D U K Lj A N I N
Ističe se
- Poruka
- 2.958
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel imate vi neki crnogorski forum ***** vam materina sto ste se odvajali od vas ae mrk na crnogorski forum
kako ovi ********* svrsavaju na mila,pa to je strasno,steta sto ne moze sve da ih oplodi....

Pa kad te i na ovaj post napomenem napomenem za koji dan, ti ces reci da je i to neistina?
No ko zna, mozda sam te za banovanje zaista i permutovao sa nekim, ali da stalno kukas kad neko drugi otvori temu o Crnoj Gori, u to sam 100% siguran, a od 10 poslednjih tema o CG, barem 5 si ti otvorio.
Em si los glumac, em si jos losiji lazov![]()

Nisam kukao vec kazem da nema smisla da neka opozicija u CG kuka na srpskom forumu da ne moze da smeni Mila.
Meshash babe i zabe, a banovanje nikom nisam trazio.
Ova tema je uopshtenog karaktera.

Kao i ona za zemljotres
Ma vidis da si provaljen slucaj![]()

Shta fali temi o zemljotresu?
Ako vas spichi onda nemoj da kukash.![]()

Roknuo je mod koji mi stalno zakljuchava teme...ebiga sigurno necu da plachem zbog toga.![]()

Nisam ja Milo, ne brini.![]()

Ti si s Marsa pao
Cus' onakva junacina da place![]()

Pre bih rekao da je curica a ne junak...plache svaki put kad depilira junachke grudi, oce da vam bude lep.![]()

Nije spam razgovor o Milu, bash si tupav.
Ne depiliram ja nishta, a Milo mora kako ce da vam padne na tople bratske grudi?![]()

Pa ti si to prvi spomenuo...jadni pokushaji da se Milo proljepsha.![]()

Pre bih rekao da je curica a ne junak...plache svaki put kad depilira junachke grudi, oce da vam bude lep.

Znaci ipak si zreo za Dobrotu
Dobro, ne pitas se ti sa tvojim postupcima, kapiram ja![]()