Beli Gibson
Elita
- Poruka
- 22.655
BAHAHAH pa luzeri su govorili da će ga zatvoriti odavno pa nisu
još mu ukinu pritvor u koji nije išao
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bas takoBAHAHAH pa luzeri su govorili da će ga zatvoriti odavno pa nisu
Zar on ne priznaje sud BiH“Pristao sam da dobrovoljno dođem u Sud BiH i nakon sat i po vremena dobio sam rješenja o ukidanju pritvora
Не признаје.Суд више признаје њега.Zar on ne priznaje sud BiH![]()
Ne laži i blati ljude.Jel ce sad RS da pokrene neku akciju protiv kradja i korupcije ili nece ?
Kad niko ne dira Dodika, onda je sve lepo i milina, kradja moze, korupcija moze, znamo svi koji smo poslovali sa opstinama u RS kakvo je to primitivno leglo korupcije, samo rs ne znaju , ...e bas...
Kakve su ovo gomile gluposti i laži....Evo ti ovako situacije, ja znam stanje po domovima zdravlja u RS , znam koliko ih ne lece, tj mora da se ceka i za mri i za skenere i za operacije...
Ali zato vidjam zevzeke, bas zevzeke, totalne, kako se zaebavaju na Dedinju , i to debelo placa zdravstvo RS , i jos prave haos po dedinju , svojim nepostovanjem procedura koje im kazu lekari i sestre...
Ali ih ne izbacuju jer debele pare placa fond za zdravstvo Dedinju u Srbiji..
ali za zevzeke..
Toliko para placa da je Dedinje odvojilo sve termine za operacije do 15 og u mesecu samo za pacijente sa vezom ili sa placanjem samo za pacijente iz RS...
Tebe to ne interesuje jer nemas nikog bolesnog, a kod bosanaca, cim nije tvoje boli te tuki za sve...
Pa tužilac je ovaj put Srbin a ne musliman pa da je bio pristrasan.Ukinut pritvor od tužilaštva BIH ,koje Dodik inače ne priznaje .... opasan dil izgleda ,samo je pitanje koliko će koštati to sve ,ko će to da plati.
Svakom ćupu se mora posebno objašnjavati. Rad im je zabranjen na teritoriji Republike Srpske.Zar on ne priznaje sud BiH![]()
Tramp povukao Sarajevo za uši.Znači priznaje institucije BiH. Prvo se žalio na presudu a sad došao i na saslušanje.
Sarajevo je uz tebe.Budi oprezan, možda je napravio neku nagodbu! Da odustane od independitizma u zamenu za prestanak sudskog ćeranja.
Ne staj Aleksiju na muku.Више се напутовао по свету,него кад није било оптужнице.![]()
Није Алекса против Додика.Ne staj Aleksiju na muku.![]()
Ma ne, nije…Није Алекса против Додика.![]()
Ma iz tvog džepa?Ukinut pritvor od tužilaštva BIH ,koje Dodik inače ne priznaje .... opasan dil izgleda ,samo je pitanje koliko će koštati to sve ,ko će to da plati.
Iz džepa građana RS,naravno.Ma iz tvog džepa?
Ipak je to tužilaštvo BIH, koje ne priznaje ili ipak priznaje....čim je otišao priznaje. Nije bitno da li je tužilac musliman ili Srbin.Pa tužilac je ovaj put Srbin a ne musliman pa da je bio pristrasan.