Milorad Dodik - opcija da bude kandidat na predstojećim izborima u Srbiji

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
😡 😡 😡

Po čemu sam ja blizak nekakvoj garavoj muslimaniji?
Uvjek se ljudi upakiraju u nickove čije bi nacionalnosti rado bili....pretpostavljam da nisi baš Pakistanac ali sigurno tamnoput,onižeg debeljuškastog rasta..kratkih udova ....vjerovatno Libijac.... a doselio si se kao student u razmjeni nesvrstanih osamdesetih godina.

Moj drugar jedva izvukao živu glavu kad je pitao negde u Šumskoj, pa zbog ovoga ste vi ratovali, zbog ovog kamenjara, pa vi niste normalni.
Tu sam te čekala. Nije se ratovalo za kamenjar, već je Srbin ratovao da ostane u BiH, u dijelu gdje neće biti građanin drugog reda, nego sam svoj i na svome. Da niko ne upire prstom u njega, da ga ne naziva pogrdno i viče mrš u Srbiju. Nije htio u Srbiju ni tada, osim pojedinačnih slučajeva. Htio je ostati u BiH, ali u BiH gdje će biti ravnopravan. I šta se desilo. Opet nije ravnopravan, opet upiru prstom u njega, nazivaju ga pogrdno, a neke i zatvaraju. Samo ovoga puta ,,njegovi,,!
Kada bi ne daj Bože došlo do ujedinjenja Srpske i Srbije opet Jovo nanovo. Za svaki loš, pogrešan korak - krivi bosanski Srbi, opet bi neko upirao prstom, nazivao pogrdnim imenima i mislio da se nešto silom uzima ili otima od njih.
Zato, pripajanje ludom radovanje.

Gospodin Dodik je drzavljanin Srbije , i ima prava da bira i bude biran. Vec duze vremena obitava na politickoj sceni BiH i njegovo iskustvo bi mogao da prenese i u Srbiji. Podrzava javno politiku A.Vucica i eto izvaredna prilika za kontinuitet iste.
Nije stvar u tome ima li prava! Neka ima. Stvar je u tome da li je to ispravno? Da ne spominjem da li je to dobro za Srbe u Srbiji.

Tu sam te čekala. Nije se ratovalo za kamenjar, već je Srbin ratovao da ostane u BiH, u dijelu gdje neće biti građanin drugog reda, nego sam svoj i na svome. Da niko ne upire prstom u njega, da ga ne naziva pogrdno i viče mrš u Srbiju. Nije htio u Srbiju ni tada, osim pojedinačnih slučajeva. Htio je ostati u BiH, ali u BiH gdje će biti ravnopravan. I šta se desilo. Opet nije ravnopravan, opet upiru prstom u njega, nazivaju ga pogrdno, a neke i zatvaraju. Samo ovoga puta ,,njegovi,,!
Kada bi ne daj Bože došlo do ujedinjenja Srpske i Srbije opet Jovo nanovo. Za svaki loš, pogrešan korak - krivi bosanski Srbi, opet bi neko upirao prstom, nazivao pogrdnim imenima i mislio da se nešto silom uzima ili otima od njih.
Zato, pripajanje ludom radovanje.
Kad takvo mišljenje imaju Srbi iz Srbije o vama najbolje da pređete na katoličanstvo i postanete Hrvati...i sve probleme rješite....a onda postanete većina u BiH pa onda može i unitarna BiH :D

svaka ti cast ako znas sta ce biti sutra.

ja ne znam ni nocas sta ce biti.

ali znam jako dobro ko je prodana dusa, ko je lazov, ko maze, ko je kriminalac, ko obicna secikesa, ko ubica a ko pise i plasira najcrnje lazi i zasto.
Znam. Znam i šta će ti noćas biti. Spavaćeš sam i upišan, kao i obično, jer ne mogu da zamislim žensku osobu da legne pored sendvičara.

O čemu pričaš Libijac...usput dobro si naučio Hrvatski 👌
Očito bolje od tebe koji riječ "hrvatski" pišeš velikim slovom.
U svakom slučaju, upisan si u bilježnicu mojih neprijatelja, nikada ti neću oprostiti što si me nazvao kratkonogom, tamnoputom muslimanijom.
Jedino ti mogu zahvaliti što me nisi nazvao Židovom.

Očito bolje od tebe koji riječ "hrvatski" pišeš velikim slovom.
U svakom slučaju, upisan si u bilježnicu mojih neprijatelja, nikada ti neću oprostiti što si me nazvao kratkonogom, tamnoputom muslimanijom.
Jedino ti mogu zahvaliti što me nisi nazvao Židovom.
Bio si mi sumnjiv od početka!
1755629736523.png

Gospodin Dodik je drzavljanin Srbije , i ima prava da bira i bude biran. Vec duze vremena obitava na politickoj sceni BiH i njegovo iskustvo bi mogao da prenese i u Srbiji. Podrzava javno politiku A.Vucica i eto izvaredna prilika za kontinuitet iste.
Sad je Bosni najpotrebniji.MIlorad Dodik je sudbina Bosne.

Back