Минићи на -18

Lord Tywin

Veoma poznat
Banovan
Poruka
11.141
Редовно кад изађем зими по Београду видим неке рибе које носе миниће и на -18.:lol:
И оно ајде да су ружне него су често баш лепе.:D

Не контам ту појаву.. мајке ми.:)

Редовно кад изађем зими по Београду видим неке рибе које носе миниће и на -18.:lol:

Možda imaju hulahopke od poliamidimida i kombinacijii sa poliesterskom impregnacionom smolom i folijom od polietilena. :think:

al pazi da daju to sto reklamiraju nego samo hrane ego kao sexy su pozeljne i jake ako odbiju

Muskarci su vizualna bica, vole da vide malo mesa, devojke vole muskarce, a sve posle ide prirodnim tokom.
A mozda to ne rade da priviku partnera, vec eto, da ih malo snimaju da ispadnu "ribe", "mackice" ili sta znam ja koje zivotinje. Dizanje ega kroz razgolicivanje na -20, pametno, nema sta.

Ovako nesto :D

girls-in-the-cold-1-1.jpg
girls-in-the-cold-2-1.jpg

girls-in-the-cold-6-1.jpg
girls-in-the-cold-7-1.jpg

girls-in-the-cold-8-1.jpg

upravo...kako smo se uslajsfolvali na istu miso..to su nedelje pijanstva u britaniji, tacnije subote... sta se tu moze videti.... ko zeli da mu se zene smuce samo nek odseta jednom i postace evnuh...
Ima i toga. :(

girls-in-the-cold-9-1.jpg

- - - - - - - - - -

Meni ladno samo kad ih gledam. :D Msm da bih umrla od hladnoće da na minus izađem tako obučena.

Popijes pola litra vodke i nista ne osecas. ;)

Kaze meni jedna drugarica skolska iz gimnazije, "jel se secas kako si zimi po snegu isla bez hulahopki, a cesto i u helankama," ja se nesto jedva setih, mladost - ludost, sad ne bih tako nesto pa da mi platis...

Meni isto nije jasna ta pojava to minic na -18C, a nije mi ni jasna pojava onih sto se skinu u kratke rukave i sorc na plus 18C cim dodje lepo vreme, pa mislim majku mu nije za kaput, al nije ni za da ides polu go...
...cemu nestrpljivost, pa nisi na plazi, pobogu...valjda mnogi tako izgube kalendar, sta ti ja znam... :)

a ti bi kontao pojavu da ruzne ribe nose minice, a? :lol:
Е стварно си...:lol:
Па шта знам, можда бих то могао да објасним онако како злочесто-мизигински мушки ум то објашњава, ето тако. :lol:(благо мизигинство, не нешто болесно)

- - - - - - - - - -

Kaze meni jedna drugarica skolska iz gimnazije, "jel se secas kako si zimi po snegu isla bez hulahopki, a cesto i u helankama," ja se nesto jedva setih, mladost - ludost, sad ne bih tako nesto pa da mi platis...

Meni isto nije jasna ta pojava to minic na -18C, a nije mi ni jasna pojava onih sto se skinu u kratke rukave i sorc na plus 18C cim dodje lepo vreme, pa mislim majku mu nije za kaput, al nije ni za da ides polu go...
...cemu nestrpljivost, pa nisi na plazi, pobogu...valjda mnogi tako izgube kalendar, sta ti ja znam... :)

Ја сам од тих што облаче мајце на +18, јер се знојим кад обучем нешто топлије.

Е стварно си...:lol:
Па шта знам, можда бих то могао да објасним онако како злочесто-мизигински мушки ум то објашњава, ето тако. :lol:(благо мизигинство, не нешто болесно)

- - - - - - - - - -

Ја сам од тих што облаче мајце на +18, јер се знојим кад обучем нешто топлије.

pa ok ali ako je +18 C u jednom trenutku preko dana, vec uvece moze da bude manje od 10C...znaci ne treba srljati posto poto za necim da bi ispao kao neka riba ili frajer, ja to dozivljavam kao neki cirkus... :) ; ))

Meni su ok zimski minići, sa debelim čarapama, dubokim čizmama i finim kaputićem.
Bolesno mi je kada obuku letnju garderobu u pola zime, majice bez leđa i sl.

Мени је то сасвим ок док год ја то могу да искористим, зашто бих ја мислио на здравље једне будале која сама не мисли на своје здравље?

Back