al bundy
Legenda
- Poruka
- 64.033
Zapravo, samo mini suknja Srbina spasava jer raspaljuje bludnu mastu... Na ovu belu kugu, svaki koitus je dobro dos'o, mozda pukne kondom pa zakmeci.![]()
Pa ima i one babe po trafikama što iz dosade buše iglom kurtone .

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zapravo, samo mini suknja Srbina spasava jer raspaljuje bludnu mastu... Na ovu belu kugu, svaki koitus je dobro dos'o, mozda pukne kondom pa zakmeci.![]()

Kod ovakve vrste navedenih pacijenata cesto je izrazen seksualni poremecaj i poremecaj polnog identiteta .

Pa ima i one babe po trafikama što iz dosade buše iglom kurtone .![]()
Ja bih pre rekao da srpstvo satiru pesme poput Mini suknje...
Pa u pravu su (ovi iz Dveri). To su ostaci komunizma.
Naprotiv to je odlično - kažem to imajući u vidu tvoju viziju onoga kako bi ta partija trebala da izgleda.Двери су једни каријеристи и позери.
Србија нема праву националну партију,а то је жалосно.
Mini suknje ,a ?
Pa nečiji jesu , mislim putovanjeapo Evropi,Americi i Australiji svako malo sigurno nije jeftino.
Ne zna se ko je blesaviji,ovi iz Dveri,sto su napali nesto najlepse u modernom drustvu-mini suknje,ili ovaj bundy,koji veoma pomno prati njihov rad.Da nisi neki ligas prijatelju?
Pa kompletna politicka scena nam lici na cirkus.Da se naci jos mnogo budala,samo treba obratiti paznju.Ranije sam se nervirao,a sad mi je sve smesno.Ne treba rts da reprizira humoristicke serije,dovoljno je pogledati 2.dnevnik za dnevnu dozu smeha...Taman posla,mada po broju cirkuzanata ta partija može da se meri sa Dverima , al oni postoje već 20 i kusur godina i drve jednu istu priču, a ovi su novi pa su interesantni.

potpuno su u pravu. treba se obmotati kao sto to rade muslimanke. bas su seksi. one divne lepo nasminkane oci tzv. smokey eye a ispod tih km-tarskih odora toplo telo.predivno.
Meni je drazi africki stil(mislim na crnacka plemena).Manje znaci visepotpuno su u pravu. treba se obmotati kao sto to rade muslimanke. bas su seksi.
one divne lepo nasminkane oci tzv. smokey eye a ispod tih km-tarskih odora toplo telo.predivno.
potpuno su u pravu. treba se obmotati kao sto to rade muslimanke. bas su seksi.
one divne lepo nasminkane oci tzv. smokey eye a ispod tih km-tarskih odora toplo telo.predivno.
Pre par godina sam imao tesku povredu(izgubio dosta krvi i tako to),i kada sam mislio da je sve gotovo,u bolnickoj sobi se pojavila jedna mini suknja.Tada sam shvatio da sam jos uvek ziv i da mi vitalni organi nisu povredjeni. Ziveli minjaci!Ne treba da se zene obmotaju kao muslimanke, ne idite u krajnosti, ali zna se kako se i u najpoznatijim i najozbiljnijim americkim firmama zene oblace - suknja je uvek do kolena.
Pre par godina sam imao tesku povredu(izgubio dosta krvi i tako to),i kada sam mislio da je sve gotovo,u bolnickoj sobi se pojavila jedna mini suknja.Tada sam shvatio da sam jos uvek ziv i da mi vitalni organi nisu povredjeni. Ziveli minjaci!
Pre par godina sam imao tesku povredu(izgubio dosta krvi i tako to),i kada sam mislio da je sve gotovo,u bolnickoj sobi se pojavila jedna mini suknja.Tada sam shvatio da sam jos uvek ziv i da mi vitalni organi nisu povredjeni. Ziveli minjaci!