@CiCoLiNo reci im ti da ne uobrazavaju ono sto ne stoji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
na vaseljenskom saboru kome je predsedavao nekrst konstantin se raspravljalo o odnosu oca i sina, a duh sveti im nije bio cak ni tema, izignorisan je, ... znaci nemoj da se lazemo vise, dosta je bilo, sada sledi satiranjeSveti oci tumače Bibliji po Duhu Svetome, a ne svako kako mu padne na pamet.
Priznajem da ti ne poznajes otkrivenje i Bibliju nedovoljno i da znog toga ne mozes da povezujes teme.ja ti priznajem sve sto mislim da ispravno tumacis, posteno, ali, pazi onda ocekujem da priznas i da je otkrivenje lazno, jer ono ovo tumacenje izopacuje, ne mozes i jare i pare
pa ja sam upravo na bazi ovog tvog ispravnog tumacenja ovoga i raskrinkavao lazno otkrivenje! i na forumu, i na mom sajtu
OTK. 6,13-16 I zvezde nebeske padoše na zemlju, ... I nebo se izmače... i svaka gora i ostrvo pokrenuše se s mesta svojih. I carevi ...i svaki rob i slobodnjak sakriše se u pećine i stene gorske; i govorahu gorama i stenama: Padnite na nas i sakrijte nas od onoga koji što sedi na prestolu i od gneva jagnjetova.
- LUKA 23,28-31 Kćeri jerusalimske, ne plačite za mnom, nego plačite za sobom i za decom svojom. *... Tada će početi govoriti gorama: Padnite na nas; i bregovima: Pokrijte nas! Jer kad ovako čine sa sirovim drvetom, šta li će biti sa suvim?
- LUKA 21,20-23 ...*
{DVA PUTA SU RIMLJANIMI RAZRUŠILI JERUSALIM I HRAM, 70. I 135. GODINE, KADA JE BARKOHBA PODIGAO METEŽ PROTIV RIMLJANA IZDAVAJUĆI SE ZA MESIJU, A OVI KAO ODGOVOR RAZRUŠILI JERUSALIM, POBILI 580000 LJUDI, A MESTO GDE JE BIO HRAM PREORALI, TE REIZGRADILI GRAD U RIMSKO-GRČKOM STILU, A JUDEJCIMA ZABRANILI POJAVLJIVANJE POD PRETNJOM SMRĆU.}- LUKA 21,24 ...i Jerusalim će gaziti neznabošci dok se ne ispune vremena neznabožaca.
{637. osvajaju ga Arapi (muslimani)}
DAKLE, AKO SVE PROANALIZIRAMO U VREMENSKOM KONTEKSTU, IMAMO GOSPODNJE DETALJNO UPOZORENJE O RAZRUŠENJU GRADA I HRAMA (ni kamen na kamenu neće ostati, reče), ŽALOST, ČAK I SUZE ZA DVE GENERACIJE, JER REČE VI I VAŠA DECA, POREDJENJE LAŽNOG MESIJE SA SUVIM DRVETOM ITD. NA DRUGOJ STRANI U LAŽNOM OTKRIVENJU IMAMO GOMILU VANKONTEKSTNOG ISPIRANJA MOZGA ČIJI MANIR KOPIRAJU SVE PSEUDOHRIŠĆANSKE SEKTE BEZ IKAKVE EGZEGEZE, PREPISIVANJE BEZ IKAKVOG KONTEKSTA ILI POVEZIVANJE SA POGREŠNIM I IZOPAČIVANJE KAO NPR. ISAIJE 2,19, ČIJE CELO POGLAVLJE NEMA VEZE SA GNEVOM [otk. 6,17], VEĆ STRAHOM I SLAVOM GOSPODNJOM, I TO ISAIJA DVA PUTA NAPOMINJE 2,10 i 19, PRECIZIRAJUĆI TAJ DAN PROTIV PONOSNIH, OHOLIH, ONIH KOJI (SAMI) SE(BE) PODIŽU (2,12), TE IDOLOPOKLONIKA (2,20). JEDINO ŠTO SE MOŽE NAĆI U LAŽNOM OTKRIVENJU, A ŠTO NIJE PREPISANO I PERVERTIRANO, SU ALUZIJE NA PREDJAŠNJE DOGADJAJE.
ne smes da se upustis jer znas da sam u pravu, i onda me olako i bez argumenata zapljunes samo, nije to lepo sa tvoje strane, nisi postenPriznajem da ti ne poznajes otkrivenje i Bibliju nedovoljno i da znog toga ne mozes da povezujes teme.
