Nona2
Poznat
- Poruka
- 8.989
Moj akcenat je sremački, ovako pričamo još od vremena Orbanove uvažene imperije.Јел воли околина твој домицилни акценат,
или малтретираш народ ружним црногорским мумлањем ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moj akcenat je sremački, ovako pričamo još od vremena Orbanove uvažene imperije.Јел воли околина твој домицилни акценат,
или малтретираш народ ружним црногорским мумлањем ?
Својим понашањем је сам себе разоткрио.Jesi li svjestan napisanog? Kakav sud i osuda? Od koga?
Jel tako i isus sam sebi presudio jel se razotkrioСвојим понашањем је сам себе разоткрио.
by Miralem Merdić???Šta si se upalio?
Ja nikad u životu nisam ništa izmislila. Proveri odakle je sam:
Pogledajte prilog 1679358
Да си вјерница не би олако узимала Име Христа Бога у уста, а поготово Га не би поредила са овим СНСтудентом.Jel tako i isus sam sebi presudio jel se razotkrio
Šta? Čekam objašnjenje?Својим понашањем је сам себе разоткрио.
Moj akcenat je sremački, ovako pričamo još od vremena Orbanove uvažene imperije.
Da je obični SNS poslušnik.Šta? Čekam objašnjenje?
https://www.sd.rs/vesti/info/scena-...-nominaciju-za-ovogodisnjeg-oskara-2025-01-31Нико не пљује по институцијама, студенти желе да институције почну да раде свој посао. А то је далеко битније.
Данас је један ваш јуришник аутом покосио докторке у Београду, па не видим да је будући доктор исказао колегијалну солидарност да то осуди. Највећи проблем су студентски пленуми.
Ni stida ni srama, ali od vas se drugačije ni ne očekuje.
Za tebe bas vazi ovo.Ni stida ni srama, ali od vas se drugačije ni ne očekuje.
Da.. I?Da je obični SNS poslušnik.
Lijep opis SNSa.Za tebe bas vazi ovo.
Pogledajte prilog 1679365
Malo bolje pročitaj i pogledaj.Ni stida ni srama, ali od vas se drugačije ni ne očekuje.
tvoj opis na forumu.Gomiletina kevce protiv vucica milosa pa i ti.Lijep opis SNSa.
Slažem se. Imamo oči i uši i jasno vidimo kako stvari stoje. SNSove falange su prebile studentkinju i polomile joj vilicu. Gdje su studenti ikada bilo šta slično uradili nekom iz SNSa?Malo bolje pročitaj i pogledaj.
Imamo mi svi oči i uši.. nije lijepo lagati na pravdi Boga.
Nisi odgovorio na moja 4 pitanja?Slažem se. Imamo oči i uši i jasno vidimo kako stvari stoje. SNSove falange su prebile studentkinju i polomile joj vilicu. Gdje su studenti ikada bilo šta slično uradili nekom iz SNSa?
Ni vi niste ispunili četiri zahtjeva.Nisi odgovorio na moja 4 pitanja?
Evo ti srpski prijatelji iz Informera, to je novinarstvo tvog intelektualnog nivoa, valjda ćeš sad uspeti da dobaciš do drugog reda i ukapiraš šta jasno piše.by Miralem Merdić???
citiraš izmišljotine srpskih neprijatelja..
Dobro znamo šta je rekao..a ni riječ o politici.
Ćoravoj mački je džaba bacati.. SNS je zadužio Srpsku za 100 g svojim ulaganjem u škole, bolnice, puteve, vrtiće.. auto put Rača - Bijeljina..Lijep opis SNSa.
Nije ulagao SNS već poreski obveznici Srbije, jel si toliko retardiran?Ćoravoj mački je džaba bacati.. SNS je zadužio Srpsku za 100 g svojim ulaganjem u škole, bolnice, puteve, vrtiće.. auto put Rača - Bijeljina..
Neko te je dobro obmanuo.. ali dobro.. u svakom žitu ima kukolja, na žalost.
Da.. i šta sa tim?Evo ti srpski prijatelji iz Informera, to je novinarstvo tvog intelektualnog nivoa, valjda ćeš sad uspeti da dobaciš do drugog reda i ukapiraš šta jasno piše.
Pogledajte prilog 1679369
A prije su ulagali u nečije privatne džepove.Nije ulagao SNS već poreski obveznici Srbije, jel si toliko retardiran?
A koliko je tek zadužio Srbiju...Ćoravoj mački je džaba bacati.. SNS je zadužio Srpsku za 100 g svojim ulaganjem u škole, bolnice, puteve, vrtiće.. auto put Rača - Bijeljina..
Neko te je dobro obmanuo.. ali dobro.. u svakom žitu ima kukolja, na žalost.
ponavljam, ne ulaže SNS, već su to pare srpskih poreskih obveznika, ti recimo ne doprinosiš budžetu Srbije a ne propuštaš da se mešaš umesto da začepiš i odlepršašA prije su ulagali u nečije privatne džepove.