Милош Павловић

Lik ladno kaže "žao mi je što ne postoji dijalog" a botuje za Vučića koji je u Srbiji iskorenio dijalog još pre deceniju. Kakve dijabole.

Не постоји дијалог
то значи да са стране опозиције не стиже ништа паметно.

Гледај Катафрактоиа, куне !

Kataphraktoi: Dabogda sutra lecio sve one koji glasaju za SNS.​

Не постоји дијалог

Pa automatika nije predvidjena za kletve, nego je alergična na pomen engleske....i naravno na nick....

Не постоји дијалог

Ne ucitavaj. Niko to nikakva kletva. Svima nama je nekad potrebna lekarska pomoc i zdravstveni sistem Srbije koje placamo. Momak navodi da oseca odgovornost prema svim gradjanima, zato sto su svojim izdvajanjima omogucili mu da se skoluje i dobije studentski dom. Ne duguje on nama ustasama i balijama iz Srbije nista. Sve mu je oprosteno. Neka vraca onima kojima je duzan.

Pitanje - zašto izmišljaš..? da ne napišem drugačije.
Ni jedna riječ napisanog ti nije tačna.
Ajde što izmišljaš, pa haj ali, zašto vrijedjaš bez ikakvog osnova?
Šta si se upalio?
Ja nikad u životu nisam ništa izmislila. Proveri odakle je sam:
Screenshot_20250131-225017-607.png

Šta je za tebe čast?
Valjda što ne pljuje po institucijama države koja mu je dala stipendiju, dom, omogućila školovanje..? a sutra će da liječi bolesne, spasava živote.
Нико не пљује по институцијама, студенти желе да институције почну да раде свој посао. А то је далеко битније.

Данас је један ваш јуришник аутом покосио докторке у Београду, па не видим да је будући доктор исказао колегијалну солидарност да то осуди. Највећи проблем су студентски пленуми.

Back