Neno
Elita
- Poruka
- 23.576
Ne sramoti se.. sramotiš i tu ikonu koju koristiš za širenje mržnje medju nama.A koliko je tek zadužio Srbiju...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne sramoti se.. sramotiš i tu ikonu koju koristiš za širenje mržnje medju nama.A koliko je tek zadužio Srbiju...
Prvo da vidim neko izvinjenje.ponavljam, ne ulaže SNS, već su to pare srpskih poreskih obveznika, ti recimo ne doprinosiš budžetu Srbije a ne propuštaš da se mešaš umesto da začepiš i odlepršaš
Da, ja idem i gazim ljude po ulicama.Ne sramoti se.. sramotiš i tu ikonu koju koristiš za širenje mržnje medju nama.
No ti nego ja!!' Nisi vrijedan komentara više..Da, ja idem i gazim ljude po ulicama.
ubačenНе бој се Милоше
и ја сам цео живот сам против свих.
Храбро, са тобом сам !
Za tebe bas vazi ovo.
Pogledajte prilog 1679365
Evo vam jedan doručak pa podelite, nema za više, uskoro neće biti ni tog jednog.Malo bolje pročitaj i pogledaj.
Imamo mi svi oči i uši.. nije lijepo lagati na pravdi Boga.
"najoštrije osuđujemo svaki vid nasilja, ali jednako osuđujemo i iscenirane pokušaje i glumu, koji imaju za cilj dodatne podele i raspirivanje mržnje među građanima."
Valjda što ne pljuje po institucijama države koja mu je dala stipendiju, dom, omogućila školovanje..? a sutra će da liječi bolesne, spasava živote.
Dio studenata. da budemo precizni.Pa mislim studenti u blokadi su se još pre nego što je došao na TV ogradili da ih ne predstavlja
Dio studenata. da budemo precizni.
On nije u toj grupi pa ne vidim razlog da ga prozivaju..Паула је јасно написала "студенти у блокади", па не знам шта си мислио овим "дио студената".
Лепо пише (мислим да треба да почнеш да читаш).On nije u toj grupi pa ne vidim razlog da ga prozivaju..
Ali.. nisu se ogradili od napada na njega? ..ili možda jesu?
Ko tebe vodi? Soroš, Gruhonjić..Која далабу.
Уместо да буде Нобеловац, он је кученце које СНС вода свуда по Србији.
Заувек ће бити познат као Ћаци.
Ne kontaš.. kakav plenum? To ne postoji, niti je bilo.. to ne predstavlja studente u cjelini.Лепо пише (мислим да треба да почнеш да читаш).
Цитирам:"Ставове које колега износи вечерас у емисији не рефлектују ставове пленума, већ су његови лични ставови".
Ko tebe vodi? Soroš, Gruhonjić..
Ko ti je predsednik?
Vrijedjaš slobode sopstvenog mišljenja i opredjeljenja.
Ne kontaš.. kakav plenum? To ne postoji, niti je bilo.. to ne predstavlja studente u cjelini.
mhm, baš sam danas pretraživala latinske reči koje su u upotrebi kao plenum, pa kvorum itdДобро ме подсети...
током бана који сам без разлога добио и који ми је малопре истекао,хтео сам да отворим једну тему под називом "Пленуми".
Super, imaš moju podršku..Добро ме подсети...
током бана који сам без разлога добио и који ми је малопре истекао,хтео сам да отворим једну тему под називом "Пленуми".
Ne kontaš.. kakav plenum? To ne postoji, niti je bilo.. to ne predstavlja studente u cjelini.
Pa jbga.. bolje nego da sam te nazvao dalabuНишта паметније ниси смислио да напишеш?
Сорош, Грухоњић...![]()
Zaista, u medicini je to skoro pa pod obavezno da imaš odobrenje SNSaHoće, ako ima partijsku knjižicu i plati zaposlenje par hiljada eur.
Ok, u pravu si.Nekako se vidi da zaista pažljivo ne čitaš.
Niko nije rekao da su to studenti u celini, samo su se studenti u blokadi ogradili da ne misle ljudi da njih predstavlja
šta su to pogrešno uradili?