МИНИСТАР ПРАВДЕ У ХАГУ КОД СВИХ СРБА СЕМ ШЕШЕЉА

МАЧАК

Buduća legenda
Poruka
25.542
Ipak bez susreta Selakovića i Šešelja
Kao što je i najavio pre mesec dana, ministar pravde Nikola Selaković posetiće srpske zatvorenike u Haškom tribunalu, pišu beogradske Večernje novosti.
289180_selakovic-foto-fonet_f.jpg
Posetiće haške pritvorenike u Hagu, ali ne i Vojislava Šešelja: Nikola Selaković

On ove nedelje odlazi u višednevnu posetu Hagu i tom prilikom posetiće11 zatvorenika u Ševeningenu: Vlastimira Đorđevića, Vinka Pandurevića, Nikolu Šainovića, Sretena Lukića, Dragoljuba Ojdanića, Vladimira Lazarevića, Nebojšu Pavkovića, Zdravka Tolimira, Franka Simatovića, Ratka Mladića i Radovana Karadžića, ali ne i Vojislava Šešelja, predsednika Srpske radikalne stranke.

U Hagu se očekuju susreti Selakovića i glavnog tužioca Serža Bramerca, kao i sastanak sa Teodorom Meronom, predsednikom Tribunala.

:zskace::zskace::zskace:
Шеки га одебо....

Kao što je i najavio pre mesec dana, ministar pravde Nikola Selaković posetiće srpske zatvorenike u Haškom tribunalu, pišu beogradske Večernje novosti.
Posetiće haške pritvorenike u Hagu, ali ne i Vojislava Šešelja: Nikola Selaković

On ove nedelje odlazi u višednevnu posetu Hagu i tom prilikom posetiće11 zatvorenika u Ševeningenu: Vlastimira Đorđevića, Vinka Pandurevića, Nikolu Šainovića, Sretena Lukića, Dragoljuba Ojdanića, Vladimira Lazarevića, Nebojšu Pavkovića, Zdravka Tolimira, Franka Simatovića, Ratka Mladića i Radovana Karadžića, ali ne i Vojislava Šešelja, predsednika Srpske radikalne stranke.

U Hagu se očekuju susreti Selakovića i glavnog tužioca Serža Bramerca, kao i sastanak sa Teodorom Meronom, predsednikom Tribunala.

Шеки га одебо....

To mu je greska.

Шеки га одебо....

Nije ni kod Stanišića. Dotični je u Beogradu u petak sam ga video sa jednom gospodjom u Zemunu.

Mislim da je netrpeljivost obostrana. Ne bih bio siguran ko je koga odbio a ko koga nije ni stavio na spisak.

Шешељ га је одбио.

Број посета, готово је извесно, биће смањен за једну, јер лидер радикала Војислав Шешељ, који се у хашком здању налази целу деценију, до сада није желео да прими никога од српских званичника. Ако је почетком прошле године, док је био у болници, одбио званичну посету председника Националног савета за сарадњу с Хагом Расима Љајића, далеко су мање шансе да прими министра из напредњачког табора.

- Наш лидер неће променити став - каже Дејан Мировић, потпредседник СРС.

- Он је принципијелан човек и никога од овдашњих функционера није желео да прими пуних 10 година, као што није тражио ни помоћ државе. Јер, било би то лицемерно с обзиром на то да сматра да је оптужница писана у Београду и да је став власти био некоректан. Целу деценију нико се није побунио и гласно запитао тај Хаг зашто је он толико дуго у притвору!
http://www.novosti.rs/vesti/naslovn...Nikola-Selakovic-u-poseti-haskim-optuzenicima

И колико видим, није Шешељ једини Србин који је одбио Селаковића...

Poslednja izmena:
I ja tako razumem. Seselj nije Srbin. On mrzi monarhjiu, mrzi crkvu, a i nije iz Srbije.
Kakav je to Srbin? Nekrsten covek ne moze da bude Srbin. Krsten Srbin moze da bude ateitaz;)

cek, cek, polako. prvo, svako moze da se izjasnjava kako hoce. to da li je neko rodjen u usa, zimbabveu, bih, ne znaci da je manji srbin od tebe ili mene. drugo, ono sto on cini za srbiju, cini ga vecim srbinom i od cede jovanovica, borisa tadica, tome nikolica zajedno pa puta zilion. trece, monarhija nam je toliko smesna da uopste ne znam ko moze da je uzme kao kakvo merilo u srpstvu. cetvrto srbin ne mora biti krsten da bi se srbinom zvao. jedno je nacija a drugo religija.

I ja tako razumem. Seselj nije Srbin. On mrzi monarhjiu, mrzi crkvu, a i nije iz Srbije.
Kakav je to Srbin? Nekrsten covek ne moze da bude Srbin. Krsten Srbin moze da bude ateitaz;)

И ја мрзим монархију и нисам крштен.. Дај ми реци шта сам, да не умрем у незнању...

cek, cek, polako. prvo, svako moze da se izjasnjava kako hoce. to da li je neko rodjen u usa, zimbabveu, bih, ne znaci da je manji srbin od tebe ili mene. drugo, ono sto on cini za srbiju, cini ga vecim srbinom i od cede jovanovica, borisa tadica, tome nikolica zajedno pa puta zilion. trece, monarhija nam je toliko smesna da uopste ne znam ko moze da je uzme kao kakvo merilo u srpstvu. cetvrto srbin ne mora biti krsten da bi se srbinom zvao. jedno je nacija a drugo religija.

Си ти крстена? z:lol:

Back