Parra-Bellum
Buduća legenda
- Poruka
- 40.087
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik požalio se na tretman Beograda prema Srbima izvan Srbije. U intervjuu za Politiku Dodik je kazao da on kao i drugi Srbi iz Bosne nemaju nikakvu vezu s Bosnom.
"Svim narodima u okruženju dopušteno je da se homogeniziraju, samo je, izgleda, Srbima zabranjeno. Trebamo razbiti napokon tu granicu, kada se kaže ‘bosanski Srbi’. Nismo mi bosanski Srbi!”
Pa, što ste?
“Ja sam Srbin. I to jedan ozbiljan Srbin. Osobno, najveća mi je uvreda kad dođem u Beograd da me pitaju ‘što ima u Bosni’. Naučite se da nema Bosne, ovdje postoji RS.”, rekao je Dodik.
http://www.vecernji.hr/vijesti/milo...vati-napokon-da-vise-nema-bosne-clanak-418433
-----------------------------------------------------------------------------
U pravu je 100 %
Jedan smo narod, na zalost i medju nama ima jos dosta onih koji nas dele bez ikakvog razloga
Ali najgori su oni koji preziru Srbe iz Srpske a simpatisu sUsjede i njihove cvetove
Najvecoj vecini, ne samo Srba vec svih, je jasno da Bosne nema. Na svu srecu vreme je na nasoj strani, sve je manje onih koji Srpsku vide "u Bosni", Srpska se nalazi tamo gde je nekad bila Bosna
Toga vise nema, proslost, crklo ...
Kao kad bi neko za Srbiju ili Hrvatsku danas govorio to je SFRJ, potpuno isto
Zato, naucite se vi koji pojma nemate, postoji samo Republika Srpska
"Svim narodima u okruženju dopušteno je da se homogeniziraju, samo je, izgleda, Srbima zabranjeno. Trebamo razbiti napokon tu granicu, kada se kaže ‘bosanski Srbi’. Nismo mi bosanski Srbi!”
Pa, što ste?
“Ja sam Srbin. I to jedan ozbiljan Srbin. Osobno, najveća mi je uvreda kad dođem u Beograd da me pitaju ‘što ima u Bosni’. Naučite se da nema Bosne, ovdje postoji RS.”, rekao je Dodik.
http://www.vecernji.hr/vijesti/milo...vati-napokon-da-vise-nema-bosne-clanak-418433
-----------------------------------------------------------------------------
U pravu je 100 %
Jedan smo narod, na zalost i medju nama ima jos dosta onih koji nas dele bez ikakvog razloga
Ali najgori su oni koji preziru Srbe iz Srpske a simpatisu sUsjede i njihove cvetove
Najvecoj vecini, ne samo Srba vec svih, je jasno da Bosne nema. Na svu srecu vreme je na nasoj strani, sve je manje onih koji Srpsku vide "u Bosni", Srpska se nalazi tamo gde je nekad bila Bosna
Toga vise nema, proslost, crklo ...
Kao kad bi neko za Srbiju ili Hrvatsku danas govorio to je SFRJ, potpuno isto

Zato, naucite se vi koji pojma nemate, postoji samo Republika Srpska