lapsi
Veoma poznat
- Poruka
- 12.460
Danas je sve laž I sutra, i prekosutra....onda preokret. Vidjećeš.oni jedini nisu plakali.
zato sto su imali kefalo i znali da je sve laz.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danas je sve laž I sutra, i prekosutra....onda preokret. Vidjećeš.oni jedini nisu plakali.
zato sto su imali kefalo i znali da je sve laz.
Uvjek se ljudi upakiraju u nickove čije bi nacionalnosti rado bili....pretpostavljam da nisi baš Pakistanac ali sigurno tamnoput,onižeg debeljuškastog rasta..kratkih udova ....vjerovatno Libijac.... a doselio si se kao student u razmjeni nesvrstanih osamdesetih godina.![]()
![]()
Po čemu sam ja blizak nekakvoj garavoj muslimaniji?
svaka ti cast ako znas sta ce biti sutra.Danas je sve laž I sutra, i prekosutra....onda preokret. Vidjećeš.
Splićo s indexa, ti li si?ali sigurno tamnoput,onižeg debeljuškastog rasta..kratkih udova ....
Tu sam te čekala. Nije se ratovalo za kamenjar, već je Srbin ratovao da ostane u BiH, u dijelu gdje neće biti građanin drugog reda, nego sam svoj i na svome. Da niko ne upire prstom u njega, da ga ne naziva pogrdno i viče mrš u Srbiju. Nije htio u Srbiju ni tada, osim pojedinačnih slučajeva. Htio je ostati u BiH, ali u BiH gdje će biti ravnopravan. I šta se desilo. Opet nije ravnopravan, opet upiru prstom u njega, nazivaju ga pogrdno, a neke i zatvaraju. Samo ovoga puta ,,njegovi,,!Moj drugar jedva izvukao živu glavu kad je pitao negde u Šumskoj, pa zbog ovoga ste vi ratovali, zbog ovog kamenjara, pa vi niste normalni.
Bolje poznaje ekonomiju od Vučića.Gospodin Dodik je drzavljanin Srbije , i ima prava da bira i bude biran. Vec duze vremena obitava na politickoj sceni BiH i njegovo iskustvo bi mogao da prenese i u Srbiji. Podrzava javno politiku A.Vucica i eto izvaredna prilika za kontinuitet iste.
Nije stvar u tome ima li prava! Neka ima. Stvar je u tome da li je to ispravno? Da ne spominjem da li je to dobro za Srbe u Srbiji.Gospodin Dodik je drzavljanin Srbije , i ima prava da bira i bude biran. Vec duze vremena obitava na politickoj sceni BiH i njegovo iskustvo bi mogao da prenese i u Srbiji. Podrzava javno politiku A.Vucica i eto izvaredna prilika za kontinuitet iste.
100%Što reče pokojni arhitekta Dragoljub Bakić, to "pa šta" nas je uništilo.
Kad takvo mišljenje imaju Srbi iz Srbije o vama najbolje da pređete na katoličanstvo i postanete Hrvati...i sve probleme rješite....a onda postanete većina u BiH pa onda može i unitarna BiHTu sam te čekala. Nije se ratovalo za kamenjar, već je Srbin ratovao da ostane u BiH, u dijelu gdje neće biti građanin drugog reda, nego sam svoj i na svome. Da niko ne upire prstom u njega, da ga ne naziva pogrdno i viče mrš u Srbiju. Nije htio u Srbiju ni tada, osim pojedinačnih slučajeva. Htio je ostati u BiH, ali u BiH gdje će biti ravnopravan. I šta se desilo. Opet nije ravnopravan, opet upiru prstom u njega, nazivaju ga pogrdno, a neke i zatvaraju. Samo ovoga puta ,,njegovi,,!
Kada bi ne daj Bože došlo do ujedinjenja Srpske i Srbije opet Jovo nanovo. Za svaki loš, pogrešan korak - krivi bosanski Srbi, opet bi neko upirao prstom, nazivao pogrdnim imenima i mislio da se nešto silom uzima ili otima od njih.
Zato, pripajanje ludom radovanje.
Hoćeš reći da bolje poznaje muzičku kulturu?!Bolje poznaje ekonomiju od Vučića.
O čemu pričaš Libijac...usput dobro si naučio HrvatskiSplićo s indexa, ti li si?
Ili si stvarno onaj naš indexaš "Istina je"?
To mu je samo hobiHoćeš reći da bolje poznaje muzičku kulturu?!
Znam. Znam i šta će ti noćas biti. Spavaćeš sam i upišan, kao i obično, jer ne mogu da zamislim žensku osobu da legne pored sendvičara.svaka ti cast ako znas sta ce biti sutra.
ja ne znam ni nocas sta ce biti.
ali znam jako dobro ko je prodana dusa, ko je lazov, ko maze, ko je kriminalac, ko obicna secikesa, ko ubica a ko pise i plasira najcrnje lazi i zasto.
Od kada je šibicarenje grana ekonomije?To mu je samo hobi
U Ekonomiji(trgovini) je jači.
Moj drugar jedva izvukao živu glavu kad je pitao negde u Šumskoj, pa zbog ovoga ste vi ratovali, zbog ovog kamenjara, pa vi niste normalni.
Očito bolje od tebe koji riječ "hrvatski" pišeš velikim slovom.O čemu pričaš Libijac...usput dobro si naučio Hrvatski![]()
Bio si mi sumnjiv od početka!Očito bolje od tebe koji riječ "hrvatski" pišeš velikim slovom.
U svakom slučaju, upisan si u bilježnicu mojih neprijatelja, nikada ti neću oprostiti što si me nazvao kratkonogom, tamnoputom muslimanijom.
Jedino ti mogu zahvaliti što me nisi nazvao Židovom.
E pa sad, vreme i dela bi se pokazala…Nije stvar u tome ima li prava! Neka ima. Stvar je u tome da li je to ispravno? Da ne spominjem da li je to dobro za Srbe u Srbiji.
Tema kao stvorena za ljubitelje bošnjačkog nacionalizma.https://nova.rs/vesti/politika/razm...-kandidat-za-predsednika-srbije-nakon-vucica/
U jeku protesta u Srbiji Vučić se sastaje sa Miloradom Dodikom! Njemu je do sastanka?! Osim, ako...
Gdje ima dima, ima i vatre. Više puta se u posljednje vrijeme piše o opciji da Milorad Dodika naslijedi Vučića. Nerealno? Ne, iako mi je u prvi mah bilo nerealno, sada mi je to sasvim moguć izbor.
Sad je Bosni najpotrebniji.MIlorad Dodik je sudbina Bosne.Gospodin Dodik je drzavljanin Srbije , i ima prava da bira i bude biran. Vec duze vremena obitava na politickoj sceni BiH i njegovo iskustvo bi mogao da prenese i u Srbiji. Podrzava javno politiku A.Vucica i eto izvaredna prilika za kontinuitet iste.
Blues se javlja iz Prištine.Sad je Bosni najpotrebniji.MIlorad Dodik je sudbina Bosne.
Ajd' dobro, Istanbul je, preko toga mogu preći, ali jao tebi da si stavila moju sliku a u pozadini Kabul, Ankara ili Sarajevo.Bio si mi sumnjiv od početka!
Pogledajte prilog 1772437