Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozvao je javno na ubistvo i kraj priče. Dobio je šta je zaslužio.Koliko ja znam Brkic nije drzao nikakav govor nego je to rekao u kratkom intervju, verovatno namestenom.
1. amandman sloboda govoraPozvao je javno na ubistvo i kraj priče. Dobio je šta je zaslužio.
Mi u Srbiji nemamo prvi amandman, a u Americi on je odavno mrtvo slovo na papiru.1. amandman sloboda govora
Murija je lažirala i citat.Mi u Srbiji nemamo prvi amandman, a u Americi on je odavno mrtvo slovo na papiru.
Nemojte sada da okrećete postoji i snimak gde se jasno i glasno vidi šta je tačno rekao.Murija je lažirala i citat.
Brkić je rekao: "Taj idiot" a oni su napisali: "VuqIer."
kako su oni znali o kome se radi, i uostalom zašto menjaju citat
Da, a postoji i diskrepanca (razlika) između sudskog transkripta i tog videaNemojte sada da okrećete postoji i snimak gde se jasno i glasno vidi šta je tačno rekao.
Mone ne možete da pravite blesavim.Da, a postoji i diskrepanca (razlika) između sudskog transkripta i tog videa
Ne vadi reči iz konteksta kako tebi odgovara. Lepo je rekao da treba da ga ubiju.Znači na 17 sekundi kaže reč "idiota."
E sad pogledaj šta su napisali organi
Pogledajte prilog 1368911
Pominjao je samo nekog "idiota."Ne vadi reči iz konteksta kako tebi odgovara. Lepo je rekao da treba da ga ubiju.
Ne laži više! Dao sam ti snimak!Pominjao je samo nekog "idiota."
Onda je ovima iz policije bilo trulo da se zameraju svom gazdi, pa da napišu: "A pod idiotom je mislio na ______,"
Nego su samo lažirali ceo citat
Dobro reci mi broj sekundi gde izgovara reč "Vučić"Ne laži više! Dao sam ti snimak!
I ne mora jasno je na koga se to odnosi. Bilo kako bilo Brkić je tamo gde je odavno trebao da bude zbog svih onih laži i kleveta koje godinama iznosi o Vučiću.Dobro reci mi broj sekundi gde izgovara reč "Vučić"
Монтиран снимак није правиMone ne možete da pravite blesavim.
Kako da ne . Napravila ga je AI.Монтиран снимак није прави
Koliko je on ležao kad je pretio da će da strelja sto za jednog?Kako da ne . Napravila ga je AI.![]()
Pa da, ali neki zbog verbalne sile protiv terora leže mesecima a neki postanu ministri informisanja.Ne znam sta je to cudno,pa protiv terora je uvek potrebna sila.Bilo i bice.
To su bila druga vremena.Koliko je on ležao kad je pretio da će da strelja sto za jednog?
Dobro onda ćemo umesto demokratije da imamo večni haos i anarhiju, a to ne smemo da dozvolimo.Ne znam sta je to cudno,pa protiv terora je uvek potrebna sila.Bilo i bice.
Pa bas zato vucko i treba da brodje kako Brkic prica.
Pa ne treba nam ni diktatura kada nema demokratije.Ti zoves demokratijom ovo sto sprovodi sadasnja vlast.Dobro onda ćemo umesto demokratije da imamo večni haos i anarhiju, a to ne smemo da dozvolimo.
Nije idealna demokratija, ali je ipak demokratija.Pa ne treba nam ni diktatura kada nema demokratije.Ti zoves demokratijom ovo sto sprovodi sadasnja vlast.