buudala
Stara legenda
- Poruka
- 83.804
Što Dodik?
Njemu je zabranjeno da se bavi politikom.
Bolje Putin...
Njemu je zabranjeno da se bavi politikom.
Bolje Putin...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U uslovima kada bi protivnik bio NATO i/ili neko od njihovih podrepaša, rat bi zaista bio najgora opcija. Zato takvog rata neće ni biti.Nije rat uvijek najgora opcija. Umire se, zarobljava i u miru.
Drugosrbijanstina se kao korov siri.Која оптерећеност србофобичног крда Вучићем а сад ето и предсједником Српске, Додиком.
Pogledajte prilog 1772278
Ti stvarno misliš da ja padam na tako jadne fore?Ako Vucic kandiduje Dodika, ja sma za to da onda opozicija kao zajednickog kandidata predlozi Vukana.
On kaže da nije bosanac, već da je Srbin.Bosanac predsednik Srbije neće biti.
Već jesteBosanac predsednik Srbije neće biti.
Jeste, Srbin poreklom iz BiH
nije....Jeste, Srbin poreklom iz BiH![]()
Razumijem i tog studenta.Da citiram gospodina studenta od pre neko veče ''Idi ti kući, drug, tamo odakle si došao.''
Rijeka Drina jos od Berlinskog kongresa razdvaja Srbe ,to nije prirodna granicahttps://nova.rs/vesti/politika/razm...-kandidat-za-predsednika-srbije-nakon-vucica/
U jeku protesta u Srbiji Vučić se sastaje sa Miloradom Dodikom! Njemu je do sastanka?! Osim, ako...
Gdje ima dima, ima i vatre. Više puta se u posljednje vrijeme piše o opciji da Milorad Dodika naslijedi Vučića. Nerealno? Ne, iako mi je u prvi mah bilo nerealno, sada mi je to sasvim moguć izbor.
Da citiram gospodina studenta od pre neko veče ''Idi ti kući, drug, tamo odakle si došao.''