Министар правде најавио: СУДИЈЕ У ТОГАМА, а запослени у УНИФОРМАМА!

Мени је увек био вечи проблем како натерати жемске особе да скину гачице.

Некада, односно од увек, није то био проблем код нормалних, тј, док су била нормална времена колико толико, али задњих 15 година било да су са гачицама или без, исто је, систем владавине власти је од жена направио апсолутне ку.ве. Секс само из интереса, и то искључиво са добростојечим мочницима, као и продаја себе због голог опстанка... :)

Жалосно, да жалосније неможе бити.

:rotf:

brzo ko brze pruge srbije.

У свим земљама света, што је и нормално, никад нико не покрече судски реституцију, зато што је реституција и поврачај имовине ЗАДАТАК И ДУЖНОСТ државе и власти да је спроведу.

Код нас је намештена шема, документација нестала, попалиле комуњаре, и себе правдају да као они чине правду, где грађанство због недостатка документације ни неможе да потражује судски, што и не би требало...

Свака земља па и и Србија има своје државне установе које раде свој посао, док код нас, рад у државним установама се своди на диктатури власти, противно сваком здравом разуму, противно закону и Уставу.

Србија кулминира у комунистичко лењинистичком сатанизму, и тако ће да заврши...

Ја сам вам живи пример те сатанизације, где због свих насталих дуговања комуњара и државе према мени, према мојој ужој и широј породици спроводе сатанизам, подметање смртних замки, осуђивање од стране СУДства све што је мушко у широј и ужој породици без и једног аргумента, неистинито, насилно спровођење растурања породица и протеривање из својих станова и кућа без иједног аргумента, итд...

Није тешко закључити шта че се десити Србији и то ускоро, нажалост...

Poslednja izmena:
Некада, односно од увек, није то био проблем код нормалних, тј, док су била нормална времена колико толико, али задњих 15 година било да су са гачицама или без, исто је, систем владавине власти је од жена направио апсолутне ку.ве. Секс само из интереса, и то искључиво са добростојечим мочницима, као и продаја себе због голог опстанка... :)

Жалосно, да жалосније неможе бити.

Па зар баш ових мојих 15 година, од кад покушавам да направим каријеру швалера. :sad2:

Па зар баш ових мојих 15 година, од кад покушавам да направим каријеру швалера. :sad2:

Е јбг, касниш више од 15 година, нажалост... :)

Сад само можеш да платиш некој да је креснеш, и то је веома узан избор, и Оне бирају са ким ће, и за лову! :)

Е јбг, касниш више од 15 година, нажалост... :)

Сад само можеш да платиш некој да је креснеш, и то је веома узан избор, и Оне бирају са ким ће, и за лову! :)

Опааа! Хришћански верник о сексу машта. :per:

Back