Ма па тако је код свих не само код "Босанаца".Хоћеш ми рећи да тебе не боли туки за све?
Pa jel ti izgleda da me boli tuki za sve ako znam sve ovo i ukazujem ti na propuste i muku naroda...
Sve sto pisem mozes da proveris, , ali ja necu kad skupim dokumentaciju za mediker, to je vas paralelni zdravstveni sistem, da ja potezem i tuzbe i afere, nego to morater vi uraditi...
A vi onda dodjete tako kao ti i kazete, pa sta cemo da se zameramo politicarima u fondu i Dodiku , da sacekamo malo , mozda ce novinari , onda dodju prijedorski i banjalucki novinari i onda se i oni tuc muc ucutkaju , vide opasna stvar, ima preko 100 mil evra pronevera...i svi maze jaja...zene su , ali maze jaja..
Da se ne zamerate, vi onda cucite u rovu kao i pre...i posle kukajte na reumu , a to nije ono malo me bolucka, nego ukoci ne mozes da se mrdas ni malo...
Ne mozes nista protiv bosanaca, obezbedis im besplatnu mast zavoje za previjanje, neka sirotinja, i nesto para, da to redovno odrzava da mu prodje upala da mu ne seku nogu , on da sinu i snaji da imaju za dete i dodje za mesec i po da mu seku nogu do kolena..a tek onda nece dobiti neku cifru , jer nece poziveti ni godinu dana taman kad bi dobio prvu penziju...pemziju , tako on to zove..