Milorad Dodik: Beograde, shvati napokon da više nema Bosne!

Parra-Bellum

Buduća legenda
Poruka
40.087
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik požalio se na tretman Beograda prema Srbima izvan Srbije. U intervjuu za Politiku Dodik je kazao da on kao i drugi Srbi iz Bosne nemaju nikakvu vezu s Bosnom.

"Svim narodima u okruženju dopušteno je da se homogeniziraju, samo je, izgleda, Srbima zabranjeno. Trebamo razbiti napokon tu granicu, kada se kaže ‘bosanski Srbi’. Nismo mi bosanski Srbi!”

Pa, što ste?

“Ja sam Srbin. I to jedan ozbiljan Srbin. Osobno, najveća mi je uvreda kad dođem u Beograd da me pitaju ‘što ima u Bosni’. Naučite se da nema Bosne, ovdje postoji RS.”, rekao je Dodik.

http://www.vecernji.hr/vijesti/milo...vati-napokon-da-vise-nema-bosne-clanak-418433

-----------------------------------------------------------------------------

U pravu je 100 %

Jedan smo narod, na zalost i medju nama ima jos dosta onih koji nas dele bez ikakvog razloga

Ali najgori su oni koji preziru Srbe iz Srpske a simpatisu sUsjede i njihove cvetove

Najvecoj vecini, ne samo Srba vec svih, je jasno da Bosne nema. Na svu srecu vreme je na nasoj strani, sve je manje onih koji Srpsku vide "u Bosni", Srpska se nalazi tamo gde je nekad bila Bosna

Toga vise nema, proslost, crklo ...

Kao kad bi neko za Srbiju ili Hrvatsku danas govorio to je SFRJ, potpuno isto :roll:

Zato, naucite se vi koji pojma nemate, postoji samo Republika Srpska

Додик је 100% у праву!

Што пре укинути ту смејурију и идиотизам звани "унитарна Босна" јер тај кретенизам само представља потенцијалну бомбу у региону.
Свима је јасно да житељи бивше Босне и Херцеговине НЕ ЖЕЛЕ да живе заједно, да се не воле и не верују једни другима...зашто их онда терати да на силе живе заједно и негују мржњу за неки нови тренутак када ће све поново експлодирати?
Чему то...поделите Босну онако како народ заиста жели..На федерацију и РС....тек тада ће моћи да се граде нормални људски и међусуседски односи...све остало је ивод у неки нови рат.

Nedavno sam bio kod rodbine u BG na slavi i kad je moj sin usao u prostoriju neki su mu rekli "Gde si bre bosanac?"Moj sin se izvinio i rekao,"ne znam kome se obracate,ja sam Srbin iz RS"!Svi su povikali"to Srbine",a ja sam bio ponosan na mog sina!

Nije problem samo u nazivu.Bosanac moze u neku ruku biti teritorijalna odredenica,ali se tu krije opasnost od stvaranja bosanskog identiteta,jezika,kulture,sto je cilj prevashodno Bosnjaka u BiH,a mi to necemo i ne smijemo dozvoliti!

I najvaznije,da bi postajao bosanac,mora postojati drzava Bosna,a ona ne postoji,postoji BiH!

Zasto mi je stovana moderacija promenila naslov, kad sam napisao od reci do reci ono sto je predsednik Dodik izjavio?

Мени избрисали8 целу тему...уредно линковану, прописно постављену, пренету са медија са неционалном фреквенцијом...нешто о Јеврејима и Хитлеру

Dodik će se sa svojim qurčenjem i trpanjem nosa u unutrašnje stvari Srbije poput lizanja sa Tadićem i Koštunicom,pljuvanja sa Čedom i Vučićem ,vredjanja radikala i njihovih glasača, prozivanja Beograda i Srbijanaca za sve i svašta, samo izazvati animozitet izmedju Srba sa dve strane Drine , dosadio je više i Bogu i narodu ,ne moš ni frižider u Srbiji otvoriti plašeći se da ne iskoči Mile iz njega .
Ukoliko je narod u RS zadovoljan sa njim i ukoliko ga podržava to je ok , nemam ništa protiv toga ,ni protiv Mileta , al nek se mane malo Srbije popeo se svima na vr' qurca ovde .

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik požalio se na tretman Beograda prema Srbima izvan Srbije. U intervjuu za Politiku Dodik je kazao da on kao i drugi Srbi iz Bosne nemaju nikakvu vezu s Bosnom.

"Svim narodima u okruženju dopušteno je da se homogeniziraju, samo je, izgleda, Srbima zabranjeno. Trebamo razbiti napokon tu granicu, kada se kaže ‘bosanski Srbi’. Nismo mi bosanski Srbi!”

Pa, što ste?

“Ja sam Srbin. I to jedan ozbiljan Srbin. Osobno, najveća mi je uvreda kad dođem u Beograd da me pitaju ‘što ima u Bosni’. Naučite se da nema Bosne, ovdje postoji RS.”, rekao je Dodik.

http://www.vecernji.hr/vijesti/milo...vati-napokon-da-vise-nema-bosne-clanak-418433

-----------------------------------------------------------------------------

U pravu je 100 %

Jedan smo narod, na zalost i medju nama ima jos dosta onih koji nas dele bez ikakvog razloga

Ali najgori su oni koji preziru Srbe iz Srpske a simpatisu sUsjede i njihove cvetove

Najvecoj vecini, ne samo Srba vec svih, je jasno da Bosne nema. Na svu srecu vreme je na nasoj strani, sve je manje onih koji Srpsku vide "u Bosni", Srpska se nalazi tamo gde je nekad bila Bosna

Toga vise nema, proslost, crklo ...

Kao kad bi neko za Srbiju ili Hrvatsku danas govorio to je SFRJ, potpuno isto :roll:

Zato, naucite se vi koji pojma nemate, postoji samo Republika Srpska

Ne brini, ta manjina je glasna ali će uvek ostati manjina.

Dodik će se sa svojim qurčenjem i trpanjem nosa u unutrašnje stvari Srbije poput lizanja sa Tadićem i Koštunicom,pljuvanja sa Čedom i Vučićem ,vredjanja radikala i njihovih glasača, prozivanja Beograda i Srbijanaca za sve i svašta, samo izazvati animozitet izmedju Srba sa dve strane Drine , dosadio je više i Bogu i narodu ,ne moš ni frižider u Srbiji otvoriti plašeći se da ne iskoči Mile iz njega .
Ukoliko je narod u RS zadovoljan sa njim i ukoliko ga podržava to je ok , nemam ništa protiv toga ,ni protiv Mileta , al nek se mane malo Srbije popeo se svima na vr' qurca ovde .

Kad ga nije izazvao Milosevic uvodjenjem sankcija i granica na Drini u sred rata nece ni Dodik sigurno.

Srbi is RS su 110% pravi Srbi, dok ovi moji sunarodnici ovde su postali mlakonje i upropastila ih je zelja za sto vecim komforom, novi mobilni, Iphone, mac, firmirana garderoba i ostala govna. Bar se Srbi iz RS jos drze.

Znaci cim nemas Iphone,mac itd onda si pravi Srbin.... A jel moze da imas neki ruski/kineski copy Iphone,mac itd i da si pravi Srbin... Kako to sve ide ?

Back