Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pa pevaj! Šta je to bilo?

Što u prevodu znači da je moguće da će biti u nekom klubu iz grupe D Evrolige. Možda Laboral ili PAO, drugi mi zvuče popunjeno na centru.
 Što u prevodu znači da je moguće da će biti u nekom klubu iz grupe D Evrolige. Možda Laboral ili PAO, drugi mi zvuče popunjeno na centru.
Jon de la Presa @jondelapresa 27m
Seems that Darko Milicic had an agreement with Laboral Kutxa, but Scariolo refused to sign him due to disciplinary reasons.

2 pik na draftu pre cetiri godine,Darko Milicic, uspeo je da od talenta ravnog LeBron Dzejmsu dodje do toga da je rezervni centar u Orlandu...Svojim bednim ponasanjem je vise punio redove u novinama nego svojom igrom...Koja je sve drugo nego igra na nivou Karmela,Vejda i LeBrona,koji su izasli sa istog drafta...Moje misljenje je da je on samo jos jedno dete sa sela koje je dobilo priliku da uzme milione i izigrava nesto u zivotu,a da pritom to uopste ne zasluzuje.

odlično, fizički je potpuno spreman....
promeniće tok evrolige, jer ko njega potpiše uzima trofej....
definitivno najbolji centar u evropi
On ima odlicne fizikalije, nije mu problem da brzo udje u formu, problem je uvek bio u glavi...Meni ove vezbe sa sparing partnerom nisu najjasnije. Sta ce to jednom kosarkasu? Mada kad sam video njegovu sliku sa letovanja a stomak mu ispao kao nekom teci nisam verovao da ce ovako brzo da radi ovako zahtevne vezbe i to bez problema.