde ide sta se uklapa a sta se ne uklapa tj ako negde svi tako izgledaju neces da strcis
to u gradskim uslovima uglavnom bode oci ali ako je malo duzi onda je to kao ok, tipa sajam automobila ili nesto sto nije posao
verovatno se neki broj zena u tome bas i ne oseca prijatno pa i ne nosi, tj vecina
ali npr na moru je verovatno drugacije kad su svi lakse obuceni

prvo sam htela da otvorim temu na muskarcima jer sam htela njihovo misljenje, ali posto svi za ovaj forum vazni muskarci :flert: borave na ovom dip-u..onda bolje na zenama ;)

potakli su me komentari nekih iskusnih i vremesnih forumasa koji su mladu, neiskusnu forumasicu navlacili na tanak led :per:ubedjujuci je da mlade devojke treba da nose minitje dopicnjake - do pupka!

ona je pokusala argumentom da udje u intelektualnu polemiku, al je ZD sve to pocistila metlom jer se sve to desavalo na dvvd2..

e sad..pitanje..

''ako tvoj dopicnjak pomogne nekome da mu se aktivira alarm u gacama u poznim godinama, kakve veze ima sto po spustanju kopljanika postajes samo objekat komentara - vidi onu k.uravu..
zivo se pitam da li i svojim cerkama pre nego im izadju iz kuce krate suknje odozdo do pupka'' je bilo moje pitanje upuceno tom forumasu, a koje on verovatno nije imao prilike da procita jer je ZD bas bila brza..
a mozda je i imao, al nije hajao..

da vas cujem muskarci?
a pitanje za zensku populaciju - ako nosite ili ste nosile minizj dopicnjak pupcanik da li su vas bodrili oni stariji takoreci roditelji i staratelji sa - uuuuuuuuuu kako ti dobro stoji, ajde, ajde samo ti idi..kakav stav vasi momci i muzevi imaju prema takvim dopicnjacima kada ste vi u pitanju..jel vas nagovaraju..a sta rade i da li bodre vase cerke da u takvim izdanjima predstave sebe svetu?
ili su malo konzervativniji, pa dopicnjak navlace ne ka pupku, nego ka stopalima :)

PS ovde ne pricamo o normalnim minicima..

Jaooo,minić !:D

Posle može i jedna tema o dekolteu.:lol:

Takav minić nisam nosila.

Ono što mačka maci to miša lovi. :rtfm:
Da prevedem na srpski, ako sam ja oženio kurwu u dopičnjaku ispod kojega su se videle bručke, kad ona nakon 15-16 godina odrtavi i počne da palamudi ćerki kako je nepristojno obučena onda dotičnu kurawu (matoru) treba dokačiti jednom preko njuške i pokazati joj sliku njenih bručaka od pre 15 god. Kakva mama takva ćerka, ali one to stalno zaboravljaju...kao kakve su ove mlade danas mi smo još bile dobre...a lažu...kresale se iza diska sa 3-4 momka za jedno veče. :roll:

Ono što mačka maci to miša lovi. :rtfm:
Da prevedem na srpski, ako sam ja oženio kurwu u dopičnjaku ispod kojega su se videle bručke, kad ona nakon 15-16 godina odrtavi i počne da palamudi ćerki kako je nepristojno obučena onda dotičnu kurawu (matoru) treba dokačiti jednom preko njuške i pokazati joj sliku njenih bručaka od pre 15 god. Kakva mama takva ćerka, ali one to stalno zaboravljaju...kao kakve su ove mlade danas mi smo još bile dobre...a lažu...kresale se iza diska sa 3-4 momka za jedno veče. :roll:

pa sta, to je deset puta bolje nego ono sto je obicno

Back