Minimalizam enterijera

Za mene to nije sinonim. Skromno i minimalno.
Da.. ovisno i o našim potrebama, a ponekad i mogućnostima.
Minimalizam se koristi uglavnom zbog praktičnosti i udobnosti. Minimalistički uređen enterijer oslobođen je nepotrebnih stvari i dekorativnih elemenata, oku je ugodan, harmoničan, prozračan i jednostavan za održavanje.. i više mi ima nekog šmeka i prijatnije atmosfere u tim nekim da kažem manjim enterijeruima.

Minimalizam se koristi uglavnom zbog praktičnosti i udobnosti. Minimalistički uređen enterijer oslobođen je nepotrebnih stvari i dekorativnih elemenata, oku je ugodan, harmoničan, prozračan i jednostavan za održavanje.. i više mi ima nekog šmeka i prijatnije atmosfere u tim nekim da kažem manjim enterijeruima.

Doduše, znam mnoge koji ne vole živjeti u tako nekim mini stanovima, jednostavno ih guši taj kako kažu "skučeni" prostor

Doduše, znam mnoge koji ne vole živjeti u tako nekim mini stanovima, jednostavno ih guši taj kako kažu "skučeni" prostor
Niste ušli u suštinu minimalizma..tu je problem. Suština je u tome da živimo
sa neophodnim stvarima za život,ali da to što smo izabrali za svoje okruženje
bude vrlo kvalitetno. Da bi se minimalistički uredio stan potrebno je imati ukusa
i novca.

@Neno

Ponovo grešite oboje.Imamo ovde temu i o maksimalizmu.
Maksimalizam jeste mnogo stvari u prostoru,ali postoje pravila
kako se uređuje takav stan. Stvari i detalji u takvom enterijeru su
veoma vredne i skupe...ako je drugačije to ima takođe svoje
ime. Kič i neukus..ili zbrda zdola enterijer. :lol:
Poliška, znam d a grešimo ali.. šta je život bez malo greha. :lol:

Inače minimalizam se, što jednom reče kolegica @LastDay kod nas zove Skromni enterijeri :mrgreen:

Tačno.Skromnost je vrlina.

null-empty-space-isolate-c-1478042.jpg

Back