- Poruka
- 3.458
Još da su na policama knjige.
Neracionalno, nepotrebno i savršeno
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Još da su na policama knjige.
Prostor što manje opterećen detaljima (ukrasima) i što pogodniji za lako i brzo čišćenje.Šta bi u našim uslovima bio minimalizam što se tiče uređenja doma? Je li ga moguće postići ako se ima porodica, deca?
Evo ovu sliku sam našla negde gde se govori o minimaliznu
https://www.mojenterijer.rs/enterijer/zasto-izabrati-minimalizam
Pogledajte prilog 1387896
Najbolje je imati tavanski prostor, gde bismo mogli držati za nas vredne stvari ali koje opet nisu nužne da bismo funkcionisaliVolim minimalizam, zen enterijer i tako. Mada, nasledio sam puno stvari od roditelja, a žao mi da ih bacim pa sam nekako iskombinovao.
Ne volim sivoŠta bi u našim uslovima bio minimalizam što se tiče uređenja doma? Je li ga moguće postići ako se ima porodica, deca?
Evo ovu sliku sam našla negde gde se govori o minimaliznu
https://www.mojenterijer.rs/enterijer/zasto-izabrati-minimalizam
Pogledajte prilog 1387896
Šta je minimalizam? Ovo je samo jedna od fotki.Ne volim sivo
I ovaj radijator bode oči
Prozor je mali
Treba toplih boja
Ali minimalizam je ok
Ali imam hiljadu knjiga i svačega i slika
Tako da...
Minimum detalja, minimum stvariŠta je minimalizam? Ovo je samo jedna od fotki.
Neko ko je arhitetka ili neki enterijerista bi mogao da pomogneAli kako napraviti minimalno od malog broja prostorija?
Prošle god sam u jedinoj velikoj sobi zamenila stare ormani ikeinim sa ogledalom na vratima. Ta soba mi je msm extra sad. Sve u beloj boji i tepih tam o ljubičasti. Uglavnom ikeine stvari. Čak i trosed sv sivo, skoro belo i mogu da se peru navlake. Znači, ogledala šire prostor. Ali opet, kuhinja... Milion stvari na kuh elementima, nema gdeMožda neke ormane da zameniš
Ili police
Sigurno ima stolara/enterijerista koji su umešni u tom osmišljavanju
potrazi japanska resenja njihovih domovaJa sam u neprekidnom teranju da od malog stana napravim minimalan enterijer. Ali mi slabo uspeva
Toliko je kod mene orginalnih promena, da moji roditelji vrisnu kad dodju, ali mi je tako ugodno sa tim detaljima da ne mogu da opisem....em malo akcije, brzo se odradi, em neke dodatne funkcije....Prošle god sam u jedinoj velikoj sobi zamenila stare ormani ikeinim sa ogledalom na vratima. Ta soba mi je msm extra sad. Sve u beloj boji i tepih tam o ljubičasti. Uglavnom ikeine stvari. Čak i trosed sv sivo, skoro belo i mogu da se peru navlake. Znači, ogledala šire prostor. Ali opet, kuhinja... Milion stvari na kuh elementima, nema gde
Zato je meni bilo fascinantno to što sam čitala da franjevci (ne znam da li još uvek) od svojih stvari imaju samo sv pismo. Kada se sele bukv ništa ne nose jer i nemaju. I služba tj misa je minimalistička, ništa orgulje itd.potrazi japanska resenja njihovih domova
ali japan i japanci su veoma drugacija kultura i tradicija i nacin zivota od nasih tako da neke stvari su nama neshvatljive i neprihvatljive.
kod nas je obicaj da se ima dosta stvari i jos gore da se cuvaju za "crne dane" ili , "da se nadje", "moze se to jos iskoristiti"....
Pa tome i jeste fora. Ti hoces da od vise soba stvoris minimalnost.Skoro sam bila u kući jednog tipa, ima par neiskorišćeni soba, ja sam odmah zamislila da je moje, ja bih u jednoj sobi npr imala samo veliki bračni krevet i to moderan, jednostavan. Soba ima 2 velika prozora sa suprotnih strana velika je i to bi bilo fenomenalno! Bilo bi uživanje tu spavati.
Ali kako napraviti minimalno od malog broja prostorija?
Slobodno spoji u jednu temu. Ne pratim ovaj ptf.Već ima tema o Minimalizmu enterijera https://forum.krstarica.com/threads/minimalizam-enterijera.918158/
Ali kako ste se lijepo raspričali za sada neka ostanu kako jesu..
Za mene to nije sinonim. Skromno i minimalno.Inače minimalizam se, što jednom reče kolegica @LastDay kod nas zove Skromni enterijeri
Hvala.. unijeli ste malo svježine u ovoj temi o koja sama po sebi nije ni malo jednostavna.Slobodno spoji u jednu temu. Ne pratim ovaj ptf.