Министар правде најавио: СУДИЈЕ У ТОГАМА, а запослени у УНИФОРМАМА!

У Србији не постоји Правосуђе!

Постоји СУД-ство, које је власништво приватних рекеташа!

Dakle, ti tvrdiš da državom upravlja 50tak oligarha ?

To ne piše ni u Ustavu, a ni u Zakonu (skup zakonskih akata) ove zemlje .... :manikir:

Da nece i perike da nose....
I ko ce te nove uniforme da plati i koja firma ce da ih sije i za koje pare
i bolje da efikasnije resavaju sudske procese nego sto odradjuju formu a ne sustinu
koje spinovanje problema u nasem sudstvu i zamajavanje naroda ..:dash:

То су се опреми тако да би покили срамоту коју чине. И сам сотона се стиди њихових (не)дела...

- - - - - - - - - -

Dakle, ti tvrdiš da državom upravlja 50tak oligarha ?

To ne piše ni u Ustavu, a ni u Zakonu (skup zakonskih akata) ove zemlje .... :manikir:

Србијом влада мафија састављена од најгорих пробисвета, а СУД-ство је под њиховом ингеренцијом, тј, њихови људи спроводе безакоње и сатанизацију Срба.

Никакав Устав нити закон они не поштују.

Чекам од јула прошле године да СУДство из БГ-а одговори и спроведе Устав и закон, а они се ни не јављају, а послали приватну полицију да ми праве штету и пљачкају ме, иако ми дужни...

СУДство је у апсолутној анархији, и намерно спроводе анархију и безакоње.

Poslednja izmena:

Министар правде Србије Никола Селаковић најавио је данас да ће од нове године све судије у Србији добити судијске тоге, а запослени у судовима радне униформе.

sudija1.jpg

Отварајући Годишње саветовање судија у Врњачкој Бањи министар је рекао да ће судијске тоге бити представљене сутра у оквиру тог саветовања.

Судије би тако од јануара 2016. године требало да током суђења носе црне одежде са белим оковратницима, како се до сада видело само у иностраним филмовима.

Запослени у судској администрацији ће добити униформе у складу са њиховим запослењима, записничари, судска стража

*********************************************​

Има ли краја лудости у "банана држави" :roll: И ко ће то да финансира? Они из својих џепова? Јес` како да не. Опет по џепу грађана Србије.

Толико нам судство "добро" функционише, да су само те тоге недостајале да буде скоро па "савршено" :mrgreen:
A taj posao ce da dodele preko pravicnog i najpostenijeg javnog nadmetanja u kome ce sasvim slucajno pobediti blizi ilj dalji rodjak mu,ili kum sto proizbodi ili nabavlja sve to..
al ono sta fali recimo da ne kupe te toge i umesto toga kupe neke medicinske aparate....

- - - - - - - - - -

al sto smo weci englezi od engleza,tuga i čemer...

A taj posao ce da dodele preko pravicnog i najpostenijeg javnog nadmetanja u kome ce sasvim slucajno pobediti blizi ilj dalji rodjak mu,ili kum sto proizbodi ili nabavlja sve to..
al ono sta fali recimo da ne kupe te toge i umesto toga kupe neke medicinske aparate....

- - - - - - - - - -

al sto smo weci englezi od engleza,tuga i čemer...

Глуме Енглезе, да би сакрили деловање по Јеверјском принципу, апсолутно служе само појединцима у Србији...

У тогама? Судије у тогама?

Слутим да поштени новинари и напаћено читалаштво "Ало"-а и не знају баш најбоље како изгледа тога.

Ma znaju...:lol:

Suđenje za proneveru državnog novca 2016...prvi pretres :

sexy-toga-party.jpg

Ustavni sud 2017:

lovides-apartments.jpg

Izricanje oslobađajuće presude 2018:

