- Poruka
- 399.588
kada ih otpakuješ i mi da ih vidimo kao i do sada 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Modeli trkačkih kamiona,stvarno lepo i verno uradjeni i dopali su mi se što je bilo dovoljno da se nadju kod mene 

Što kaže Štimac u Zimovanju u Jakobsfeldu-Hoćete čika Šlog? Trka do druma...ne znate vi šta su konji Jerihoviovo bre da sedneš i voziš, tako su realni![]()

imaju postolje,blister,oslikani su...ovo je tek da nešto otkrijem a imamo dosta iz prošle nabavke što nisam objavio
razmisljam se da otvorim možda Fb ili instagram stranicu gde bih objavljivao ovo 
otvaraj InstagramDa da ovi su baš sto se kaže čista ekskluzivaimaju postolje,blister,oslikani su...ovo je tek da nešto otkrijem a imamo dosta iz prošle nabavke što nisam objavio
razmisljam se da otvorim možda Fb ili instagram stranicu gde bih objavljivao ovo
![]()

ne idem tamo..tako da postavljaj ovdeDa da ovi su baš sto se kaže čista ekskluzivaimaju postolje,blister,oslikani su...ovo je tek da nešto otkrijem a imamo dosta iz prošle nabavke što nisam objavio
![]()

Razumem i nije mi teškone idem tamo..tako da postavljaj ovde![]()

ali ima i drugih proizvodjača naravno 

Ima sijaset toga sto se treba srediti i urediti
Hvala na razumevanju 

Evo nekih što ih očekujem oko Nove godine-već su odvojeni na stranu 
da vidimo čime raspolažemo 
Malo je falilo(15ak cm) da zauvek ostanem na svom radnom mestu
desilo mi se nešto što nisam nikad video da se desilo- bager je prilikom okretanja ostavio podignutu kašiku i ispruženu ruku u momentu kad sam ja prolazio i udario me u kabinu iznad glave i napravio krater u krovu kabine. Da je išao 15ak cm niže odsekao bi mi glavu ko 1 i 1....šteta je ogromna,duševna bol još veća...
Ovo je jedan od trojice do kojih sam se dokopao 
I poluprikolica ima specifican oblik,nije apsolutno kockasta

užas jedan..taj bagerista u šta je gledao ..hvala bogu da ti nije ništaOvo sam počeo na neki način da doživljavam kao svoju ličnu temu pa stoga ću ovde podeliti situaciju od danasMalo je falilo(15ak cm) da zauvek ostanem na svom radnom mestu
desilo mi se nešto što nisam nikad video da se desilo- bager je prilikom okretanja ostavio podignutu kašiku i ispruženu ruku u momentu kad sam ja prolazio i udario me u kabinu iznad glave i napravio krater u krovu kabine. Da je išao 15ak cm niže odsekao bi mi glavu ko 1 i 1....šteta je ogromna,duševna bol još veća...
Pogledajte prilog 1456162Pogledajte prilog 1456168Pogledajte prilog 1456165Pogledajte prilog 1456167
Pogledajte prilog 1456170
A ovako je do jutros izgledao
Pogledajte prilog 1456175
Pogledajte prilog 1456176
prelep komplet pre udarca