- Poruka
- 71.317
Nachi imas kitu a?Da. Ja rekoh vidi kako je fina![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nachi imas kitu a?Da. Ja rekoh vidi kako je fina![]()
Ni ja. Češanjem nogu. Stvarno ne.Sta imam ja da se otvaram? Ne saljem ja signale cesanjem nogu ili sta vec.
Zhiv ti ja.Ni ja. Češanjem nogu. Stvarno ne.![]()
Ispade tako, zamisli? Pa aj neka joj budeNachi imas kitu a?
p dobro, sta fali.Ispade tako, zamisli? Pa aj neka joj bude
Pa fali, ko zna. Mislim hvalip dobro, sta fali.
Mozda hoce i tebe i mene?Mozda joj se svidjas? cool je ona.
Mislis? Ne znam, nisam nikakve signale od nje popio. Ali koliko vidim ti...hmmm hmmmMozda hoce i tebe i mene?
Ali zašto spomenu tebe? Šta misliš? To nešto izokola...vidim jaMislis? Ne znam, nisam nikakve signale od nje popio. Ali koliko vidim ti...hmmm hmmm
Kako ne kapiras bleso?Ali zašto spomenu tebe? Šta misliš? To nešto izokola...vidim ja
Mnogo je jednostavnije ŠerločeKako ne kapiras bleso?
Koristi mene da ti provuce muskarca i kitu u negativnom kontekstu? Nabacuje ti mene kao napaljenog ljigavka da bi ti bila u fazonu - mjok kakav napokon i onda ima prostor. O brate, sve mora da ti se crta?
hmm ?Mnogo je jednostavnije Šerloče
Kome je bogom datoKo ima?
LolMozda hoce i tebe i mene?
Komarac je ubo..Даме, шта значи када жена у минићу насупрот вас мази своје голе ноге?
Kripticna si danas ok.Kome je bogom dato
Imam si neke nedoumice, tj niz glupih pitanjaKripticna si danas ok.
neurozna vidjevsi tvoju ljepotu..kako ti prici, pitati jesi li za seks..Даме, шта значи када жена у минићу насупрот вас мази своје голе ноге?
Pa pucaj sta te briga, ionako ces dobiti opste odgovore na opstim mestima i sa opstim ljudima.Imam si neke nedoumice, tj niz glupih pitanja
toliko je glupo da me sramota da ga formulišemPa pucaj sta te briga, ionako ces dobiti opste odgovore na opstim mestima i sa opstim ljudima.
Sad mi to bas golica znatizelju i iako znam da ces odbiti da pitas to ovde, opet cu probati da ti duhunem vetar u ledju i ohrabrim te na komunikaciju. Daklem !toliko je glupo da me sramota da ga formulišem
Možda se sutra okuražimSad mi to bas golica znatizelju i iako znam da ces odbiti da pitas to ovde, opet cu probati da ti duhunem vetar u ledju i ohrabrim te na komunikaciju. Daklem !
Mozda i u Nedelju. Ko ce ga znati. Znam samo jedno:Možda se sutra okuražim
Miko, kad bih ja bila toliko osetljiva, ja nikad ne bih uspela da emigriram, npr.Mozda i u Nedelju. Ko ce ga znati. Znam samo jedno:
Ako pitas i iako mislis da je mozda glupo pitanje, oni koji ti budu sugerisali da je glupo, to su ljudi koji zele da se osetis lose u vezi sa sobom. U najblazem i najverovatnijem slucaju su sami neurozni pa traze da budu toksicni.
A ako ne budes ipak postavila to pitanje, vracas se tom stanju, zatvorenom, unutrasnjem, punom konflikta koje je na samom startu i kuljalo kao vulkan da prokines i pitas.
Good luck!