mjok..jovo bakic je njihov eksponent to ce ti vreme pokazati.Jovo Bakić 4 president
sumadinci su miroljubiv narod. kad im dopizdi nece da prete nikome vec ces odmah znati sta je u pitanju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mjok..jovo bakic je njihov eksponent to ce ti vreme pokazati.Jovo Bakić 4 president
Inače Jovo je pajtaš bivšeg? sns funkcionera koga sam maločas pomenuo.mjok..jovo bakic je njihov eksponent to ce ti vreme pokazati.
sumadinci su miroljubiv narod. kad im dopizdi nece da prete nikome vec ces odmah znati sta je u pitanju.
stari komuno stos... isto kao ovaj sa prigozinom... da bi otkrio one interno koje ti ne misle dobro, gurnes svog glumca u prvi plan koji dobije od protokola ulogu da novim jezikom ocrni vlast. i svi se lepo otkriju poznatim sa ave jovo, ave majstoreInače Jovo je pajtaš bivšeg? sns funkcionera koga sam maločas pomenuo.
stari komuno stos... isto kao ovaj sa prigozinom... da bi otkrio one interno koje ti ne misle dobro, gurnes svog glumca u prvi plan koji dobije od protokola ulogu da novim jezikom ocrni vlast. i svi se lepo otkriju poznatim sa ave jovo, ave majstore
ista prica ko sa djilasom... kolko puta su pricali o 600 miliona, kolko puta je bilo juricemo vas po ulicama... problem sa ovim dilejama je sto nemaju sofisticiranosti da dozirano dosoljavaju sa svojim glumcima jer kad god se nesto polomi u drzavi, a lomi se svaki dan, oma se kao alibi stavljaju u prvi plan njini glumci.
radikali..ko ih ne zna taj nista ne zna. to je mozak dobar samo za hepo lozenje dileja.
sve dodje na svoje, otom potom.U Srbiji očito ne postoji ni svest o obmani a samim tim ni potreba da se ona okonča.
Umesto da svi izađu na ulicu i počnu štrajk zato što čovek leži u režimskom kazamatu na pravdi Boga oni su se zaglavili na Prohoru Pčinjskom kao da će Grčka da im pobegne.
Tako da nije problem samo u tiraniji već i u svima koje je kupila.
sve dodje na svoje, otom potom.
kad se neko kao ovaj koprca ko riba na suvom i busan je kao ementaler, pitanje je dana kada ce na rtsu da pocne da place pred svima..ziv bio pa video i taj cirkus.
rekoh jednom drugaru juce, jedino resenje je da napravi nesto iracionalno... da posalje vojsku na kosovu bez diranja amerikanaca. onda bi morali mnogi spolja da se saltaju u hodu, a to oduzimoa vreme i resurse kad imaju vaznije stvari.... a time bi zakrpio sve rupe od gresaka na unutarnjem planu makar do jeseni.
vako, politicka sudbina mu je vise nego izvesna kao svakom ko nema mooda.
Bolje sto dana na moru nego 1 na demonstracijama.U Srbiji očito ne postoji ni svest o obmani a samim tim ni potreba da se ona okonča.
Umesto da svi izađu na ulicu i počnu štrajk zato što čovek leži u režimskom kazamatu na pravdi Boga oni su se zaglavili na Prohoru Pčinjskom kao da će Grčka da im pobegne.
Tako da nije problem samo u tiraniji već i u svima koje je kupila.
pa da...zato je kao kejt blanset u blue jasmine koji prica sama sa sobom i dozivljava uzastopne nervne slomove zbog poznatog dabogda imao pa nemao....s tom razlikom sto je kejt dobila oskara za glumu a on stalno osvaja zlatne maline za svoje nastupeNe sme on ništa da pošalje jer je nomenklatura koja stoji u osnovi njegove nakazne vladavine finansijski zavisna od zapada.
Tako da je on potpuno besmislena figura koja simulira čvrstorukaštvo ižiljavajući se nad ljudima poput Brkića koji su se svima u kvaziestablišmentu zamerili iznoseći istinu.
Za prave poteze koji bi zaista bili od koristi Srbiji a ne samo njegom klanu ne da nema hrabrosti nego mu ne pada na pamet da ih povuče.
Bolje sto dana na moru nego 1 na demonstracijama.
Samozvani filozof(ja).
Da, da, oni bezglavo jure upravo ka tom ishodu: imaju ali nemaće.pa da...zato je kao kejt blanset u blue jasmine koji prica sama sa sobom i dozivljava uzastopne nervne slomove zbog poznatog dabogda imao pa nemao....s tom razlikom sto je kejt dobila oskara za glumu a on stalno osvaja zlatne maline za svoje nastupe
zanimljiv film bas zbog zivota glavne glumice u lazi...jer kad u lazi zivis mozes samo zavrsiti na f odelenju.
stalno pricam ljudima koji bezuspesno pokusavaju da razumeju svet oko sebe, da dignu ruke od toga i da gledaju dobre filmove koji se bave psihoanalizom. u jednom trenutku ce im se sve otvoriti.Da, da, oni bezglavo jure upravo ka tom ishodu: imaju ali nemaće.
