Milorad Dodik - opcija da bude kandidat na predstojećim izborima u Srbiji

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Која оптерећеност србофобичног крда Вучићем а сад ето и предсједником Српске, Додиком.
follia.gif

Nakon što je Dodika predsednik Hrvatske Milanović ugostio na Hvaru, predsednik Hrvatske Zoran Milanović je boravio skoro tri sata na privatnom imanju Milorada Dodika.
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović je izjavio da Milorad Dodik za njega nije prijatelj, ali jest partner s kojim treba surađivati. Milanović je u toj izjavi naveo i da "Andrej Plenković i Dragan Čović imaju više fotografija s Dodikom od njega".

Da citiram gospodina studenta od pre neko veče ''Idi ti kući, drug, tamo odakle si došao.''
Razumijem i tog studenta.
Nije da on ima nešto protiv kolege preko Drine, ali to je njegova kuća. On brani svoj prag. Zato se i ja ljutim na Vučića što se petlja u moje naselje.Što preskače ogradu s vremena na vrijeme i upada nezvan u moje dvorište.

https://nova.rs/vesti/politika/razm...-kandidat-za-predsednika-srbije-nakon-vucica/

U jeku protesta u Srbiji Vučić se sastaje sa Miloradom Dodikom! Njemu je do sastanka?! Osim, ako...
Gdje ima dima, ima i vatre. Više puta se u posljednje vrijeme piše o opciji da Milorad Dodika naslijedi Vučića. Nerealno? Ne, iako mi je u prvi mah bilo nerealno, sada mi je to sasvim moguć izbor.
Rijeka Drina jos od Berlinskog kongresa razdvaja Srbe ,to nije prirodna granica

Tada je svima dovoljeno da se ujedine i Njemcima i Francuzima i Italijanima samo Srbima nije bilo dozvoljeno,a odluka je bila da se nikada ne smije dozvoliti Srbima sa obije strane Drine da se ujedine.Sve te velike zemlje koje su se ujedinile su dobile teritorije na kojima zive drugi narodi,a te narode niko nije pitao hoce li da budu dio npr Italije.A sa 2 strane Drine su Srbi zeljeli da se ujedine.Logicno je da Srbi sa jedne strane Drine i danas zele da se ujedine sa Srbima sa druge strane Drine oni to zele preko 100 godina.A Politika svih je bila i u Yu 1 i Yu 2 da Srbi u Rs budu najsiromasniji i da se najmanje novca u nju ulaze,da se jednog dana ne stvore ekonomski uslovi da se Srbi iz Rs ujedine sa Srbima iz Srbije o tome se radi.

Back