jamal99
Aktivan član
- Poruka
- 1.509
Iskreno se nadam da se salis...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nadam se da će ga sale pozvati u reprezentaciju. bio bi to nesvakidašnji slučaj, graditi igru oko igrača koji godinama nema klub
oduvek sam smatrao da je čista nebuloza nekih selektora koji zahtevaju da igrač bude standardan u svom timu da bi zavredio poziv
Oni su u potpunosti u pravu a ti nisi. Jedino ako je u pitanju selektor Češke, a igrač kojeg poziva igra kao rezerva u Vizardsima (Veseli), ili selektor Tunisa koji poziva Salaha (koji je rezerva u Realu). Mi smo košarkaška nacija koja i dalje ima dosta dobrih igrača koji su u formi, prava ludost je zvati nekog ko nije igrao meč 2 godine.nadam se da će ga sale pozvati u reprezentaciju. bio bi to nesvakidašnji slučaj, graditi igru oko igrača koji godinama nema klub
oduvek sam smatrao da je čista nebuloza nekih selektora koji zahtevaju da igrač bude standardan u svom timu da bi zavredio poziv
Ja sam do pre dve godine aktivno igrao kosarku svakog dana tokom leta i svakim danom sam napredovao i sto se tice suta za tri poena i skoka i kondicije itd. Ovog leta sam uzeo loptu da sutiram na kos i nisam mogao obruc da pogodim a kamoli pa kos. Pauza je ucinila svoje.
Nije valjda da mislis da ce neko ko nije igrao dve godine kosarku da sada podivlja i da dominira pod obrucima bez obzira sto je bio NBA igrac i sto se fizicki besprekorno spremio. Neka nadje on klub prvo da vidimo da li je on onaj stari Milicic. Ovako je cista propast zvati igraca koji nema nijedan mec iza sebe u zadnje dve sezone.
Oni su u potpunosti u pravu a ti nisi. Jedino ako je u pitanju selektor Češke, a igrač kojeg poziva igra kao rezerva u Vizardsima (Veseli), ili selektor Tunisa koji poziva Salaha (koji je rezerva u Realu). Mi smo košarkaška nacija koja i dalje ima dosta dobrih igrača koji su u formi, prava ludost je zvati nekog ko nije igrao meč 2 godine.
Tebi je izgleda samo cilj da meni kontriraš. Kako može da zasluži mesto, koje je opravdanje poziva na širi spisak? Ne pričamo o igraču koji je mučio muku sa povredama, pričamo o nekome koji nije želeo da igra košarku. Kakva je garancija da neće napustiti pripreme nakon nedelju dana, da neće kvrcnuti nešto u njegovoj glavi pa napustiti tim usred takmičenja. Dare je labilna ličnost koja nije igrala konstantnu i ozbiljnu rolu bilo gde pola decenije.A zasto bi nekome smetalo da se pozove na siri spisak, pa neka zasluzi mesto, ako vredi?
Tebi je izgleda samo cilj da meni kontriraš. Kako može da zasluži mesto, koje je opravdanje poziva na širi spisak? Ne pričamo o igraču koji je mučio muku sa povredama, pričamo o nekome koji nije želeo da igra košarku. Kakva je garancija da neće napustiti pripreme nakon nedelju dana, da neće kvrcnuti nešto u njegovoj glavi pa napustiti tim usred takmičenja.
Poziv na spisak za državni tim se ZASLUŽUJE, nije to basket ispred zgrade pa da upadne ko hoće.
ovo je za arhive :banghead:Alo decko............Darko Milicic je BIO kosarkas.........Ima sada 28 godina, bio je najbolji igrac nase reprezentacije na SP 2006. u punoj je fizickoj spremi i ZELI da pokusa da se nametne za dres sa drzavnim grbom?
Sta je bre sa ovim covekom cije ime nosi ova temaJe li odustao od kosarke ili ? Poslednju utakmicu odigrao u novembru 2012.
Ja se samo pitam zasto ova tema jos uvek postoji. Mislim, za ovog pajsera je Pekovic izmislio kosarku, ali temu o njemu su zakljucali.![]()
Kako to lose odigrali Spanci? Pa jedino zato sto im mi nismo ni dozvolili. Mozda nisam gledao pripremne utakmice naseg tima, al sam gledao statistiku sa nekih meceva i vidljivo je da su svi sutirali lose protiv nas za 3 poena, sto znaci da bekovi i krila dobro peglaju u odbrani i da nema lakih i otvorenih suteva. Cak naprotiv, mi sto promasili dosta otvorenih suteva, dok su Spanci dosta toga sutirali na brzinu i iz losih pozicija na koje su bili primorani. Samo da neko ne kaze kako nisu u formi, kad su u pripremama svakoga tukli sa dvocifrenom razlikom, u svakom segmentu superiornom igrom.
Zato mislim da je pobeda 99% nasa zasluga sto uostalom ne spori ni spanski trener u izjavi nakon meca

Apropo ovoga, dovoljno je pogledati thread unazad ko je pisao da je Milicic najjaci EU centar u zadnjih 10 godina i da mu Mark Gasol i Pekovic nisu ni prici. Vidim da takvi mamlazi i dalje ovde komentarisuSamo neka nastave predani rad da se bar imamo cemu smejati.
zanemariti Radonju.

očekujem njegov veliki povratak na parket, tipujem da će ga milojević vratiti košarci