Nema ko da te nauci a mislis sve znas.
Ti si smarac.ne smes da se upustis jer znas da sam u pravu, i onda me olako i bez argumenata zapljunes samo, nije to lepo sa tvoje strane, nisi posten
ja sam lepo rekao da to cime se ti hvalis i adventiste sto hvalis je opsteprihvaceno jos od 2. veka, a ti sta radis?
ti si smor, ne od danas, juce, nego jos od pre 20 godina od kada se raspravljamo na serbiancafeu, znas da ne popustam i samo me sikaniras, a ja tebe opletem ponekadTi si smarac.
Upustao sam se stobim ali kada vidis da nisi u pravu, ignorises argumente i ponavljas, lazno, lazno.
Neozbiljni smarac si.
Gde hfalim adventiste?
Biblija i samo Biblija, kakvi adventisti, pravoslavci, i i oni afrikanci, pismo, pismo... Sta kaze pismo, to je bitno.
A tebi je pismo slab pojam...
To sa tobom na zalost nije diskusija.ti si smor, ne od danas, juce, nego jos od pre 20 godina od kada se raspravljamo na serbiancafeu, znas da ne popustam i samo me sikaniras, a ja tebe opletem ponekad
kukavica si, pobegao si da repliciras konkretno, i sada generalizujes, ko se tebi prikloni taj je glup, da pitamo drugu denominaciju. @CiCoLiNo?
ti ukrades tudje znanje iz 2. veka za razrusenje grada Jerusalima i hrama, i kazes da je tvoje ili adventisticko, a ja ti kazem da si lopov, to je OPSTEPRIHVACENO znanje i tumacenje jevandjelja svima znano, pa i meni , i sta ti onda radis? pljujes mene! nula si! nisi posten i nisi covek. gubi svako vreme sa tobom jer si NULA.To sa tobom na zalost nije diskusija.
Nema o cemu jer ti fali znanje, a kada vidis da ne znas, bezis od znanja i smaras.
Svaki sekund sa tobom je izgubljeno vreme.
Na zalost.
Vrda vrada nego šta. Evo na drugoj temi ga tri puta pitam nešto, sve mi odgovara ali to nikako...još dva puta boldujem...reko, možda mu pitanje promaklo....ali odgovora nema.ti si smor, ne od danas, juce, nego jos od pre 20 godina od kada se raspravljamo na serbiancafeu, znas da ne popustam i samo me sikaniras, a ja tebe opletem ponekad
kukavica si, pobegao si da repliciras konkretno, i sada generalizujes, ko se tebi prikloni taj je glup, da pitamo drugu denominaciju. @CiCoLiNo?
ja se sa tobom ne slazem jer si jehovin svedok, ali bar posteno diskutujemo, a on je nepostenVrda vrada nego šta
Iskreno, koliko se sećam, prema meni lično nisi...prema mom opredeljenju da...što je u redu.ja se sa tobom ne slazem jer si jehovin svedok, ali bar posteno diskutujemo, a on je neposten
reci , jel sam ja bio neposten prema tebi, ako jesam da znam? da ispravim sebe
pa reci nema ljutnje, ko je varalica ovde na forumu, a ko ide srcemZato ja svakog ko srcem ide, ma kojim putem ka Bogu da ide, poštujem...
Oni su dogmaši, ne razmišljaju svojom glavom, nažalost.pa reci nema ljutnje, ko je varalica ovde na forumu, a ko ide srcem
svejedno, daj nam svoje misljenje, pa ako i gresis
ja rekoh ria i glasnik su varalice, bili ili ne bili u mojoj denominaciji
Obe metode sam citao u jednoj kulinoj knjizi, kako da pridobijate ljude na svoju stranu.Oni su dogmaši, ne razmišljaju svojom glavom, nažalost.
