- Poruka
- 405.136
Onaj zeleni Opel Blitz..vozili Prle i Tihi .. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Zabranjen je prolaz kroz Beograd preko Gezele ali dozvoljen je prelaz preko mosta na Adi-Sajam-Mostar-Autokomanda i dalje redovno...naravno zavisi od toga gde ide na utovar/istovar,da li ga parkira negde u bg itd...ima 100 nacina gde moze da udje ili izadje u grad(Plavi most,Mostar,Novi Beograd)...pre par dana i danas vidim na autoputu bgd-niš u pravcu niša negde kod autokomende velike teretne kamione..šta ce oni tu ?
zar nije njima zabranjen prolaz kroz beograd i gde su ušli na autoput ?
nije mi jasno..kako smeju ti teškaši da voze od gazele prema juguZabranjen je prolaz kroz Beograd preko Gezele ali dozvoljen je prelaz preko mosta na Adi-Sajam-Mostar-Autokomanda i dalje redovno...naravno zavisi od toga gde ide na utovar/istovar,da li ga parkira negde u bg itd...ima 100 nacina gde moze da udje ili izadje u grad(Plavi most,Mostar,Novi Beograd)...

Ide jedan stari Fiat hladnjača sa Frigoblock uredjajem,lep i redak model 

Reč je o Mercedesovim kamionima sa prikolicom,jedan angažovan na prevozu delova krana a druginsa dizalicom prevozi zatvorene kontejnere
Dizalica je pokretna i može se rotirati i vršiti utovar-istovar tih kontejnera 

posto sam sada izuzetno tanak sa vremenom za organizovanje toga to ce morati da saceka da zavrsim projekat sa velikim kamionom,ali imam dovoljno vremena da u glavi negde koncipiram kako bi to moglo da izgleda 

stvarno je uradjeno sve detaljno i verno preneseno 
BravoIdemo dalje sa specijalcima
Još jedan Man sa niskonosećom prikolicom na razvlačenje,angažovana na prevozu autobusa
Pogledajte prilog 1443868Pogledajte prilog 1443869Pogledajte prilog 1443870Pogledajte prilog 1443871Pogledajte prilog 1443872
A evo i kako to izgleda kada se stave "kolica"
Pogledajte prilog 1443873Pogledajte prilog 1443874
A evo i jedne slike kako prikolica izgleda odozdostvarno je uradjeno sve detaljno i verno preneseno
Pogledajte prilog 1443875