toga-party-featured.jpg

Poslednja izmena:
БЕСЕДА

о страху и радости у Богу
Служите Господу си страхом, и
радујте се њему с трепетом (Пс. 2, 11).
Царевима и судијама земаљским говори пророк Божји ове речи. Јер су они склони охолости и раскалашности због силе и богатства, које им се даде. О цареви и судије, грумење прашине под ногама Божјим, не заборавите, да сте ви само слуге Божје, најамници од данас до сутра! О чему мисли најамник у њиви копајући цео дан? О плати, коју ће у вече примити. Чиме се поноси најамник? Не тежачењем, него платом. Чему се радује најамник? Труду и зноју или плати? Наравно плати. И ваша је служба на њиви овога живота тежачење најамничко, о цареви и судије. Зато служите Господару своме, који вас је најмио, са страхом, јер не знате, како ће Господар ваш на крају оценити труд ваш и какву ће вам плату дати. Служите са великом смиреношћу говорећи сами себи: ми смо непотребне слуге (Лк. 17, 10). Неизвесно је, да ли ћете примити награду или казну, када у гроб сиђете и пред Цара Судију изиђете. Отуда страх мора испуњавати све дане службе ваше.
Радујте се њему с трепетом. Радујте се радошћу чистом и светом, као што се и ангели радују Богу живоме и неприступноме. Чистотом и светошћу мирише рајска радост, а злурадост адску прати раскалашан смех. Зато је рајска радост трајна, док се адски смех смењује гневом и јауком. Служити са страхом, јер је Господ праведан: радујте се г трепетом, јер је Господ узвишен и свет. О Господе Боже наш, праведни и узвишени, страшни и свети, сав је наш живот на земљи служба Теби и радост о Теби. Ако не служимо Теби, служимо пропасти својој; и ако се не радујемо о Теби, радујемо се о црном злотвору своме. Клањамо Ти се и молимо Те, помози нам, да службу нашу управљамо страхом Твојим, и радост нашу чистимо трепетом од Тебе. Теби слава и хвала вавек. Амин.

http://www.pravoslavnikalendar.iz.rs/index.php

БЕСЕДА

о страху и радости у Богу
Служите Господу си страхом, и
радујте се њему с трепетом (Пс. 2, 11).
Царевима и судијама земаљским говори пророк Божји ове речи. Јер су они склони охолости и раскалашности због силе и богатства, које им се даде. О цареви и судије, грумење прашине под ногама Божјим, не заборавите, да сте ви само слуге Божје, најамници од данас до сутра! О чему мисли најамник у њиви копајући цео дан? О плати, коју ће у вече примити. Чиме се поноси најамник? Не тежачењем, него платом. Чему се радује најамник? Труду и зноју или плати? Наравно плати. И ваша је служба на њиви овога живота тежачење најамничко, о цареви и судије. Зато служите Господару своме, који вас је најмио, са страхом, јер не знате, како ће Господар ваш на крају оценити труд ваш и какву ће вам плату дати. Служите са великом смиреношћу говорећи сами себи: ми смо непотребне слуге (Лк. 17, 10). Неизвесно је, да ли ћете примити награду или казну, када у гроб сиђете и пред Цара Судију изиђете. Отуда страх мора испуњавати све дане службе ваше.
Радујте се њему с трепетом. Радујте се радошћу чистом и светом, као што се и ангели радују Богу живоме и неприступноме. Чистотом и светошћу мирише рајска радост, а злурадост адску прати раскалашан смех. Зато је рајска радост трајна, док се адски смех смењује гневом и јауком. Служити са страхом, јер је Господ праведан: радујте се г трепетом, јер је Господ узвишен и свет. О Господе Боже наш, праведни и узвишени, страшни и свети, сав је наш живот на земљи служба Теби и радост о Теби. Ако не служимо Теби, служимо пропасти својој; и ако се не радујемо о Теби, радујемо се о црном злотвору своме. Клањамо Ти се и молимо Те, помози нам, да службу нашу управљамо страхом Твојим, и радост нашу чистимо трепетом од Тебе. Теби слава и хвала вавек. Амин.

http://www.pravoslavnikalendar.iz.rs/index.php

У праву си и то све стоји, то су ријечи пречисте, али није тога толико проблематична. Ето рецимо и свети цар Константин, наш човек из Ниш, је носио тогу, и то империјалну, пурпурну тогу каква приличи царевима римским. Можеш га видети у тој тоги на иконама и на статуама на ползу њему светоме воздигнутим.

Зато ја верујем да се ангели могу радовати и тоги, и исто тако да ад јаукати може и пред строгим погледом и пречистим срцем србског судца у тогу одевеног.

Masoncine... svasta , sta uradise od Srbije

Vidim da je vecina promasila sustinu ovog, u sustini beznacajnog, smesnog i nepotrebnog, rituala, a to je da nam se saopstava da je sudstvo Republike Srbije pod direktnom vlascu NWO-a.

Interesantno, izgleda da se klin klinom izbija, samo i jedino, pa ce i nama trebati nova 1945. da pocistimo, ali ovaj put PRAVE, IZDAJICE ove zemlje.

Vidim da je vecina promasila sustinu ovog, u sustini beznacajnog, smesnog i nepotrebnog, rituala, a to je da nam se saopstava da je sudstvo Republike Srbije pod direktnom vlascu NWO-a.

Interesantno, izgleda da se klin klinom izbija, samo i jedino, pa ce i nama trebati nova 1945. da pocistimo, ali ovaj put PRAVE, IZDAJICE ove zemlje.

Da je samo sudstvo...

Свашта, па није тога симбол НВО него јармулка. Смешно.

