- Poruka
- 50.702
Znači to su te pripreme i huškanje na invaziju na MHF ? O kakvoj je vojnoj paradi reč ?Povećanje plate policiji. Okupljanje oko sebe iste.Vojna parada u vukojebini u kojoj ljudi jedva krpe kraj s krajem. Svakodnevni spinovi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači to su te pripreme i huškanje na invaziju na MHF ? O kakvoj je vojnoj paradi reč ?Povećanje plate policiji. Okupljanje oko sebe iste.Vojna parada u vukojebini u kojoj ljudi jedva krpe kraj s krajem. Svakodnevni spinovi.
Bez veze je tebi govoriti ako si njegov, a jesi. To su obično šupljoglavci kojima je uzalud ukazivati. Gledaju sam da pokupe mrve ispod stola.Znači to su te pripreme i huškanje na invaziju na MHF ? O kakvoj je vojnoj paradi reč ?
Pitao sam te za vojnu paradu !?Bez veze je tebi govoriti ako si njegov, a jesi. To su obično šupljoglavci kojima je uzalud ukazivati. Gledaju sam da pokupe mrve ispod stola.
Šta ako si pitao? Gledao si tu bijednu demonstraciju sile. Despot i vatrogasna jedinica. Za plakat!Pitao sam te za vojnu paradu !?
Pitao sam te za vojnu paradu !?
Ma da, ti si sve zasnijenila svojim glupim botovanjem. Za nas koji smo preživjeli rat i sam Despot i vatrogasci bude ružne uspomene. On nije bio u ratu. Radio je posao. Boli ga uvo.Gde si navro, vidiš da već pola sata ne može da uklaviri ni šta pojam huškanje uopšte znači, a od takve očekivati smislen odgovor je taman k'o čekati Godoa...isuviše optimistično.
I to je huškanje na rat ?Šta ako si pitao? Gledao si tu bijednu demonstraciju sile. Despot i vatrogasna jedinica. Za plakat!
Huškanje ili ne, uznemiravanje svakako jeste. Da dođe do nečega prvi bi nagulio.I to je huškanje na rat ?
Nije koprcanje. Šta ja imam tu da razglabam sa vama koji za neku siću propagirate guske u magli. Niste inspirativni ni nakmanje. Jadno.
Mada ovo koprcanje već postaje žalosno![]()
Govorimo o huškanju.Huškanje ili ne, uznemiravanje svakako jeste. Da dođe do nečega prvi bi nagulio.
Ta tema ti najbolje leži izgleda.Govorimo o huškanju.
Sve je to lepo ali huškati znači podsticati na agresivni rat.Koga Dodik i Srpska planiraju da napadnu ?Ta tema ti najbolje leži izgleda.
Evo, huška dok klepa sve što stigne. Razrješen dužnosti, a kaže da je i dalje predsjednik. Ne miri se s porazom. Hoće referendum o otcjepljenju, što bi izazvalo možda i sankcije ovom osiromašenom narodu. Tonemo. Godinama. I potonućemo zbog par stotina pohlepnih i kriminalnih.
Nikoga, ne mogu ni da hoće. Obična šibicarska varka. Ljudi nepismeni i zaostali.Sve je to lepo ali huškati znači podsticati na agresivni rat.Koga Dodik i Srpska planiraju da napadnu ?
Nikoga, ne mogu ni da hoće. Obična šibicarska varka. Ljudi nepismeni i zaostali.
Hvala što si me zabavljala. Vrijeme za spavanjac.Nemoj toliko projekcije Dženana, nije ti to dobro za pritisak.
A, nije ni lepo druge optuživati za sopstvene mane.
Šta ako si pitao? Gledao si tu bijednu demonstraciju sile. Despot i vatrogasna jedinica. Za plakat!
Hvala što si me zabavljala. Vrijeme za spavanjac.
Svaki uzrok ima posljedicu.
Crni Gavran je najviše zabrinut![]()
![]()
![]()
![]()
AhahahaMa vidi se brate iz svakog komentara, majka ne brine za rodjeno dete koliko on za RS.
Nisi nikad čuo za onu srpsku Turci,Turci ko vas ne zna skupo bi vas platio.?Podstiče da muslidze sa Zapadom zatru srbe u BiH. Treba da ti se crta.
Pa svako normalan beži sa kamenjara, a bajke o vjekovnom ognjištu više ne piju vodu.Taj tvoj drugar ili nije mnogo bistar ili je provokator.
I taj "kamenjar" je neciji dom, ognjiste.