Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno, zasto da ne?
Kada birash onda to radish racionalno...ili ne!?
I ja DA MORAM da biram, birao bih zenu sa kojom bih imao mirnu, stabilnu buducnost...a ne neku zjaku samo zato sto se dobro tuca. Sa takvima se bebe ne prave. Mnogo je brakova u kojima je sex vec godinama mrtav i ljudi funkcionisu.
Ljubav vs Sex = 1 : 0![]()
kod mene to ne funkcionošeseks moze da bude - bez emocija, sa emocijama, medju vrsnjacima, sa ekstremnom razlikom u godinama u oba pravca, seks prepun strasti, seks kao obicno praznjenje..
svako izabere ono sto mu je potrebno[
Znaci ne ide zajedno? Nikako?
Sazaljevam...
Ko kaze da ne ide zajedno?
Nema potrebe za sazaljevanjem, upitaj sebe koliko si srecna...
Nemam ja sta vise da kazem na tu temu![]()
I vidi se (: ...zato ti kazem...zapitaj se...budi iskrena bar prema sebi...
Kada na ovom delu foruma muškarac bude napisao: "Želim ženu s kojom ću se voleti", prihvatiću mogućnost da si u pravu.
Cru će da bude rasna MILFerica kad poraste![]()
Jel?
Zar treba jos da rastem?![]()
Cru će da bude rasna MILFerica kad poraste
Ma šta Milf, kuguarka minimum !
u sirinu, msm malo sisici i guza i to je to...![]()
šta ljubav?![]()
kamo ljubav?![]()
Pročeprkala. Da.
Ali ako si proučavala, muški forumski uzorak je u visokom procentu onaj koji – koliko god žena imala godina – skoro uvek spominje jednokratnu kres-šemu, sise, dupe ... a u kontekstu svoje uloge novčanike i društveni status. Stiče se utisak da je ideal nevina seljančica, bogobojažljiva, vešta u razvlačenju kora za pitu, vaspitavana da u mužu vidi idola. Sve ostale žene i devojke „služe“ za provod. Pa ovde se, kako primećujem, ne toleriše ni kada žena upadljivo odskače od proseka, bilo da je emancipovana, lepa, inteligentna. Odmah joj se pripiše lak moral. Ako je neudata ili razvedena, mora biti i da je „zaslužila“, tj. da je „niko neće“ jer ima neki neoprostivi feler (recimo, ISUVIŠE emancipovana ili, ne daj Bože, feministkinja). I onda muški uzorak zaključi kako je dobrodržeća žena „u izvesnim godinama“, sa svojim stanom i svojom kintom, idealna za kratkoročnu krevetsku gimnastiku, jer joj ne treba ništa (pošto je, jelte, potpuno samostalna) osim seksa. Zajedno će da vežbaju, po mogućstvu u njenoj gajbi, gde će ga ona nakon partije dobrog seksa poslužiti večerom zahvalnosti. On će otići kući i eventualno se javiti kad ga zasvrbi a nema nešto mlađe pri qrcu. U međuvremenu će se okolo hvaliti avanturom sa uspaljenom milficom koja je, eto, majstor seksualnih veština i sve radnje radi – jer ju je zrelost lišila stida. Naime, SVE zrele žene ZNAJU ŠTA HOĆE i to jasno kažu, što neiskusnijeg, mlađeg partnera ispunjava zavodljivim osećanjem sredstva za postizanje zadovoljstva žene kojoj on svakako nije ni prvi, ni konačni treći ljubavnik. Eh, kako je to laskavo ... da od svih muškaraca na svetu baš ON bude taj koji će zadovoljiti big mamu.
U rl ne poznajem nijednu ženu, i nijednog muškarca, koji je bio u tzv. „kres šemi“ duže od tri-četiri meseca a da se nije emotivno vezao. Tako da iskustva seksa radi seksa, za jednu ili dve noći, sa nekim ko ispunjava samo uslove idealnog seksualnog objekta, nisu moj cup of tea. Ali kapiram da ima i drugačijih.
Oba muškarca iz mog prethodnog posta bila su zaljubljena u svoje starije partnerke.
Možda se svet promenio, možda je ljubav devalvirana ... a možda je i seks devalviran pojam.
Proslu sredu sa kolegom na picu. On radi u banci sa veoma jakom klijentelom...radi od 8:30 ujutro do 21h navece...i tako svaki dan osim vikenda. Vikend koristi da se naspava i najede u miru.
