Pa jel Željko nekom pretio da će im opštiti sa majkama i ćerkama? Da li je možda govorio nekome da su govna i pičketine najveće? Ja sve što sam čuo od njega je to da je on kritikovao najviše sebe, a imena nije pominjao ...
Koliko se ja sećam, posle tekme on nije pominjao imena, nego je govorio kako se zna o kome priča, tek kasnije na poligrafu je govorio direktno o nekome ...
Ti stvarno misliš da je isto ono što su izjavili Miličić i Obradović, i da smo mi ludaci kad kažemo da je Miličić daleko goru izjavu dao ...
Baš je isto kad neko nekome preti da će mu jebbati pola ženske familije, kad ih naziva govnima, i kad neko kaže da smo imali najgore međusobne odnose od svih repki, da se igrači mrze (i to ne koji igrači), i da je on najviše kriv za to ...
Još ću stvarno pomisliti da sam lud i licemeran kad mi to nije isto ...
Pričaš o licemerju, a Dudu i Željka pljuješ na sva usta za bilo koju stvar koju naprave, te iste te stvari stavljaš u pozitivan kontekst kad se radi o nekom drugom treneru ...
A 2006-e, 2007-e i proše godine? Tada nije bilo Obradovića, a nije bilo ni Stojakovića ...
On i nakon Obradovića nije dolazio u repku, tako da ne verujem da je samo Obradović kriv za to, i da su Duda i on skovali neku zaveru da odmognu srpskoj košarci, i da se obogate na račun toga

...