Milo odlazi 2011.

A đe je dokaz da je Milo završio ekonomiju za prosjekom 6.01??? Da vidim njegovu diplomu?
Raspitaj se...
I da, nekad ocjene ne znače sve, čak i da je završio fakultet sa prosjekom 6.01, Milo je pokazao šta i koliko zna za ovih 20 godina i svaka mu čast na tome!
Naravno da ocjene nekada ne znače, ali u ovom slučaju znače...mada, Milo je odličan ekonomista, obogatio se za vladavine koliko je mogao...snaš'o se čovjek, što bi današnja Crna Gora rekla...

Inace postavljac teme je skoro kukao da banuju jednog korisnika zato sto je taj korisnik otvorio temu o Crnoj Gori, tvrdeci da su forumasi smorili sa Crnom Gorom, a gledaj sad. Otvara temu koja je po meni i neznacajna, jer se radi o jednoj smijesnoj prognozi. To dokazuje da se postavljac teme samo folirao i da je on ustvari opsjednut Crnom Gorom.

No nije jedini. jer da recimo crkne krava nekome u Crnoj Gori, obavezno bi se o tome morala otvoriti tema na ovom forumu, jer ovdje imamo veliki broj korisnika koji posjeduju istu opsesiju.

Poslednja izmena:
Raspitaj se...

Naravno da ocjene nekada ne znače, ali u ovom slučaju znače...mada, Milo je odličan ekonomista, obogatio se za vladavine koliko je mogao...snaš'o se čovjek, što bi današnja Crna Gora rekla...

Momir Bulatovic je magistrira ekonomiju sa visokim ocjenama, pa je propa i ka politicar i ka biznismen (proba je da prodaje rakiju po Srbiji).

Ocjene su mozda vazne da se falis mami i tati, ali su muda i zdrava logika mnogo vazniji.

Inace postavljac teme je skoro kukao da banuju jednog korisnika zato sto je taj korisnik otvorio temu o Crnoj Gori, tvrdeci da su forumasi smorili sa Crnom Gorom, a gledaj sad. Otvara temu koja je po meni i neznacajna, jer se radi o jednoj smijesnoj prognozi. To dokazuje da se postavljac teme samo folirao i da je on ustvari opsjednut Crnom Gorom.

No nije jedini. jer da recimo crkne krava nekome u Crnoj Gori, obavezno bi se o tome morala otvoriti tema na ovom forumu, jer ovdje imamo veliki broj korisnika koji posjeduju istu opsesiju.

Ne lupetaj nisam trazio da banuju, a sad trazim da tebe banuju jer iznosish podmukle neistine!

Ne lupetaj nisam trazio da banuju, a sad trazim da tebe banuju jer iznosish podmukle neistine!

Pa kad te i na ovaj post napomenem napomenem za koji dan, ti ces reci da je i to neistina?:lol:

No ko zna, mozda sam te za banovanje zaista i permutovao sa nekim, ali da stalno kukas kad neko drugi otvori temu o Crnoj Gori, u to sam 100% siguran, a od 10 poslednjih tema o CG, barem 5 si ti otvorio. :hahaha:

Em si los glumac, em si jos losiji lazov ;)

Back