MILF

...aham...ja sam mislio da ti ono kao ispomoch...kada tako pricash o poslijepodnevnom kupanju na Adi, tokom radnog vremena :rumenko:...

Ja sam uvijek govorio...idem u skolu samo da imam normalno radno vrijeme i da mogud a biram :prstic:...i hvala bogu, omogucio sam si to... Neko moze tako kao ti...ja sam ipak vise okrenut porodici...volim da imam vremena i za njih a i za svoje sportske aktivnosti (: ...

pa ja sam bokisa podigla svoje dete, meni je porodica samostalna sad, pa je doslo vreme da malo i ja uzivam i odmorim stare kosti :heart:

- - - - - - - - - -

idi dive u onu stvar,sahrani me sa tim trecim dobom:zcepanje:
ima li uopste cetvrtog?
to je kao ima li zivota posle smrti?:lol:

ne znam, koja prva od nas dve zakoraci gore, neka se javi ovde na forum :rotf:

pa ja sam bokisa podigla svoje dete, meni je porodica samostalna sad, pa je doslo vreme da malo i ja uzivam i odmorim stare kosti :heart:

- - - - - - - - - -

ne znam, koja prva od nas dve zakoraci gore, neka se javi ovde na forum :rotf:

moramo da se dogovorimo dal repkom ili pp da ne plasimo ovu decu:mrgreen:

Ne kapiram ni ja. Meni nije skandalozno, i ti to znaš. Ali pročeprkaj malo po odgovorima ako te ne mrzi pa ćeš videti da se današnje milfovanje značajno razlikuje u jednom aspektu od milfovanja prijatelja koje si pomenula - niko od recimo ovde prisutnih koji su se izjasnili "za" (a skoro svi su se tako izjasnili), nije ni pomenuo LIČNOST žene sa kojom bi ispunjavali svoje seksualne afinitete. Isključivo njihovo seksualno iskustvo i neinhibiranost. Ili da se prosto izrazim: bole ih ona stvar za njen intelekt i karakter, oni bi v e ž b a n k u. I ako me nešto u celoj toj današnjoj milf priči uznemirava, to je to. Odsustvo ikakve želje da se sa tom ženom spoje na bilo koji drugi način sem seksualnog. Ili bar tako pišu i pričaju. Imala sam prilike da ih čujem. A ovde i da pročitam.

Pročeprkala. Da.
Ali ako si proučavala, muški forumski uzorak je u visokom procentu onaj koji – koliko god žena imala godina – skoro uvek spominje jednokratnu kres-šemu, sise, dupe ... a u kontekstu svoje uloge novčanike i društveni status. Stiče se utisak da je ideal nevina seljančica, bogobojažljiva, vešta u razvlačenju kora za pitu, vaspitavana da u mužu vidi idola. Sve ostale žene i devojke „služe“ za provod. Pa ovde se, kako primećujem, ne toleriše ni kada žena upadljivo odskače od proseka, bilo da je emancipovana, lepa, inteligentna. Odmah joj se pripiše lak moral. Ako je neudata ili razvedena, mora biti i da je „zaslužila“, tj. da je „niko neće“ jer ima neki neoprostivi feler (recimo, ISUVIŠE emancipovana ili, ne daj Bože, feministkinja). I onda muški uzorak zaključi kako je dobrodržeća žena „u izvesnim godinama“, sa svojim stanom i svojom kintom, idealna za kratkoročnu krevetsku gimnastiku, jer joj ne treba ništa (pošto je, jelte, potpuno samostalna) osim seksa. Zajedno će da vežbaju, po mogućstvu u njenoj gajbi, gde će ga ona nakon partije dobrog seksa poslužiti večerom zahvalnosti. On će otići kući i eventualno se javiti kad ga zasvrbi a nema nešto mlađe pri qrcu. U međuvremenu će se okolo hvaliti avanturom sa uspaljenom milficom koja je, eto, majstor seksualnih veština i sve radnje radi – jer ju je zrelost lišila stida. Naime, SVE zrele žene ZNAJU ŠTA HOĆE i to jasno kažu, što neiskusnijeg, mlađeg partnera ispunjava zavodljivim osećanjem sredstva za postizanje zadovoljstva žene kojoj on svakako nije ni prvi, ni konačni treći ljubavnik. Eh, kako je to laskavo ... da od svih muškaraca na svetu baš ON bude taj koji će zadovoljiti big mamu.
U rl ne poznajem nijednu ženu, i nijednog muškarca, koji je bio u tzv. „kres šemi“ duže od tri-četiri meseca a da se nije emotivno vezao. Tako da iskustva seksa radi seksa, za jednu ili dve noći, sa nekim ko ispunjava samo uslove idealnog seksualnog objekta, nisu moj cup of tea. Ali kapiram da ima i drugačijih.

