Sannndrina
Aktivan član
- Poruka
- 1.260

Naravno da hoće

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Turci su se naotimali Cicos Macosa koje su odvukli u Carigrad, grad ih je pun, a još da ih čuvaju i hrane…Ajd' dobro, Istanbul je, preko toga mogu preći, ali jao tebi da si stavila moju sliku a u pozadini Kabul, Ankara ili Sarajevo.
![]()
![]()
Na koje to “vas” misliš?Što reče pokojni arhitekta Dragoljub Bakić, to "pa šta" nas je uništilo.
Jedna dobra stvar kod kulturnih muslimana je ljubav prema mačkama.Turci su se naotimali Cicos Macosa koje su odvukli u Carigrad, grad ih je pun, a još da ih čuvaju i hrane…
Ne hrane ih kako treba, a nemaju ni veterinara.Jedna dobra stvar kod kulturnih muslimana je ljubav prema mačkama.
Vi ste bili uglavnom na optuženičkoj klupi nakon WW2.Možda je tako najbolje. U ovim krajevima za vrijeme SFRJ su bili zabranjeni svjedoci. Toliko su lagali da se na početku nastanka nove države SFRJ ni jedan sudski postupak nije mogao okončati. Imali smo partizanskih penzionera da smo mogli i na Berlin nasrnuti.
Preprodaja duhana mu je primarna djelatnost.Od kada je šibicarenje grana ekonomije?
Žderonjo jedan, što fali manchego siru i dimljenoj puretini?Ne hrane ih kako treba, a nemaju ni veterinara.
To je nekad bila glavna hrvatska ekonomska grana.Preprodaja duhana mu je primarna djelatnost.
No, noVi ste bili uglavnom na optuženičkoj klupi nakon WW2.
Ima normalnih Albanaca, kao što ima i normalnih Bošnjaka, Hrvata i Srba.Ko kaže da nema normalnih Albanaca.
Znači, dobro si upoznat s time?! Nešto se ne čudim!To je nekad bila glavna hrvatska ekonomska grana.
Hrvatski jezik je najstariji i i gramatički najbogatiji na prostorima ex YU...svi ostali su njegove kopije ili im predatavlja temelje...kao takav ( izniman) se mora pisati početnim velikim slovom.Očito bolje od tebe koji riječ "hrvatski" pišeš velikim slovom.U svakom slučaju, upisan si u bilježnicu mojih neprijatelja, nikada ti neću oprostiti što si me nazvao kratkonogom, tamnoputom muslimanijom.
Jedino ti mogu zahvaliti što me nisi nazvao Židovom.
Slažem se za Hrvate da su u manjini.Ima normalnih Albanaca, kao što ima i normalnih Bošnjaka, Hrvata i Srba.
U manjini su, ali ih ima.
Od kada su u Hrvatskoj promenili gramatiku ili su usvojili nemački sistem pravopisa da svaku imenicu, prisvojni pridev pišu velikim slovom?Hrvatski jezik je najstariji i i gramatički najbogatiji na prostorima ex YU...svi ostali su njegove kopije ili im predatavlja temelje...kao takav ( izniman) se mora pisati početnim velikim slovom.
Zašto se stidiš svog porijekla?
Ja isto.Slažem se za Hrvate da su u manjini.
А ко ће у Б. Луку?...Весић?https://nova.rs/vesti/politika/razm...-kandidat-za-predsednika-srbije-nakon-vucica/
U jeku protesta u Srbiji Vučić se sastaje sa Miloradom Dodikom! Njemu je do sastanka?! Osim, ako...
Gdje ima dima, ima i vatre. Više puta se u posljednje vrijeme piše o opciji da Milorad Dodika naslijedi Vučića. Nerealno? Ne, iako mi je u prvi mah bilo nerealno, sada mi je to sasvim moguć izbor.
Pjesničkoumjetnička sloboda u čast našeg jezika.Od kada su u Hrvatskoj promenili gramatiku ili su usvojili nemački sistem pravopisa da svaku imenicu pišu velikim slovom?
Nije stvar u kvanitetu, već u kvalitetu!Ja isto.
VučićevićА ко ће у Б. Луку?...Весић?
Jok, uspostavio veze u Italiji sa Ćićolinom. Tamo će.А ко ће у Б. Луку?...Весић?
Stevandića ćemo izabrat za novog predsjednika.А ко ће у Б. Луку?...Весић?
Novi gradonačelnik Kragujevca.Vučićević![]()