Milicic - Od talenta veka do propaliteta

Sa Tvitera:

Jon de la Presa ‏@jondelapresa 27m
Seems that Darko Milicic had an agreement with Laboral Kutxa, but Scariolo refused to sign him due to disciplinary reasons.

Čuo sam još odavno da će Miličić potpisati za nekog iz evroligaške grupe D, a već sam i zaboravio na to.
Šteta ako ovako ostane, baš bih voleo da vidim pecaroša u profi vodama, ali u Evropi.

2 pik na draftu pre cetiri godine,Darko Milicic, uspeo je da od talenta ravnog LeBron Dzejmsu dodje do toga da je rezervni centar u Orlandu...Svojim bednim ponasanjem je vise punio redove u novinama nego svojom igrom...Koja je sve drugo nego igra na nivou Karmela,Vejda i LeBrona,koji su izasli sa istog drafta...Moje misljenje je da je on samo jos jedno dete sa sela koje je dobilo priliku da uzme milione i izigrava nesto u zivotu,a da pritom to uopste ne zasluzuje.

Eh sad. Dobro. Nije bas bio talenat u rangu James-a. Ako ce mo iskreno, za mene je bio ne malo, nego malo malo previsoko pozicioniran na draftu. To sam i tada mislio i sada. Realno je bilo da je bio recimo 10-i ili 12 izbor u prvom krugu.

odlično, fizički je potpuno spreman....
promeniće tok evrolige, jer ko njega potpiše uzima trofej....
definitivno najbolji centar u evropi

On ni fizicki ni tehnicki nikada nije bio u problemu.
Takve fizikalije i tehniku nema nijedan centar u Evropi(tehniku mozda Erazem Lorbek, ali samo mozda)
Nespreman moze da izadje na crtu svakom evropskom centru.
Kod njega je problem HOCE LI DA IGRA?
Dosadasnje godine njegove karijere stavljaju veliki znak sumnje pored tog pitanja.
Licno bih voleo da zaigra.....Cisto da pokaze svima ovima koji se sprdaju sa njim koliko on moze da dominira parketom, posebno u Evropi.
Jer su ovde ocigledno balavci koji se ne secaju kako je pravio decu Skoli i komp. i Gasolu i komp. na SP 2006, sa svojom 21 godinom..

Ali opet da ponovim, godine lutanja i potpune nezainteresovanosti za vrhunsku kosarku i igranju iste, sve stavljaju u veliku sumnju.
PS:Sad nije sezona pecanja, pa covek trenira, sta ce biti kad krene sezona?

Meni ove vezbe sa sparing partnerom nisu najjasnije. Sta ce to jednom kosarkasu? Mada kad sam video njegovu sliku sa letovanja a stomak mu ispao kao nekom teci nisam verovao da ce ovako brzo da radi ovako zahtevne vezbe i to bez problema.
On ima odlicne fizikalije, nije mu problem da brzo udje u formu, problem je uvek bio u glavi...
A kako sta ce mu sparing? Ti mislis da su oni sarani naivni? :D

Salim se malo, al bih bas voleo da potpise za neki evroligaski tim pa da vidim sta moze (ili ne moze).

Back