Oba muškarca iz mog prethodnog posta bila su zaljubljena u svoje starije partnerke.
Možda se svet promenio, možda je ljubav devalvirana ... a možda je i seks devalviran pojam.

pa eto sve znas:zag:
zene kad se razvedu gube na svakoj vrednosti
zena vredi nesto samo kad ima burmu na prstu :heart:

nije istina...
ima onaj narodnjak...Skini prsten s desne ruke...da ti mladost ne uvene...:lol:

- - - - - - - - - -

Pročeprkala. Da.
Ali ako si proučavala, muški forumski uzorak je u visokom procentu onaj koji – koliko god žena imala godina – skoro uvek spominje jednokratnu kres-šemu, sise, dupe ... a u kontekstu svoje uloge novčanike i društveni status. Stiče se utisak da je ideal nevina seljančica, bogobojažljiva, vešta u razvlačenju kora za pitu, vaspitavana da u mužu vidi idola. Sve ostale žene i devojke „služe“ za provod. Pa ovde se, kako primećujem, ne toleriše ni kada žena upadljivo odskače od proseka, bilo da je emancipovana, lepa, inteligentna. Odmah joj se pripiše lak moral. Ako je neudata ili razvedena, mora biti i da je „zaslužila“, tj. da je „niko neće“ jer ima neki neoprostivi feler (recimo, ISUVIŠE emancipovana ili, ne daj Bože, feministkinja). I onda muški uzorak zaključi kako je dobrodržeća žena „u izvesnim godinama“, sa svojim stanom i svojom kintom, idealna za kratkoročnu krevetsku gimnastiku, jer joj ne treba ništa (pošto je, jelte, potpuno samostalna) osim seksa. Zajedno će da vežbaju, po mogućstvu u njenoj gajbi, gde će ga ona nakon partije dobrog seksa poslužiti večerom zahvalnosti. On će otići kući i eventualno se javiti kad ga zasvrbi a nema nešto mlađe pri qrcu. U međuvremenu će se okolo hvaliti avanturom sa uspaljenom milficom koja je, eto, majstor seksualnih veština i sve radnje radi – jer ju je zrelost lišila stida. Naime, SVE zrele žene ZNAJU ŠTA HOĆE i to jasno kažu, što neiskusnijeg, mlađeg partnera ispunjava zavodljivim osećanjem sredstva za postizanje zadovoljstva žene kojoj on svakako nije ni prvi, ni konačni treći ljubavnik. Eh, kako je to laskavo ... da od svih muškaraca na svetu baš ON bude taj koji će zadovoljiti big mamu.
U rl ne poznajem nijednu ženu, i nijednog muškarca, koji je bio u tzv. „kres šemi“ duže od tri-četiri meseca a da se nije emotivno vezao. Tako da iskustva seksa radi seksa, za jednu ili dve noći, sa nekim ko ispunjava samo uslove idealnog seksualnog objekta, nisu moj cup of tea. Ali kapiram da ima i drugačijih.

Oba muškarca iz mog prethodnog posta bila su zaljubljena u svoje starije partnerke.
Možda se svet promenio, možda je ljubav devalvirana ... a možda je i seks devalviran pojam.

nisi daleko al si ipak malo preterala...
iskarikirala da tako kazem...

Pročeprkala. Da.

Malo pretjerano napisao ali djelimicno prihvativo.

Za sex ne trebaju emocije, to je dokazano tako da prica o kres-shemi od mar mjeseci i zaljubljenosti nije bas temeljena na empirijskim podatcima.

Drugo...svaka zena koja je u radnom odnosu, istovremeno jeste EMANCIPOVANA i samostalna, sto je danas sasvim normalna pojava. Previse emancipovana ne moze da bude, moze da bude samo sebicna...nista trece.

Svaki muskarac koji zna sta nudi, trazi i ima pravo da trazi da mu neko kome je zanimanje "domacica" zato sto sama zeli da odgaja svoju djecu, bar zna da skuha supu i napravi pitu...a ne da gleda rijalitije i narucuje dorucak kuci :D...sve ostalo je previse karikirano i pausalno napisano.
Ne znam kakvi su muskarci u tvojoj okolini ali takvi o kojima pisesh, se ni u braku nisu odvojili od mamine suknjice.

