Mini suknje satiru srpstvo!

Pa nečiji jesu , mislim putovanjeapo Evropi,Americi i Australiji svako malo sigurno nije jeftino.

Ciji god da su, vazno je da nisu siptarski i hrvatski. Na primer, ako su od srpske dijaspore, nalzaim da je srpska dijaspora daleko pozitivnija od ustaske emigracije i od prezivelih koljadca iz Jasenovca i Gradiske.
Ako su od SPC, moram ti skrenuti paznju da je SPC, sa sve svojim monasima i monahinjama ipak daleko pozitivnija prema nama Srbima od albanske narko mafije.
E sad ti vidi.
Imas s jedne strane Dveri, a s druge ustase i siptare. Daleeeeeko oda vde imas neutralnu Rusiju, i jos dalje jos neutralniju Kinu.
Ostali su ustase i siptarski balisti.

Taman posla,mada po broju cirkuzanata ta partija može da se meri sa Dverima , al oni postoje već 20 i kusur godina i drve jednu istu priču, a ovi su novi pa su interesantni.
Pa kompletna politicka scena nam lici na cirkus.Da se naci jos mnogo budala,samo treba obratiti paznju.Ranije sam se nervirao,a sad mi je sve smesno.Ne treba rts da reprizira humoristicke serije,dovoljno je pogledati 2.dnevnik za dnevnu dozu smeha...

Ne treba da se zene obmotaju kao muslimanke, ne idite u krajnosti, ali zna se kako se i u najpoznatijim i najozbiljnijim americkim firmama zene oblace - suknja je uvek do kolena.
Pre par godina sam imao tesku povredu(izgubio dosta krvi i tako to),i kada sam mislio da je sve gotovo,u bolnickoj sobi se pojavila jedna mini suknja.Tada sam shvatio da sam jos uvek ziv i da mi vitalni organi nisu povredjeni. Ziveli minjaci!

Pre par godina sam imao tesku povredu(izgubio dosta krvi i tako to),i kada sam mislio da je sve gotovo,u bolnickoj sobi se pojavila jedna mini suknja.Tada sam shvatio da sam jos uvek ziv i da mi vitalni organi nisu povredjeni. Ziveli minjaci!

Tebi bi lepo bilo i da si se probudio kraj sasvim uredno obucene sestre, mlade i lepe. Mini suknje nisu nephodne za prijatno osecanje na poslu.

Back