Milorad Dodik s advokatom došao u Tužilaštvo BiH, oni ga saslušali, pritvor mu odmah ukinut

Ма какви,не могу му ништа.
Имали су избор или укинути оптужницу,или распад БиХ.
Pa pričalo se po selu, da su Britanci pokrovitelji nekoh dilova... Će da vidimo... Za sada, kad se uzme u obzir da formira rezervni sastav policije, još je na putu nezavisnosti.

Pa pričalo se po selu, da su Britanci pokrovitelji nekoh dilova... Će da vidimo... Za sada, kad se uzme u obzir da formira rezervni sastav policije, još je na putu nezavisnosti.
Отишао Марфи,муслимани су остали сами на ледини,немају подршку од никога,Додик шета од Москве до Израела,ништа од Босне суХверене.
Аудио,ћао.

Jel ce sad RS da pokrene neku akciju protiv kradja i korupcije ili nece ?
Kad niko ne dira Dodika, onda je sve lepo i milina, kradja moze, korupcija moze, znamo svi koji smo poslovali sa opstinama u RS kakvo je to primitivno leglo korupcije, samo rs ne znaju , ...e bas...
Ајде,ти се нешто јављаш из још горег примитивног легла корупције.
Не занима никог у Републици Српској твоја прича.

хахахахахах
Сад онај >ШМит,високи Представник:
-с ким ја овде живим и радим у пиучку материну-,,,балканише швајне,сву су су међусобном Дилу :hahaha:
На крају ће спаковати кофере и побећи у Берлин. :hahaha:

Шта си очекивао,да ће Срби рушити институције Републике Српске и блокирати Бања Луку?
Ne nego da se shvatiti da im Dodik stalno odrzava i produbljuje korupciju i da zbog toga ima da se cesu malo vise nego so se cesu zbog banaka....

Ne nego da se shvatiti da im Dodik stalno odrzava i produbljuje korupciju i da zbog toga ima da se cesu malo vise nego so se cesu zbog banaka....
Уф,ево га још један што га Додик покрао.
Требали би бити за Босну суХверену па да потече мед и млеко јел?

Уф,ево га још један што га Додик покрао.
Требали би бити за Босну суХверену па да потече мед и млеко јел?
Evo ti ovako situacije, ja znam stanje po domovima zdravlja u RS , znam koliko ih ne lece, tj mora da se ceka i za mri i za skenere i za operacije...
Ali zato vidjam zevzeke, bas zevzeke, totalne, kako se zaebavaju na Dedinju , i to debelo placa zdravstvo RS , i jos prave haos po dedinju , svojim nepostovanjem procedura koje im kazu lekari i sestre...

Ali ih ne izbacuju jer debele pare placa fond za zdravstvo Dedinju u Srbiji..
ali za zevzeke..

Toliko para placa da je Dedinje odvojilo sve termine za operacije do 15 og u mesecu samo za pacijente sa vezom ili sa placanjem samo za pacijente iz RS...

Tebe to ne interesuje jer nemas nikog bolesnog, a kod bosanaca, cim nije tvoje boli te tuki za sve...

Evo ti ovako situacije, ja znam stanje po domovima zdravlja u RS , znam koliko ih ne lece, tj mora da se ceka i za mri i za skenere i za operacije...
Ali zato vidjam zevzeke, bas zevzeke, totalne, kako se zaebavaju na Dedinju , i to debelo placa zdravstvo RS , i jos prave haos po dedinju , svojim nepostovanjem procedura koje im kazu lekari i sestre...

ali za zevzeke..

Toliko para placa da je Dedinje odvojilo sve termine za operacije do 15 og u mesecu samo za pacijente sa vezom ili sa placanjem samo za pacijente iz RS...

Tebe to ne interesuje jer nemas nikog bolesnog, a kod bosanaca, cim nije tvoje boli te tuki za sve...
Ма па тако је код свих не само код "Босанаца".Хоћеш ми рећи да тебе не боли туки за све?

Ма па тако је код свих не само код "Босанаца".Хоћеш ми рећи да тебе не боли туки за све?
Pa jel ti izgleda da me boli tuki za sve ako znam sve ovo i ukazujem ti na propuste i muku naroda...
Sve sto pisem mozes da proveris, , ali ja necu kad skupim dokumentaciju za mediker, to je vas paralelni zdravstveni sistem, da ja potezem i tuzbe i afere, nego to morater vi uraditi...
A vi onda dodjete tako kao ti i kazete, pa sta cemo da se zameramo politicarima u fondu i Dodiku , da sacekamo malo , mozda ce novinari , onda dodju prijedorski i banjalucki novinari i onda se i oni tuc muc ucutkaju , vide opasna stvar, ima preko 100 mil evra pronevera...i svi maze jaja...zene su , ali maze jaja..

Da se ne zamerate, vi onda cucite u rovu kao i pre...i posle kukajte na reumu , a to nije ono malo me bolucka, nego ukoci ne mozes da se mrdas ni malo...

Ne mozes nista protiv bosanaca, obezbedis im besplatnu mast zavoje za previjanje, neka sirotinja, i nesto para, da to redovno odrzava da mu prodje upala da mu ne seku nogu , on da sinu i snaji da imaju za dete i dodje za mesec i po da mu seku nogu do kolena..a tek onda nece dobiti neku cifru , jer nece poziveti ni godinu dana taman kad bi dobio prvu penziju...pemziju , tako on to zove..

Poslednja izmena:

ali za zevzeke..

LOL daj ne zajebavaj...ne kaze se u Bosni da komsiji crkne krava. A ima i nastavak kaze a i meni...a sto tebi? Pa da komsija nema od koga da kupi mleko.

Ukinut pritvor od tužilaštva BIH ,koje Dodik inače ne priznaje .... opasan dil izgleda ,samo je pitanje koliko će koštati to sve ,ko će to da plati.
Šta misliš ko će da plati

Pa građani srpske kao i uvek do sada

Kriminalac ronhil je prodao srpsku praveći dilove sa svima samo za račun lične koristi

Back