tuzna_malla
Aktivan član
- Poruka
- 1.061
Yes, ne znam dje ce..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na koju si foru napravio ovo slovo "ś"
Steta za Mila.
Jedan od najvecih srpskih prijatelja.
Da nije njega nikad ne bismo postali Srbija, a Crnogorci imali ambasadu u Pristini.
Zivio ti nama Milo jos 100 godina !!!
![]()

tema iz 2006-te:
http://forum.krstarica.com/threads/118083
tema iz 2009-te:
http://forum.krstarica.com/threads/287310
Ocekujemo istu temu 2011-te...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i ziveli srecno do kraja zivota...
ps.mislim na postavljace ovih tema

Milo je zavrshio ekonomiju sa visokim prosekom 6.01...![]()
Ada nije bio shunja pa da po cio dan zabija nos u knjige, ka oni Momir Bulatovic.

Kao što vidite, prosjek 6.00 je veoma pohvalan u Crnoj Gori...sve naopako...
Da se pročuje kako Milo ima dva ku*ca, ovi bi rekli ''e svaka mu čast, najbolji je yebač''![]()
Raspitaj se...A đe je dokaz da je Milo završio ekonomiju za prosjekom 6.01??? Da vidim njegovu diplomu?
Naravno da ocjene nekada ne znače, ali u ovom slučaju znače...mada, Milo je odličan ekonomista, obogatio se za vladavine koliko je mogao...snaš'o se čovjek, što bi današnja Crna Gora rekla...I da, nekad ocjene ne znače sve, čak i da je završio fakultet sa prosjekom 6.01, Milo je pokazao šta i koliko zna za ovih 20 godina i svaka mu čast na tome!
Raspitaj se...
Naravno da ocjene nekada ne znače, ali u ovom slučaju znače...mada, Milo je odličan ekonomista, obogatio se za vladavine koliko je mogao...snaš'o se čovjek, što bi današnja Crna Gora rekla...
Pa eto, ne moraš da vjeruješ, ali to ti je činjenica...Nemam šta da se raspitujem, kad mi neko od vas koji to tvrdite pokaže Milovu diplomu, počeću da vjerujem u to
Pa eto, ne moraš da vjeruješ, ali to ti je činjenica...
A i šta te briga, tebi je ionako svejedno kakav je bio student, već si rekao.
Raspitaj se...
Naravno da ocjene nekada ne znače, ali u ovom slučaju znače...mada, Milo je odličan ekonomista, obogatio se za vladavine koliko je mogao...snaš'o se čovjek, što bi današnja Crna Gora rekla...
Ako treba Mili muzika za ispracaj nek mi se javi na p.p.
Dje si se slikala ovo?Dodji ti mene na ispracas.Dje si se slikala ovo?
Inace postavljac teme je skoro kukao da banuju jednog korisnika zato sto je taj korisnik otvorio temu o Crnoj Gori, tvrdeci da su forumasi smorili sa Crnom Gorom, a gledaj sad. Otvara temu koja je po meni i neznacajna, jer se radi o jednoj smijesnoj prognozi. To dokazuje da se postavljac teme samo folirao i da je on ustvari opsjednut Crnom Gorom.
No nije jedini. jer da recimo crkne krava nekome u Crnoj Gori, obavezno bi se o tome morala otvoriti tema na ovom forumu, jer ovdje imamo veliki broj korisnika koji posjeduju istu opsesiju.
Ne lupetaj nisam trazio da banuju, a sad trazim da tebe banuju jer iznosish podmukle neistine!