A kontas li ti da ima dosta nas koji smo bili demonstracijama,nesta se mjenjalo.Na gore.I sada vise ne bih izasao na bilo kakve demonstracije nikada.Ovo malo zivota hocu da prozivim kako meni odgovara.Nekoga ko do sada nije shvatio da mu je kriminalom, torturom, javašlukom i diskriminacijom oterano milion sunarodnika ne može ni sto Egeja oprati.
Tako da će danas letovati a sutra će gledati sopstvenu decu kako beže glavom bez obzira iz ovog limba.
A kontas li ti da ima dosta nas koji smo bili demonstracijama,nesta se mjenjalo.Na gore.I sada vise ne bih izasao na bilo kakve demonstracije nikada.Ovo malo zivota hocu da prozivim kako meni odgovara.
A ti demonstriraj sa Brkicem,Bakicem i ostalom kompanijom.
Koliko ja znam Brkic nije drzao nikakav govor nego je to rekao u kratkom intervju, verovatno namestenom.Milovan Brkić psovao majku, pa pozvao na ubistvo Vučića: "Moraće klinci puškama da reše sudbinu Srbije"
Milovan Brkić, Lider građanske opozicije obratio se na današnjem protestu u Beogradu.
IZVOR: ALO.RS PONEDELJAK, 8.05.2023. | 19:00
Kazao je da je važno da niko od članova Vučićeve porodice ne pobegne, a zatim nabrojao imena predsednikove dece, prenose mediji.
"Ako pobegnu, moramo ih tražiti, poslati ljude da ih nađu, da ih privedu zakonu. Da budu kažnjeni", rekao je Brkić o predsednikovoj deci u ime opozicije.
"Moraće klinci da puškama reše sudbinu Srbije, desiće se to što mora. treba da Vučiću da otkinemo glavu. Mamu ti je*em Angelinu, rekao je Milovan Brkić", rekao je on.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2023&mm=05&dd=08&nav_category=11&nav_id=2330298
Protest protiv nasilja!Kakav autogol!
Zgrozen sam!!Politika i protest je jedno, ali pozavanje na ubistvo je nešto sasvim drugo.
Труни Бркићу у бајбокани када си глуп па не умеш да мало прикочиш. Имаш сада времена до о томе размишљаш.Потресно: „Збогом …” – Др Петровић чита опроштајно писмо Бркића из затвора
– Човек умре када га забораве, кажу. Стотине људи изгубило је живот од Вучићеве камариле. Хиљаде грађана је претучено, осрамоћено од његове велике пропаганде лажи. Овај бестидни човек опљачкао је Србију, практично нам нема спаса.
Магазин Таблоид је описао све његове пљачке, убиства, насиља, издаје.. Дотерало је „Цара до Дувара“. Више од два милиона грађана је под принудном наплатом блокираних рачуна, у дужничком смо ропству. Диктатор је променио веру. У више текстова Магазин Таблоид је објавио бројке о количини новца који је изнео у иностранство и у Москву 2,5 милијарди. Колико новца има у Емиратима, па се тешко може и претпоставити.
Критиковао сам опозицију што шурује са овим криминалцем. А знао сам да је опозиција опкољена. Срећом појавише се нови људи. Они су са говорнице Народне скупштине урушили Вучићев режим. Мирослав Алексић, Зоран Лутовац, Бора Новаковић, храбри Срђан Миливојевић и још 30 посланика опозиције показали су грађанима право лице Вучићеве тираније. Ослободиле су грађане страха…
Вучић зна да га руше, али не може да оптужи опозицију. Грађани га сами руше. Знам да је и Анђелко Вучић уплашен после Александра. И Андреј је у чуду, јер види шта се збива шта се иза брда ваља. Александар Вучић је показао да заиста мисли, као што тврди Обавештајна заједница САД – а, да је он умишљени Бог сунца.
Ово су последњи трзаји диктатора да побије оне који су га раскринкали. Преко несрећног Гашића, кога држи у шаци због погибије седморо људи у хеликоптеру, и његове миљенице министарке неправде Маје Поповић, Вучић је и мени узео живот.
Нисам могао,веровати да ће ме у смрт одвести судија Вишег суда Никола Микић и Душан Агатоновић, председник Трећег основног суда, који је кум Душку Миленковићу, председнику Апелационог суда.
Судови и тужилаштво су бастиони зла. Тужилац Вишег тужилаштва је Ненад Стефановић, који је као председник Удружења судија и јавних тужилаца, годинама позивао на моје хапшење. Надам се да ће мој заменик објавити већину његових изјава и саопштења, које смо већ објавили.
Тачно 47 година сам се борио за истину и правду и поштовање вечних вредности. Они који су поштовали моју сарадњу са њима, знају како ће даме освете. Надам се да ће они, који долазе, привести правди судије и тужиоце који су убијали недужне грађане. Списак већ имају.
Чекајући своје последње дане, користим прилику да се извиним као човек, онима које сам, због необавештености, повредио. Че Гевара је рекао да се не плаши смрти, ако зна да постоје они који ће узети његову пушку. А Маркс је рекао да је перо јаче од оружја. Ја, нажалост, морам да кажем – збогом оружје.
