"Milošević je veći neprijatelj Srbije od Klintona i Olbrajt"

Оно Срба што ваља и што има по Србији......то о Милошевићу никако нема лепо мишљење, нити га може имати ако претендује да себе зове Србином. Ови што га бране.....то су махом његови идолопоклоници, национални Србијанци ( Као ********* ) или сирове локалпатриоте. Има ту и отворене србијанске усташије као што су нпр. ови из ЛДП. Ја се сећам.....мој ћале водио екипу добровољних даваоца крви на Пале 1994. да дају крв и кад се вратио у Ужице каже му неки доктор из наше болнице "Што срамотиш себе и имаш посла са тим фашистима тамо". Нпр. такви Милошевића су подржавали због својих антисрпских убеђења док га је ова друга страна подржавала из горе наведених разлога.

Da li postoji iko na forumu ko bi mogao da dokaže nekim činjenicama da bi RSK i RS bilo pojedinačno bilo zajednički mogle opstati duže od mjesec dana bez Slobe iz devedesetih kad je on bio i vrhovni komandant i premijer i predsjednik i Bog otac?
Што се тиче вас потурица и Хрвата.......а без помоћи запада и НАТО пакта.......са вама би смо само левом руком могли "Лаганезе" да изађемо на крај.

Што се тиче вас потурица и Хрвата.......а без помоћи запада и НАТО пакта.......са вама би смо само левом руком могли "Лаганезе" да изађемо на крај.

Ma da. Jna naoružanje svo vama, od Hrvata ste tri puta a od nas 5-6 puta brojniji i to je pošteno.

Hej, znaš koji je ćejf kad sad ovako sjedim i čitam oni naši debili rekli čim počne MUP RS da nabavlja duge cijevi i mi nabavljamo ali onoliko koliko možemo priuštiti a Mile momentalno zaboravi tu ideju...

Nema više k.určenja, malo još po forumima i po televiziji i to je to.

Da li postoji iko na forumu ko bi mogao da dokaže nekim činjenicama da bi RSK i RS bilo pojedinačno bilo zajednički mogle opstati duže od mjesec dana bez Slobe iz devedesetih kad je on bio i vrhovni komandant i premijer i predsjednik i Bog otac?
Ja prvi.
To ti je rekao Sefer Halilovic, mnogi vasi ljudi i Hrvati.
Podcjenjujes Srbe samo radi onoga sto su radili Smradko, Dabic i Zloba. Moglo je biti daleko gore po vas, i jedne i druge. Varas se ako mislis da su Srbi udarili po vama svom snagom.

Ma da. Jna naoružanje svo vama, od Hrvata ste tri puta a od nas 5-6 puta brojniji i to je pošteno.

Hej, znaš koji je ćejf kad sad ovako sjedim i čitam oni naši debili rekli čim počne MUP RS da nabavlja duge cijevi i mi nabavljamo ali onoliko koliko možemo priuštiti a Mile momentalno zaboravi tu ideju...

Nema više k.určenja, malo još po forumima i po televiziji i to je to.
Do kraja septembra, Hrvati su uzeli 250 tenkova. Po tebi trebalo da je da uzmu 2000.
Nesto se ne sjecam da su oni bili bas goloruki.

Ja prvi.
To ti je rekao Sefer Halilovic, mnogi vasi ljudi i Hrvati.
Podcjenjujes Srbe samo radi onoga sto su radili Smradko, Dabic i Zloba. Moglo je biti daleko gore po vas, i jedne i druge. Varas se ako mislis da su Srbi udarili po vama svom snagom.

E moj ti šta je sve moglo ali nije. Kod mene se uopšte ne radi o tome ko je bolji ili pametniji, mene fascinira ova nova politika koje se Srbija drži već malo više od 200 godina koja se temelji na, hajdemo reći, veoma upitnim navodima...

VRS je bila solidna vojska.
Neiskoristeni potencijal daleko veci od iskoristenog. Dok su Zloba, Dabic i Smradko igrali se velike politike.

Gadni su Bosanci, vjeruj mi. znam vidio sam.
Zaboravi poiliticka prepucavanja i glupe igre ocu-necu.

Ja sam ti ozbiljno rekao. Što se tiče tenkova, VRS nam je bio glavni donator...

Ja sam ti ozbiljno rekao. Što se tiče tenkova, VRS nam je bio glavni donator...
Tenk sam po sebi je nista.
Vise vrijedi dobar mozak nego tenk.

Imas dnevnik ruskog dobrovoljca na netu na ruskom je jeziku o bosanskom ratu. Covjek pise onako kako je bilo, kao stranac koji sa strane gleda i jedne i druge.
Tu je stranica za stranicom srpski gluposti i propusta.
Ima daleko bolje misljenje o vama na primjer.
Ne znam ko je rekao da li Majkl Rouz ili Mekenzi da je Mladic na celu VRS potpuni srpski promasaj u vojnom i pol. smislu za Srbe.

Da su Biljana i Lisica vodili RS u ratu, daleko bi bilo gore po vas. Ne bi stigli ni skikniti!

Imas dnevnik ruskog dobrovoljca na netu na ruskom je jeziku o bosanskom ratu. Covjek pise onako kako je bilo, kao stranac koji sa strane gleda i jedne i druge.
Ne znam ko je rekao da li Majkl Rouz ili Mekenzi da je Mladic na celu VRS potpuni srpski promasaj u vojnom i pol. smislu za Srbe.

Da su Biljana i Lisica vodili RS u ratu, daleko bi bilo gore po vas. Ne bi stigli ni skikniti!
Сад си му обезвриједио логику......оскврнуо му труд :) Још да га само неко тргне за крагну и исјече скроз :)

Ali ti stalno kliziš u kondicional. Da je ovo, da je ono... Da su u Hrvatskoj prave ustaše na vlasti prvo bi krajina i RS trajale 1 mjesec a drugo i Srbija bi bila upitna. Ali čemu priča o nekim mokrim snovima?

Tebi je možda tenk bio bezvrijedan jer ste imali koliko ste htjeli. Ja kad sam vidio naš tenk mislio sam to je to :) idemo do kraja

Back