NickFreakyrgios
Elita
- Poruka
- 24.262
Није наравно нарочито што није била проверена иако сам ставио под упитник (?)Pitanje bolesti sina Čede Antića, ubačeno na temu (i to pride, vrlo licemerno) van ikakvog konteksta ili veze sa bilo čime, nije učinio ovde niko drugi do tebe.
Спомињање личних анимозитета између историчара и њихових међусобних односа тскође није тема ни овде ни на историји генерално а уносиш је свуда као и то да си неко из ближег океужења коме би по дифолту сви требали веровати јер је познат по истинољубивости.
Дакле ок разумем покушао си overpower-ovati @Khall Drogo или импресионирати неког што такође није тема. Неподношење између Коматине и покојног Тибора Живковића није тема. "Ја сам лично питао Флоријана Курту" такође није тема. Ја сам питао Ковалског о готском језику такође није тема.
Пљување онако јадно ******љење о Јелени Малепевић која га је такође познавала и била болесна од рака паралелно у болници кад и Јанковић и Живковић и твоја бљувотина преко пвт такође није тема.
Тако да просто не можеш да побегнеш од блата са својих ципела за ових 15 година овде свашта сам чуо видео доживео тако да неке трансформације у доброг чику неће проћи код мене.
Ако си добро приметио ти продужаваш.
Топичан елитистички макевијалистички ум ако се односи на моју братију онда је ниско и неморално ако се односи на неистомишљенике све је дозвољено јер неистомишљеници нису људи већ шљам и лажови и преваранти...