Milorad Dodik - opcija da bude kandidat na predstojećim izborima u Srbiji

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa istina je, zato su i izabrali muslimane da bi optužili Srbina.
Po zakonu koji je donio Nijemac.

Eto to ti je BiH, okupatorska prćija sa vama kao domaćim izdajnicima.
Možda je tako najbolje. U ovim krajevima za vrijeme SFRJ su bili zabranjeni svjedoci. Toliko su lagali da se na početku nastanka nove države SFRJ ni jedan sudski postupak nije mogao okončati. Imali smo partizanskih penzionera da smo mogli i na Berlin nasrnuti.

kad vec ubacuju koske udbasi kao borko da ce ovaj pokojnik biti mozda srpski kandidat za novog oskara, mozda taj bude predsednik lapsi u sarajevu.

amerikanci nekad imaju savrsen smisao za humor kada nalete ne neke pogodne retarde kojima je vlast na lokalu sve i sva, pa im pomeraju ganglije sa najvecim lucidnostima.
Ostavi tastaturu na miru.

Pa šta? Posredno i jeste platio kreditom.
Tu nema nikakvog krivičnog djela ako je uzeo kredit par mjeseci posle kupovine.

Ako imaš mozga.
Pa vidi, u nekoj državi bi se pitalo političara odakle mu 700 k evra da kupi vilu. Pozajmio? Od koga, kad, koliko, kako vraća? Ugovor o pozajmici na uvid?

Ostavi tastaturu na miru.
danas ljudi pisu svasta tipa ko je mogao da pretpostavi ovo ili ono... zamisli kako bi to sto napisah bilo pacifisticki i sa druge strane siroko prihvaceno od svih muslimana na planeti, pa i od srba iz srpske, mozda cak i iz srbije.

evo ja bih licno podrzao njegovu kanddaturu kao prvog medju najboljima u bih da ona ne bude unitarna vec da sarajevo postane zenica oka, onog oka sto je najvise lilo suze kad je najveci sin naroda umro. zamislimo srbija izrazi zelju da se spoji sa sarajevom. ovde vec imamo obojene azilante sa svih meridijana, doci ce i ganci, vama ima srbija da bude kao meka, mozda sazidamo nesto slicno njoj posto smo mi veliki postovalaci drugih vera. srpska bi onda ostala kao crna rupa i izlovana i svi srbi odatle bi se preselili ili u srbiju ali sam siguran da bi najveci deo dotrcao u sarajevo kao pre ratova. bas zbog novog sina svih naroda. i zbog rudnika koje je dodara poklonio amerima za svoj zivot. znaci rudarska kolonija.

pardon najavise je lila suza banja luka. imaju yt kratki fragmenti iz tog vremena.

Pa vidi, u nekoj državi bi se pitalo političara odakle mu 700 k evra da kupi vilu. Pozajmio? Od koga, kad, koliko, kako vraća? Ugovor o pozajmici na uvid?
kolega ima skoro pa savrsene teorije o tome zasto su oni ratovali u bosni.

da ne sirim njegovu teoriju, ali to je bilo zbog naseg spasenja. nas iz srbije.

tako i ovo sa vilom.

danas ljudi pisu svasta tipa ko je mogao da pretpostavi ovo ili ono... zamisli kako bi to sto napisah bilo pacifisticki i sa druge strane siroko prihvaceno od svih muslimana na planeti, pa i od srba iz srpske, mozda cak i iz srbije.

evo ja bih licno podrzao njegovu kanddaturu kao prvog medju najboljima u bih da ona ne bude unitarna vec da sarajevo postane zenica oka, onog oka sto je najvise lilo suze kad je najveci sin naroda umro. zamislimo srbija izrazi zelju da se spoji sa sarajevom. ovde vec imamo obojene azilante sa svih meridijana, doci ce i ganci, vama ima srbija da bude kao meka, mozda sazidamo nesto slicno njoj posto smo mi veliki postovalaci drugih vera. srpska bi onda ostala kao crna rupa i izlovana i svi srbi odatle bi se preselili ili u srbiju ali sam siguran da bi najveci deo dotrcao u sarajevo kao pre ratova. bas zbog novog sina svih naroda. i zbog rudnika koje je dodara poklonio amerima za svoj zivot. znaci rudarska kolonija.

pardon najavise je lila suza banja luka. imaju yt kratki fragmenti iz tog vremena.
Ko je rastjerao domaće stanovništvo, a potiho uvozi radnu snagu? Ko?
U Titinoj državi stranci su bili samo studenti.

Back