lapsi
Veoma poznat
- Poruka
- 12.461
U pravu si, najbolje je okrenuti sve na sprdnju.Stevandića ćemo izabrat za novog predsjednika.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U pravu si, najbolje je okrenuti sve na sprdnju.Stevandića ćemo izabrat za novog predsjednika.
Ja se bum usral od ovogaHrvatski jezik je najstariji i i gramatički najbogatiji na prostorima ex YU...svi ostali su njegove kopije ili im predatavlja temelje...kao takav ( izniman) se mora pisati početnim velikim slovom.
Zašto se stidiš svog porijekla?
Vidim, došli do KragujevcaNovi gradonačelnik Kragujevca.
Ajde,koda je užičko šta bolje.Vidim, došli do Kragujevca
obišli, mitng, ovo, ono, ćacilend
![]()
To može samo u BG, oni navikli na ''nasledna prava'' stečena kozaračkim kolom
![]()
Samo te posmatramVidim, došli do Kragujevca
obišli, miting, ovo, ono, ćacilend
![]()
![]()
Vidim, došli do Kragujevca
obišli, mitng, ovo, ono, ćacilend
![]()
![]()
Samo te posmatram
Ja volim GlamočkoAjde,koda je užičko šta bolje.
I ja sam primjetio da Jugoslav bježi od svega hrvatskog.Koji bi Hrvat izabrao nick name Jugoslav.Hrvatski jezik je najstariji i i gramatički najbogatiji na prostorima ex YU...svi ostali su njegove kopije ili im predatavlja temelje...kao takav ( izniman) se mora pisati početnim velikim slovom.
Zašto se stidiš svog porijekla?
Glamočko gluvo.Ja volim Glamočkoal ovo bez zezanja, prva koreografija u KUD-u koju sam naučila
![]()
Sviđa mi se tvoj raspored časovaДа вратимо и Ђедовићку, Брнабичку , Стефановића у Далмацију...![]()
Tebe vratit Bugarima obavezno.Вратити и Ђиласа и ЦГ или да буде будући гувернер не постојеће централне банке у БиХ
Ja mislim da je on Rumun.Tebe vratit Bugarima obavezno.
Predsjednik lovačkog društva u Bugojnu. Nabavićemo medvjede bez problema. I snajperistu, da ih pobije što više.Чипуљчанина да вратимо за председника општине бугојно
Mislim da tebe nećemo pitati al ako nekog vraćamo Rumunima il Bugarima to će biti MarinikicaTebe vratit Bugarima obavezno.
Poznaješ li svoje sinove po glasuЧипуљчанина да вратимо за председника општине бугојнo.