Milorad Dodik primljen u bolnicu

aleksej, mislim da se na pogresnu adresu obracas. ja sam , mozda vise nego ti, za socijalnu drzavu i za pravedniju raspodelu svetskog bogatstva, zastitu obicnih ljudi. nikako da dokucim zasto meni uvek nabacujes te neke sljive i jabuke, gde nadje vezu izmedju mene i toga? svet je takav , kakav je, ti i ja ga necemo promeniti, ali mozemo pokusati da nesto usicarimo za sebe i svoju porodicu.

Ма то и причамо ......

Ево финансијски савет у хотелу од пет звеудица .. ОПЕТ ... а 'народ не плаћа ' ....

'Докле год све/и појединачно мисле да је колективно непроменљиво .. свет колектива се неће појединачно мењати '

Političari imaju najbolju negu, zato su se Tramp, Berluskoni i Makron izvukli. Mada neki senator je umro u Americi.
Makron nije mnogo mator.Ne moze se iskljuciti mogucnost da ustvari postoji lek protiv Covid 19 u pocetnoj fazi ali da je taj lek ekstremno skup i da ga mogu priustiti samo mnogo bogati poput dvojice pomenutih.Kad je objavljeno da je tramp zarazen naredni dan je objavljeno da je smesten u bolnici i da je primio "anticovid terapiju"..Mislim da je vec naredni dan napustio bolnicu.Ta formulacija "anticovid terapaija" ne koristi se mnog cesto u americkim medijima ili je ja nisam zapazio.

aleksej, mislim da se na pogresnu adresu obracas. ja sam , mozda vise nego ti, za socijalnu drzavu i za pravedniju raspodelu svetskog bogatstva, zastitu obicnih ljudi. nikako da dokucim zasto meni uvek nabacujes te neke sljive i jabuke, gde nadje vezu izmedju mene i toga? svet je takav , kakav je, ti i ja ga necemo promeniti, ali mozemo pokusati da nesto usicarimo za sebe i svoju porodicu.
Bil Gejts je bolji od Mome Kapora.

#controversial_opinion

Makron je jos bolestan, ali nije u bolnici. Boris Dzonson je bio gadno bolestan.
Berluskoni verovatno i nije bio stvarno bolestan nego je mozda morao na sud pa da
odgodi termin. Slicno kao sa Dodikom sada.
kakav to sud dodik izbegava? jos ti nisu javili da vas je dodik navukao kao najvece duduke. jbt i komso to izbegava da diskutuje, a ti nastavljas ko svabo tralalala. daj opameti se vec jednom, niste vi u svabiji neki kapaciteti da rusite srbske predsednike

Back