Нека Бог спаси Србију.
Hapsili biste vi sve građane redom, da nema zorta od BoreljaТруни Бркићу у бајбокани када си глуп па не умеш да мало прикочиш. Имаш сада времена до о томе размишљаш.
Ma zaboli me k.za sve.Digao sam ruke i nosam bijelu zastavu.Ti posto znas sta i kako treba izborit ces se i za mene.Ništa se nije menjalo zato što ste išli na demonstracije ali niste znali za šta a naročito ne ZA KOGA se borite.
Mislili ste da je to što vam je servirano ono pravo.
Dok god čekate da vam neko ponudi rešenje a vaše je samo da ga podržite prolazićete isto sve dok ne shvatite da vam isti stvaraju i problem i nude tobožnja rešenja.
Ma zaboli me k.za sve.Digao sam ruke i nosam bijelu zastavu.Ti posto znas sta i kako treba izborit ces se i za mene.
svaki analfabeta, politicar ili novinar koji je bio u murdelju zbog politike je u srbiji avanzovao...jos jedno nasledje komunizma...samo robijasi i secikese imaju pravo da budu politicari.Труни Бркићу у бајбокани када си глуп па не умеш да мало прикочиш. Имаш сада времена до о томе размишљаш.
Ne isključujem.svaki analfabeta, politicar ili novinar koji je bio u murdelju zbog politike je u srbiji avanzovao...jos jedno nasledje komunizma...samo robijasi i secikese imaju pravo da budu politicari.
mislim da nema tu bas mnogo dalekometne mudrosti u tome sto rade, vec je manje vise histerija jedne glave u pitanju. policijaci-inspektori i islednici su obicno vrlo kulturni i obzirni ako se spram njih ponasas kao ljudsko bice. sudije isto tako ako nisi problematican lik... mali broj skotova iz tih profesija je ono sto smo navikli da posmatramo kao modus cele profesije i koji je politicki kontrolisan pa se kompromituje... kao sto radi danas vlast sa glumcima..sta ja napr o njima mislim na nivou hickoka ne daje mi za pravo da o njima govorim na taj nacin...ovima na vlasti nazalost nist nije sveto.Ne isključujem.
Hunta je do sada hapsila novinare koji su joj po mentalitetu i na druge načine bliski.
Dejan Deki bi u stvari sve isto što i hunta, čak im je i novosrbovanje* zajednički imentielj. Brkić im je bio blizak naročito u početku..
Ali bez obzira na to treba se protiviti hapšenjima bez pravog osnova makar bila i režirana jer tiranija na taj način tu vrstu terora uvodi u praksu i navikava narod na njih.
*novosrbovanje - titoizam prikriven hipersrpskom retorikom.
Ti i Mistik ćete zauvek nositi beleg sramote, što ste bili za Vučićamislim da nema tu bas mnogo dalekometne mudrosti u tome sto rade, vec je manje vise histerija jedne glave u pitanju. policijaci-inspektori i islednici su obicno vrlo kulturni i obzirni ako se spram njih ponsas kao ljudsko bice. sudije isto tako ako nisi problematiucan... mali broj skotova iz tih profesija je ono sto smo navcikli da posmatramo kao modus cele profesije... kao sto radi vlast sa glumcima..sta ja napr o njima mislim na nivou hickoka ne daje mi za pravo da o njima govorim na taj nacin...njima nazlost nist nije sveto.
i sve vise sam misljenja da to nije neka njina taktika da tako omlacuju ljude koje ne vare vec naucen protokolarni nastup shodan njinom kvocijentu obrazovanja.
mada sto rece mistik jednom, imali su 12 godina ybt pa mogli su da se nauce nekom sitematskom ustrojstvu politickog nastupa a ne ko ovce samo da blčeje sa istom i jo0s gorom demagogijom.
tvoji belezi su kao bandere do stambola koje je vlad drakul postavljao sa sve nabodenim glavama turakaTi i Mistik ćete zauvek nositi beleg sramote, što ste bili za Vučića
mislim da nema tu bas mnogo dalekometne mudrosti u tome sto rade, vec je manje vise histerija jedne glave u pitanju. policijaci-inspektori i islednici su obicno vrlo kulturni i obzirni ako se spram njih ponasas kao ljudsko bice. sudije isto tako ako nisi problematican lik... mali broj skotova iz tih profesija je ono sto smo navikli da posmatramo kao modus cele profesije i koji je politicki kontrolisan pa se kompromituje... kao sto radi danas vlast sa glumcima..sta ja napr o njima mislim na nivou hickoka ne daje mi za pravo da o njima govorim na taj nacin...ovima na vlasti nazalost nist nije sveto.
i sve vise sam misljenja da to nije neka njina taktika da tako omlacuju ljude koje ne vare, vec naucen protokolarni nastup shodan njinom kvocijentu obrazovanja.
mada sto rece mistik jednom, imali su 12 godina ybt pa mogli su da se nauce nekom sistematskom ustrojstvu politickog nastupa, a ne ko ovce samo da bleje sa istom i jos gorom demagogijom.