Kod tebe vidim poriv i želju za istinom i mislim da si spreman da promeniš svoj stav, ako vidiš da si grešio.
Opet kažem njih dvojica, nažalost stav neće promeniti....pa i po cenu da se sruši Hrist, samo mi crkvu ne diraj.
Hrist je nepogrešiv a crkva Ne...to je činjenica.
Zato Hrista treba braniti, a ne crkvu.
Ti više čitaš kulu nego ja.Obe metode sam citao u jednoj kulinoj knjizi, kako da pridobijate ljude na svoju stranu.
A metode su ti onako slucajno sve kuline?Ti više čitaš kulu nego ja.
Ja sam zadnje nešto pročitao iz kule pre par godina.
I ne laskam, niti imam nameru... Sve sam rekao kako jes.
vole da im drugi peru pametOni su dogmaši, ne razmišljaju svojom glavom, nažalost.
jeste, ako gresim ima da priznamKod tebe vidim poriv i želju za istinom i mislim da si spreman da promeniš svoj stav, ako vidiš da si grešio.
ja samo mislim da je Crkva i nebeska, a oni sto misle da su danas na zemlji u vecini, to macku o rep... ja volim Crkvu, ali Crkva nije ono sto oni misle da jeste, pa ja se pozivam na crkvene autoritete koje cenim, kao npr. sv,. Jovana Zlatoustog, ali oni se lepe za jeretike, kazu mnogi oci im bili jeretici, i ne stide se da priznaju, pa evo ti samo ovaj milenarizam- hilijazam, to ti je jeres, moras da je odbacis, a oni su te prevarili da je prihvatis sa svojim prevarnim duihovnim ocima, i jos gledaju da se oni izvuku, i provuku,a ti da nadrljas, mnogi, ne bas ti licno... i zato ih ja lesim i lemam, zao mi te je, tj svih koje su prevariliOpet kažem njih dvojica, nažalost stav neće promeniti....pa i po cenu da se sruši Hrist, samo mi crkvu ne diraj.
https://forum.krstarica.com/threads/isus-hrist-bozji-sin-biblijski-dokazi.982689/post-51802705Oni su dogmaši, ne razmišljaju svojom glavom, nažalost.
Kod tebe vidim poriv i želju za istinom i mislim da si spreman da promeniš svoj stav, ako vidiš da si grešio.
Opet kažem njih dvojica, nažalost stav neće promeniti....pa i po cenu da se sruši Hrist, samo mi crkvu ne diraj.
Писмо сведочи против тебеТит 2:12-13: "Она нас одгаја да одбацимо безбожност и световне жеље, те да живимо разумно, праведно и побожно у овом свету, очекујући блажену наду и славно појављивање нашега великога Бога и Спаситеља Исуса Христа."
Odgovorio sam to.https://forum.krstarica.com/threads/isus-hrist-bozji-sin-biblijski-dokazi.982689/post-51802705
Нема те да се јавиш кад се пише о Писму.
Што сведочиш лажно о мени ?
Писмо сведочи против тебе
Moj jedini cilj ovde je da što više ljudi vratim na izvor. Hrist je temelj...Hristova Reč je temelj. Zato se i rodio da bi doneo Reč!!!vole da im drugi peru pamet
jeste, ako gresim ima da priznam
ja samo mislim da je Crkva i nebeska, a oni sto misle da su danas na zemlji u vecini, to macku o rep... ja volim Crkvu, ali Crkva nije ono sto oni misle da jeste, pa ja se pozivam na crkvene autoritete koje cenim, kao npr. sv,. Jovana Zlatoustog, ali oni se lepe za jeretike, kazu mnogi oci im bili jeretici, i ne stide se da priznaju, pa evo ti samo ovaj milenarizam- hilijazam, to ti je jeres, moras da je odbacis, a oni su te prevarili da je prihvatis sa svojim prevarnim duihovnim ocima, i jos gledaju da se oni izvuku, i provuku,a ti da nadrljas, mnogi, ne bas ti licno... i zato ih ja lesim i lemam, zao mi te je, tj svih koje su prevarili