Sav taj zivot iziskuje veliku zrtvu...dan mu se sveo na ustajanje u 6, trening do 8 (u firmi), tusiranje i rad do eventualno 21h, poslije toga kuci i spavanje...para ko blata al nema vremena da ih potrosi. Onda tako dodje godisnji, ode na Tajland, iznajmi apartman iz filma Hangover, pozove 10 zena i izra se zmurke sa njima po 500m2 luksuza. Sve u svemu nekvalitetan zivot...
Ono na sta je onda bio primoran, posto nema vremena za ganjanje cura, je da instalira jedan app koji tako spaja ljude koji imaju mnogo obaveza...okacis fotke, interese i onda te neko lajka pa se dopisujete i odete na pice, kres sema ili nesto vise...nebitno.
Kaze on meni: Borise, napravim ja profil, okacim lijepu fotku...ono, kosilja nevin osmeh i tako...pocnu se javljati neke zene...ali po malo...nista posebno. Napomenuo bih da je decko rodjen u CH ali da su mu roditelji Italijani i da stvarno vodi racuna o sebi...da fino izgleda i da se zene, kada je u njhovom drustvu, primaju na njega.
Kaze tako...nista posebno, odaziv manje vise neiteresantan...kaze aj promjenim fotku...skine se u majicu bez rukava, izbaci tetovaze, misice, malo usilji pogled...kaze...kad su se onda pocele javljati...od tada je odmah promjenjen status profila u "veoma pozeljan clan"...selektuje se na osnovu lajkova i broja posjeta profila...
Kazes ljubav...koja ljubav kume, majka mu stara...one ne traze ljubav...one traze djavola...
sipaj onu tvoju antiku u oznojenoj flaši ...odmah![]()
+Proslu sredu sa kolegom na picu. On radi u banci sa veoma jakom klijentelom...radi od 8:30 ujutro do 21h navece...i tako svaki dan osim vikenda. Vikend koristi da se naspava i najede u miru.
Sav taj zivot iziskuje veliku zrtvu...dan mu se sveo na ustajanje u 6, trening do 8 (u firmi), tusiranje i rad do eventualno 21h, poslije toga kuci i spavanje...para ko blata al nema vremena da ih potrosi. Onda tako dodje godisnji, ode na Tajland, iznajmi apartman iz filma Hangover, pozove 10 zena i izra se zmurke sa njima po 500m2 luksuza. Sve u svemu nekvalitetan zivot...
Ono na sta je onda bio primoran, posto nema vremena za ganjanje cura, je da instalira jedan app koji tako spaja ljude koji imaju mnogo obaveza...okacis fotke, interese i onda te neko lajka pa se dopisujete i odete na pice, kres sema ili nesto vise...nebitno.
Kaze on meni: Borise, napravim ja profil, okacim lijepu fotku...ono, kosilja nevin osmeh i tako...pocnu se javljati neke zene...ali po malo...nista posebno. Napomenuo bih da je decko rodjen u CH ali da su mu roditelji Italijani i da stvarno vodi racuna o sebi...da fino izgleda i da se zene, kada je u njhovom drustvu, primaju na njega.
Kaze tako...nista posebno, odaziv manje vise neiteresantan...kaze aj promjenim fotku...skine se u majicu bez rukava, izbaci tetovaze, misice, malo usilji pogled...kaze...kad su se onda pocele javljati...od tada je odmah promjenjen status profila u "veoma pozeljan clan"...selektuje se na osnovu lajkova i broja posjeta profila...
Kazes ljubav...koja ljubav kume, majka mu stara...one ne traze ljubav...one traze djavola...
+
ajd da ima blizu 5 banki pa i da kazes da nema volje za nista
ja sam isto radio i po 18 sati na dan, al dok sam bio mladji nije me sprecavalo to da ja pored posla i imam ispunjen seksualni zivot
a tek sa 20, radio sam u firmi od 6:30 do 14:30., naravno u 5 ustajao, dodjem kuci, pojedem nesto, odremnem pola sata u fotelji i idem na drugi posao gde smo drzali Versand, kako se kaze na nasem, dostava novina, do 21 uvece ponekad i duze, ponekad sat ranije zavrsavalo, tako dve godine, odatle sam isao ili u skitju ili nekoj na gajbi...kad si pun energije mozes sve...tad niko nije znao o app ovima znaci bila drugacija organizacija, e sad sve cekaju kuci pred internetom da im neko padne na gajbi, ne ide to tako