Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 98.759
Ћуро Мазут кордунаш за шефа амбуланте Новог Града
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Još će ti dugo biti premijer.Ћуро Мазут кордунаш за шефа амбуланте Новог Града
Ma imaju i oni, kao npr onaj što sa nickom iz Dalmacije ne prestaje s paljbom po “prekodrincima”.Svaki put.Nismo mi repa bez korijena ko neki.
Hoće, Miloša ćacija ste zaboravili, on je idealna zamena za Dodikail AV
ekipa ''učećih studenata'' ima još par takvih proverenih kadrova na lageru
![]()
Види, ако га то не извади, ја стварно не знам шта ће...Jok, uspostavio veze u Italiji sa Ćićolinom. Tamo će.
Опет ти неки...дођоше нам главе ти ...неки...Svaki put.Nismo mi repa bez korijena ko neki.
Znaci srbijanac.Ima, čovek je iz zapadne Srbije.
Kakav ti je to narod? Nikad čuo.Znaci srbijanac.
U ovoj situaciji se to svodi na slepo podržavanje Bošnjaštva.Види, ако га то не извади, ја стварно не знам шта ће...
Kad se ti nećeš kandidovat.Опет ти неки...дођоше нам главе ти ...неки...
Tako me krstio kolega s bivšeg foruma, Dževudin, a.k.a. Splićo.I ja sam primjetio da Jugoslav bježi od svega hrvatskog.Koji bi Hrvat izabrao nick name Jugoslav.
Čudan.Nešto ko Dukljani.Kakav ti je to narod? Nikad čuo.
Prvi su srbi iz Srbije, matice. Onda su drugosrbijanci zuti okrenuti ka zapadnim vrednostima bez dublje veze sa etnosom prostora i razumevanjem odnosa narod- gradjani. Kao ti iz Majamija.Kakav ti je to narod? Nikad čuo.
Не испуњавам услове, не јури ме тужилаштво...неки...Kad se ti nećeš kandidovat.
Опет ти неки...дођоше нам главе ти ...неки...
Kordunaš Đuro Mazut predsednik vlade a ti koji si iz srca Srbije sa dve babe Srpkinje i dvojicom deda Srba i koji si i toliko dobar čovek i sve drugo,niko si i ništa u ovoj zemlji.Ћуро Мазут кордунаш за шефа амбуланте Новог Града
Bez brige budi.Neće Dodik nigde izbosne.Bez Dodika Bosna ne bi bila Bosna.
Fali mu znaci da ga je Drina ili Korana izbacila pa da bude po tebi odabran?Kordunaš Đuro Mazut predsednik vlade a ti koji si iz srca Srbije sa dve babe Srpkinje i dvojicom deda Srba i koji si i toliko dobar čovek i sve drugo,niko si i ništa u ovoj zemlji.
Pa gde je tu pravda ? Svi se pitamo.
I neće.Oduzet mu diplomatski pasoš. Može okolo malo da se šetka.Bez brige budi.Neće Dodik nigde izbosne.Bez Dodika Bosna ne bi bila Bosna.
Не уме другачије.. без субвенција и кило брашна је тешко...Пази који је то менталитет пореклом црвених балвана, они би и даље да кадрирају по Србији...
Навикло, то безобразно и неваспитано...
Brz Dodika bi Bosna bila Bosna, a ne leglo nestabilnosti i politickih pizdarijaBez brige budi.Neće Dodik nigde izbosne.Bez Dodika Bosna ne bi bila Bosna.
Не чујем те од парфема...U ovoj situaciji se to svodi na slepo podržavanje Bošnjaštva.