Кад наше судије буду почеле да носе јармулке, то ће бити моменат да овај народ лупи песницом о сто и каже "доста више!"

У праву си и то све стоји, то су ријечи пречисте, али није тога толико проблематична. Ето рецимо и свети цар Константин, наш човек из Ниш, је носио тогу, и то империјалну, пурпурну тогу каква приличи царевима римским. Можеш га видети у тој тоги на иконама и на статуама на ползу њему светоме воздигнутим.

Зато ја верујем да се ангели могу радовати и тоги, и исто тако да ад јаукати може и пред строгим погледом и пречистим срцем србског судца у тогу одевеног.

Ради се се о садашњем времену, не о историји.

И Беседа је за ово и буће време, и у целости, са правом је написана.

Ситуација је много гора него ли можеш и замислити. Осим ако ниси један од њих, "оних"... :)

Ситуација је много гора него ли можеш и замислити. Осим ако ниси један од њих, "оних"... :)

Наравно да нисам.

Ја се против њих борим и добро су ме запамтили.

Da je samo sudstvo...

Правни систем је први који је на врху хијерархије владавине...

СУДство је то које спроводи, и "сви путеви воде право у СУД", било шта да је у питању, било који проблем.

Из те установе све проистиче, највише од адвоката који искориштавају сва сазнања, као и то да намештају зврчке Народу, обесправљују сва права човека...

- - - - - - - - - -

Наравно да нисам.

Ја се против њих борим и добро су ме запамтили.

Нисам мислио да те увредим, извини ако си се осетио таквим због мог излања. :)

Ја имам апсолутно негативна искуства са СУДством, и сада, јашу ми за врат сво време, од увек, од кад знам за себе.

Тероришу ме и уништавају породицу...

Нека неко ми образложи овај поступак СУДА, и укаже на то где то пише у Уставу:

СУД по било чијој пријави, без провере и без доказа, шаље приватне фендераше (приватну полицију) на принудну наплату неком лицу, а да није донето ни решење, решење које мора имати правну подлогу, ИСТИНУ, подлогу са ДОКАЗИМА И ЧИЊЕНИЦАМА!

Нити је "окривљени" било чиме обавештен, нити позван на било какво рочиште...

Таква дела чине онима којима је СУД дужан обештечење, имовину, било у новцу или неком другом материјалном виду.

Таква дела чине свима који су уписани у комунистички списак за елиминацију.

Scanned Document1.jpg

СУД Београда пребаци на НС, НС на Панчево, и тако врте у круг...

И спроводе отимачину, где дриблају једно лице на 4 СУДа, у 3 града у Србији, за једну исту лаж!

Poslednja izmena:
У сунце ти...ја мислио само се уводе радне униформе за државне функционере и службенике, кад оно....ово је читава светска завера против Србије, Српства и Суда.

- - - - - - - - - -

Нека неко ми образложи овај поступак СУДА, и укаже на то где то пише у Уставу:

СУД по било чијој пријави, без провере и без доказа, шаље приватне фендераше (приватну полицију) на принудну наплату неком лицу, а да није донето ни решење, решење које мора имати правну подлогу, ИСТИНУ, подлогу са ДОКАЗИМА И ЧИЊЕНИЦАМА!

Нити је "окривљени" било чиме обавештен, нити позван на било какво рочиште...

Таква дела чине онима којима је СУД дужан обештечење, имовину, било у новцу или неком другом материјалном виду.

Таква дела чине свима који су уписани у комунистички списак за елиминацију.

Приватни извршитељи ти скинули неку лову?

Кажи нам, коме си и зашто био дужан?

У сунце ти...ја мислио само се уводе радне униформе за државне функционере и службенике, кад оно....ово је читава светска завера против Србије, Српства и Суда.

- - - - - - - - - -

Приватни извршитељи ти скинули неку лову?

Кажи нам, коме си и зашто био дужан?

Нисам дужан никоме, што се правиш блесав?

Нисам дужан никоме, што се правиш блесав?

Да ли ти је приватни извршитељ скинуо неке паре? Објасни нам своју ситуацију. Не правим се блесав, хоћу да видим о чему се ради. А ти пишеш у неким шифрама.

Da je samo sudstvo...

Naravno, ja sam samo rekao da je ovo simbolicna poruka "ovi su sada nase pudlice, i evo gledajte - stvarno jesu".

Time nikako nisam iskljucio da su i drugi delovi drzavne strukture takodje pod njihovom kontrolom.

Na kraju krajeva, svakom normalnom je samo potrebno da obrati paznju na Vucica i sve mu je jasno - pa on je papagaj NWO-a.

Sve maske padaju munjevitom brzinom, sto je zapravo dobro.

Back