Moja mama se vidjala sa 10 god. mladjim tipom. On se posle ozenio 10 god. mladjom zenom i opet jurio nju da se vidjaju. Ima 20 god. mladju zenu od nje i opet joj dosadjuje. Godine, lepota,... znaci nemaju veze. Neko te neodoljivo privlaci na odredjen nacin i zasto filozofirati oko toga :)

Moja mama se vidjala sa 10 god. mladjim tipom. On se posle ozenio 10 god. mladjom zenom i opet jurio nju da se vidjaju. Ima 20 god. mladju zenu od nje i opet joj dosadjuje. Godine, lepota,... znaci nemaju veze. Neko te neodoljivo privlaci na odredjen nacin i zasto filozofirati oko toga :)

Ljubav nema veze sa sex-om...apsolutno nikakve. On je ozenio onu koju voli a mamu trazi zato sto mu treba sex kakav mu se svidja (:

na kom delu foruma?
na podforumu zene?
svako od nas zeli zenu sa kojom ce se voleti...
ja sam trenutno sa zenom koju volim...
i nije ni milf, ni nabudzena, ni manekenka...
prosta, normalna (iako je ovo relativan pojam) devojka...
ali sam je ja takvu izabrao...
pre nje je bilo drugacijih...
htedoh da kazem da si iskarikirala ovaj deo okom njene gajbe i vecere zahvalnosti...
moja iskustva su drugacija...
ja sam kuvao, kod mene je dolazila, sexali smo se u fullu,
i na sve to smo i dalje u kontaktu i u super odnosima...
i nismo se sve vreme samo sexali...
pricali smo, setali, zezali, prosto bilo nam je lepo...
sa punomedjusobnog postovanja i uvazavanja...
nije to bio plastican odnos prostog sexanja i ajd kuci...
al to opet zavisi od licnosti do licnosti...
ima ko pristaje i na manje od toga ili na ono sto si ti napisala...

A kakav mu je seks sa ovom što je oženio? Neki što mu se ne sviđa?
Ima li ga uopšte?

Ne ulazim u to kakav je.
Ja samo kazem sta je dokazano i kako...pocev od "sadizma", "prostitucije" itd itd itd...

Ozeni se racionalno...nekoga koga voli i sa kim moze da ima mirnu i lijepo buducnost...a sex, sex moze da trazi na drugoj strani.

Ja nisam od tih koji tako razmisljaju ali je cinjenica da sex i ljubav treba razdvojiti...

@update...a mozda je njoj dovoljno samo 1x sedmicno ili mjesecno u misionarki naravno i to 5-10min...sto njemu ne odgovara...mozda je tableta za spavanje u krevetu (postala nakon porodjaja ili usljed stresa na radnom mjestu)...mozda ne zeli sa njim oralni sex itd itd itd...

Mnogo je nacina na koje se covjek osjeca zivim...jedan od najvaznijih je sex (:

pa eto sve znas:zag:
zene kad se razvedu gube na svakoj vrednosti
zena vredi nesto samo kad ima burmu na prstu :heart:
izgleda isto vredi i za muskarce samo ja tupava pa neznadoh, pa se skoro cudila komsinici
zena 50 i nesto godina udovica, prijateljice htjele da joj upoznaju nekog covjeka i dosla nama se zali, kao hoce da joj nabace nekog covjeka a on razveden, kao za nju to uvreda jer kao da je valjao nebi ga zena ostavila:roll:
pomislih sta hoce ova u tim godima, decka mozda :confused: ili nedaj boze necijeg muza :roll:

dobro de, mozda bi ona nekog udovca al sad nesto kontam, poznajuci je cini mi se da je ipak burma zanimljivija :think:

@update...a mozda je njoj dovoljno samo 1x sedmicno ili mjesecno u misionarki naravno i to 5-10min...sta njemu ne odgovara...mozda je tableta za spavanje u krevetu (postala nakon porodjaja ili usljed stresa na radnom mjestu)...mozda ne zeli sa njim oralni sex itd itd itd...

Mnogo je nacina na koje se covjek osjeca zivim...jedan od najvaznijih je sex (:

Pa čekaj, a što se ne bi osećao živim pored žene koju voli i koju je oženio?
Znači, voli je kao drugaricu i poluživ je?

izgleda isto vredi i za muskarce samo ja tupava pa neznadoh, pa se skoro cudila komsinici
zena 50 i nesto godina udovica, prijateljice htjele da joj upoznaju nekog covjeka i dosla nama se zali, kao hoce da joj nabace nekog covjeka a on razveden, kao za nju to uvreda jer kao da je valjao nebi ga zena ostavila:roll:
pomislih sta hoce ova u tim godima, decka mozda :confused: ili nedaj boze necijeg muza :roll:

dobro de, mozda bi ona nekog udovca al sad nesto kontam, poznajuci je cini mi se da je ipak burma zanimljivija :think:

to bre sve ostecena roba :lol:

Pa čekaj, a što se ne bi osećao živim pored žene koju voli i koju je oženio?
Znači, voli je kao drugaricu i poluživ je?

Naravno, zasto da ne?
Kada birash onda to radish racionalno...ili ne!?

I ja DA MORAM da biram, birao bih zenu sa kojom bih imao mirnu, stabilnu buducnost...a ne neku zjaku samo zato sto se dobro tuca. Sa takvima se bebe ne prave. Mnogo je brakova u kojima je sex vec godinama mrtav i ljudi funkcionisu.

Ljubav vs Sex = 1 : 0 :)

Back